altı yaşımdan beri
* dinlediğim grup. baş adamımız
* michael cretu, nam-ı diğer curly mc. soluk benizli kıvırcık bi avusturyalı işte. eşi de var, sandra
*, bilmem ne zamanlarının pop ilahı, arabesque adlı hatun grubunun damar insanı. neyse, curly mc, 90 mı 91 senesi mi hatırlayamıyorum, "mcmxc a.d." adlı şaheseri yaratır. yanında david fairstein vardır ki en bilinen eserleri bu adamla yazmıştır curly mc: sadeness, mea culpa, the rivers of belief. ikinci albüm "the cross of changes" 93 te çıkar, şarkılardan biri olan age of loneliness ı, eğer hafızayı zorlarsanız
sharon stoneun
sliver adlı filminden hatırlarsınız. bu albüm pek tatmin edici olmaz "mcmxc a.d." ye bakarak, hatta hiç tatmin etmez. neyse, sesimizi çıkarmayız, önümüzdeki maçlara bakarız. üçüncü albüm "le roi est mort, vive le roi!" 96 da raflarda yerini alır, aldığıyla da kalır çünkü bu baayaa bi garip albümdür. bilemiyorum yani, bu albüm
sıçtı şakir bez getir olayının tezahürü müdür gerçek hayattaki, yoksa bir matrix te kırılma mıdır; curly mc eski kral ı neden öldürmüştür? neyse efendim, geçelim diğer albüme ki adı "the screen behind the mirror" olandır bu, 2000 yapımıdır ve kapak tasarımı oldukça hoştur (işinize yaramayacak bir bilgi, evet); bu albümde
carmina burana - o fortuna dan
* sample kullanımı tavan yapmıştır. iyi bir albümdür ama enigma sınırları dahilinde değildir, daha doğrusu beynimizde oluşmuş enigma konseptinin dışındadır.
genel olarak: albümler
virgin den çıkar.
curly mc ve eşi sandra, albümlerin default vokalleridir, yanlarına çeşni olsun diye başka vokaller eklenebilir.
the screen behind the mirror dan sonra bıraktım dinlemeyi, evet.