bir milli güvenlikçiye kulak verelim şimdi de...
"yunan tohumları!!"
yüksek lisan mülakatında bi arkadaşa sorduğu abuk soruya (arkadaşımı korumak için söylemiyorum, gerçekten abuk bi soruydu) yanıt alamayınca "böyle mühendis mi olur?" diyen bir bölüm başkanı mevcuttur.
insanın gençliğini çürüten dört senelik okul sonrasında, ufacık bir şey yüzünden böyle bir şeyle karşılaşması, hele de bunu söyleyenin bölüm başkanı olması, hakaretlerin şahı olmasına yetmektedir diye düşünüyorum.
küfretmemek için kendini kasan bir hocamız kızarıp bozardıktan sonra "örrrrdekkkk!!" die bağırmıştı o yaramaz arkadaşımıza..
(bkz:
sevimli)
(amy, 19.10.2005 22:46 ~ 08.02.2008 19:10)
2001 de hede hödö üniversitesi matematik bölümünde okurken elim bir hata sonucu öss'ye yeniden girip itu inşaat'ı tutturmama binaen, hede hödö üniversitesinden çıkış almak için gerekli belgeyi imzalattırmaya gittiğimde matematik bölüm başkanı ile aramda geçmiş diyalog
m.a.-ee, nereyi kazandın bari
k.s.-itu inşaat
m.a.-siktir git olum, aç kalacan, ağzın kokacak
k.s.-kem küm (içimden: hasiktir ordan pezevenk, sen zorunlu görev 4 sene daha sürünücen burda, kıskanıyon de mi göt!)
elini pantolonun cebine sokup taşşakları kaşımak.
arkadaşlar sigarayı kimin içtiğini söyleyin yoksa hepiniz göt altına gidersiniz.. (okul müdürü ve din dersi hocası!?!)
matematik hocası tarafından, elimi pencereden dışarı sarkıtarak ders dinlediğimde şahsıma yapılan hakaret:
bakkal şöförü
okuldayken bir ilkokul öğretmenimizin öğrencilere söylediği;
-eğer siz istiklal marşını yüksek sesle okumazsanız,hepiniz ermeni çocuğusunuz!!!
(karde, 12.11.2005 19:34)
din hocasının güzel yorumyla:
-ulan zırtapoz.
istanbulda bir öğretmen: dangoz ( valla ne anlama geldiğini bende bilmiyorum!)(bkz:
ben)
(japon, 10.12.2005 13:49)
-sınıfın şebeği misin çocucuğum sen?
-çocuklar arkadaşınızı horlamayın onun özel bir durumu (zeka yönünden) var.
nişantaşı anadolu lisesinde matematik dersinden alıntıdır;
-sana burdan bi uçan tekme atarım camdan fırlarsın
(bahsi geçen hoca nerdeyse 80 yaşındadır)
biyoloji öğretmeni:
-hayvan insan!!!
fizik hocamız olan hanım,kendisini milli eğitime şikayet eden kızı kastederek ben senin kimlerin altında yattığını anana babana söylemezmiyim pezevengin kızı.
ist. zeytinburnu adile mermerci anadolu lisesi - din hocası(öğretmeni);
-siz de ne emmeye ne gömmeye geliyorsunuz!!
ağzı boklu gibi yaratıcı zeka ürünlerini içeren hakaretlerin tümü.
robert kolejde türk müdürün bayrak töreninde öğrencilere
kuşbeyinliler diye bağırması
siyah beden hocasının basketbol takımına komple yo mothafuckas, assholes vs. diye hitab etmesi
vildan okun öğrencileri böyle davranırsanız sizinle dalga geçerim diye tehdit etmesi
lise 1 biyoloji dersi
(hocanın ağzından sinirden tükürükler fırlarken)
-insan yavruları!!
-fışkılar!
-moloz!
lisedeki fizikçimizin güzel örnekleri vardı en çok kullandıkları
-sosyete dilencisi
-soytarılar
-ördek beyinli
-susar mısınız lan?
(yako, 21.01.2006 21:58 ~ 21:59)
gerçek yaşanmış bir olaydır. sınıf gürültü yapar ve hocanın tepkisi şudur;
-nerde sanıyorsunuz siz kendinizi, çoban mı?
bizzat maruz kaldığım bir tanesi:
- ıslak karga..!
şahit olduğum bir diğeri:
- köşedeki bok..!
*
lisede arkadaşın öğretmenden tuvalete gitmek için izin istemesi sonucu öğretmenin 'sık kafasını otur' demesi.
(xanax, 14.02.2007 03:51)