belki ilginizi çeker
  1. · pelin batu
  2. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  3. · recep ivedik 2
  4. · cem yılmaz
  5. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  2. · 2012
  3. · uludağ sözlük
  4. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  5. · aklidengegorecelibikavramdir
  6. · tunceli alevileri dinsizdir
  7. · colin kazım richards
  8. · aylin
  9. · sam brown

entel geçinen anten  

1. altıncı nesil yazar.*

ceza'nın mürekkep doldurdum isimli diss parçasında geçer bu cümle: "...seni sevmedim hiç online kraliçesi oldu entel geçinen bi
    antensin artı biçtim ben her yeri..."

*
    (poly aka bilirkişi, 12.01.2009 18:58)
  2. farklı mekanlarda takip edilen burada da olması bünyeyi mesut eden yazar.
    (karyatid, 12.03.2009 16:54)
  3. uydu antenidir
    ortalıkta "kaç tane yabancı dil biliyorum, jötem ille dé jötem" diye sıcak şarabını yudumlar ama biz biliriz ki bütün derdi geceyarısı almancasını geliştirmektir
    (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 12.03.2009 17:05)
  4. görmeden etmeden kendini ikiz ilan ettiren yaşam formu. 14 şubat'ın birincil anlamını yıktıran insan. * kalbin sol karıncığı, yaşam hücrelerini hoplattıran vatandaş. dobralığı acıtan ama can yakmayan. ne gelicekse senden gelsin be. iyi ki varsın mr. respectful.

(bkz: seviyorum ama aşık değilim)
    (twiggy ramirez, 08.09.2009 02:36)
  5. zamanın birinde çok uzaklarda, dünyanın soyunun kaynağında topal mı topal, yalnız mı yalnız bir karınca yaşarmış. karıncacık her gün işe gider çalışır sonra evine gelir dinlenir sonra bol bol gezer tozarmış. çok kalabalıkmış etrafı, herkesler pek severmiş kendisini, o da herkesleri. gezip tozup eğlenirmiş çevresindekilerle işten arda kalan zamanında. ama dedik ya uzaktaymış karınca, kalabalıkmış çevresi evet, çok da sevilirmiş evet. lakin yalnızmış yine de. eksikmiş bir şeyler, adını koyamadığı bir şeyler. mutluymuş karınca aslında lakin her gün canı yanarmış bilmediği bir nedenle. sızlarmış içi başını yastığa her koyduğunda. nedeni yokmuş, sonucu da. zaman hızla akıp gidiyormuş böyle. karınca hep mutluymuş ama hep yalnız. sonra günlerden bir gün facebook'ta bir video düşmüş karıncanın ana sayfasına. bir şarkı. bir ileti; "topal karınca'ya ithafen". dinlemiş şarkıyı. bir şarkı. bir ileti. dinlemiş karınca şarkıyı. bir şarkı. bir ileti. ve karınca dinlemiş şarkıyı. bir şarkı. bir ileti. bir kez daha dinlemiş karınca şarkıyı. bir şarkı. bir ileti. durmuş her şey, sadece bu kadarmış hayat. bir şarkı. bir ileti. susmuş bütün dünya, sadece bir ses varmış, gelen çok uzaklardan. bir şarkı. bir ileti. karınca bambaşka bir diyara gitmiş. bir şarkı. bir ileti. anlamış karınca eksik olanın bir yerlerde eksik bıraktıkları olduğunu. bir şarkı. bir ileti. anlamış karınca canını yakanın belki de canını yaktıkları olduğunu. bir şarkı. bir ileti. yetmiş de artmış. bir şarkı. bir ileti....

ve masal tam da burada başlamış.

bir şarkı, bir ileti...
    (topal karınca, 07.10.2009 19:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil