belki ilginizi çeker
  1. · smooth criminal
  2. · okayi yomaşita kombamba
  3. · veni vidi vici
  4. · enivicivokke
  5. · özgün
  6. · aglayankekin kankası
  7. · annie are you okay
  8. · otuz tane nokta koymak
  9. · on beş tane nokta koymak
  10. · çocukken inşaata topu kaçan gizli eş cinsel
gündem
  1. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  2. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  3. · rasim ozan kütahyalı
  4. · dersim katliamı
  5. · günün tek şarkılık özeti
  6. · yaran diyaloglar
  7. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  8. · çocukken hayvanlara yapılan işkenceler
  9. · baba sarhoşken ondan nefret etmek

eni viçi vokke  

1. yazar olmaya istekli çaylak, şimdiki yazar sevgilim.
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 02.03.2009 00:39 ~ 17.05.2009 23:47)
  2. (bkz: @2330109)
    (yata yata paslandık, 02.03.2009 00:40)
  3. çocukken smooth criminal parçasını bu şekilde söylediğini düşündüğüm, eğlenceli nicke sahip, geleceğin arısıdır. komik insan seni. hoşgelesin.
    (aglayankekin kankası, 02.03.2009 00:42 ~ 00:43)
  4. (bkz: okayi yomaşita kombamba) *
    (the artful dodger, 02.03.2009 11:44)
  5. sonunda yazar olmuş eski çaylak hoşgelmiş...sefalar getirmiş.....
    (bkz: otuz tane nokta koymak)
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 10.03.2009 22:31)
  6. hoşgelmiştir. küçükken çok fazla eni viçi vokke dinlediğini düşünmekteyim. sağolsun hep halımı hatrımı soran bir yazardır. manyakça bir film çekmişliğimiz vardır. kankamızın sevgilisidir, çok yakışırlar.
    (ağlayankekinkankasınınkankasınınkankası, 11.03.2009 00:05)
  7. hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.....*
    (bkz: on beş tane nokta koymak)
    (aglayankek, 11.03.2009 16:55)
  8. (bkz: veni vidi vici)
    (jadore, 15.04.2009 00:34)
  9. uğruna hayatımı silebileceğim sevgilimdir. gerçek sevginin ne demek olduğunu bana anlatandır. yaşadığım her şeyi düşsel bir oyuncaktan farklılaştıran, benim için her şeyi anlamlandırandır. artık her şeyin bir anlamı var. en sevdiğim, en çok değer verdiğim, en sinirlendiğim, en derdimi dinleyenim, en boğan aynı zamanda en kendine çeken, en sıkan, en sevdiren, en seven, en sıktığım, en sahiplendiğim, en kıskandığım, en paylaşan, en gerçekleri gösterebilen hayatıma giren en enderdir. her şeyiyle dünyamdır. onun olmadığı bir yer benim için yoktur.
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 25.04.2009 00:46)
  10. efenim, kendileri acayip hırslıdır. aglayankekin kankası ve ben tabu da bu çifti yendik diye. avkk ve evv msnde birbiriyle tabu çalışmaktadırlar. iddaa tüyoları vardır inş tutarlar. tutmazsa yine parasızım.
    ayrıca şişko patatestir*
    (aglayankek, 25.04.2009 13:10)
  11. maykıl öldü dedi. ne dedim, maykıl öldü mü. olamaz olamaz kesinlikle olamaz dedim. maykıldan kalan yarım şarabı da ben bi içtim orda...

.....

sonra seyircilerden birkaçı geldi ''e.v.v. bugün sahnenin anasını siktin'' dedi. bunları aldım karşıma bundan sonra dedim ''popun kralı maykıldır'' dedim. benim ismim dedim yok. benim adım geçmeyecek...
    (eni viçi vokke, 02.07.2009 13:30)
  12. daha bugün seni andık, eni vici vokke şarkısı dilimize dolandı, söyledik durduk aynı böyle eni vici vokke ( hala ne demek bilmiyorum ) . mübarek insanmışsın ne biliyim. hoşgelmiş yazarsın.
    (sirona, 03.07.2009 01:29)
  13. rast getirde okurken bi yorumuna rastlayıp bu kimmiş diye sayfasına baktığımda birbirinin versiyonları halinde bi sürü nick gördüğüm, donakaldığım yazardır.

bi kedi gördüm sanki
    (protestocu, 16.07.2009 17:35)
  14. mutluyken sürekli tekrarladığım replik gibi oldu nicki anlamını soranlara cavap veremiyorum ve bende merak etmeye başladım ayrıca selam ederim nesiltaşıma hoşgelmiş sefalar getirmiş...!
    (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık, 14.08.2009 22:36)
  15. nickiyle annie are you okay olayını eni vici vokke olarak anlamış başkalarının da olduğunu bilmenin verdiği mutluluğu yaşatan yazardır bana. tanımasam da minnettarım kendisine, ve nickaltına konuyla ilgili giri giren herkese.

seviyorum hepinizi, iyi ki varsınız! yalnız değilim artık, halbuki yalnız geldim yalnız da giderim sanıyordum bu konuda ciddi ciddi..

(bkz: ağlamak istiyorum sayın seyirciler)
    (nirnaeth, 17.08.2009 01:01 ~ 01:02)
  16. eski sevgilim yeni kankam. titrek çenesini yediğim.
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 29.08.2009 01:58)
  17. tavlada yenilip suçu mynete atmakta. ayıp eni viçi vokke. açık vermeden oyna sende.
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 05.09.2009 03:47)
  18. tek elle kopça çözüp öpmeyi de bilen yazarto. özgünün kardeşi.
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 19.09.2009 19:37)
  19. sineklerle başı dertte olan yazar. biraz önce kendini dövmeye başladı. korktum kafayı sıyırdı herhalde yokluğumdan dedim ama değilmiş. kulağına kaçan sinek bu sefer yanağına çarparak durabildi. gözlerimle gördüm. hayvanları pek sevmiyor hayvanlar da seziyor bunu koşuyorlar peşinden kaçan kovalanır misali.
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 05.10.2009 23:46)
  20. 'gözlerin doğuyyoooorr ğaydeeee!!(kadeh tokuşturma sesi) gecelerime....' ağlayankekinkankasınınkankasınınkankası gözleri sigara dumanından her yanışında fasılımıza neşe kattık kendisiyle. çok seviyorum lan ben bunu.
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 13.10.2009 23:43 ~ 23:45)
  21. nefes'te oynamaktan nefesimizin kesildiği bir gecede, tam da göbekler havada uçuşurken geceyi erken terkederek çok şey kaçırmış yazardır...*
    (victor van dort, 14.10.2009 00:07)
  22. 20. giriden sonra 23. girinin akıbetini merak eden yazar.

o zaman 23 numaralı giriyi boş bırakmanızı reca ediciğim.

- abi kadının biri geldi 23 numaralı giriyi istiyo.
    + bre deyyus bre densiz ne yüzle ister.
    - istiyo abi engelleyemiyoruz.
    + ona cevabını vermediniz mi
    - ısrar etti abi. nicki de..... nicki de akkk
    + akkk mı aman allahım. giriyi verin ona yaşar baba.
    - ama evlat
    + o giri onundu yaşar baba biliyorsun.
    - küllenmiş bi alevi yeniden yakma evlat...
    (bkz: seven ne yapmaz)*
    (eni viçi vokke, 14.10.2009 00:58 ~ 00:59)
  23. hacı kalfa.. hacı kalfa..yıllarca senin girin bir melekti diye kandırıldım. 23 numaralı giriyi almak için ne kadar göz yaşı döktüm bilemezsiniz. bunca sene sigara dumanı dedim dinmeyen göz yaşlarıma 'gözlerim yanıyor' diye şarkı söyledim fekkat ortada da bir hakikat vardı o da 23 numaralı giriydi. benim olmalıydı. naman allahım nasil mesudum bilemezsin kuzum.
    (bkz: arapbacı) *

23 numaralı giriyi bana bahşeden kankamdır. bilgisayar başında sohbet esnasında sandalyeden düşme sebebidir. gülmekten çok pis karın kası yaptırır.*
    (ağlayankekinkankasınınkankasınınkankası, 14.10.2009 01:01 ~ 01:01)
  24. kendisine verdiğim nick altı sözünü yerine getirme vaktinin geldiğini anladığım zât. nick altı girilerinden birinde istanbulun gerçek fatih'i kenan abiye yaptığı atıfla beni gülmekten öldürmüş yazar.

edit:metinde bol bol gülen yüz kullanılmıştır.

edit 2: bu giri silinerek kullanıcının kendisi tekrar mağdur edilmeyecektir.
    (bubblesk, 18.10.2009 22:19 ~ 19.10.2009 10:24)
  25. geçen sene 2.dönem aynı sınıfta okuduğum güzel insan..bu arada kendisi tam bir lens profesörüdür *
    (nicksiz adama kız verilmez bizde, 04.11.2009 23:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil