hoşgelmiştir. küçükken çok fazla eni viçi vokke dinlediğini düşünmekteyim. sağolsun hep halımı hatrımı soran bir yazardır. manyakça bir film çekmişliğimiz vardır. kankamızın sevgilisidir, çok yakışırlar.
uğruna hayatımı silebileceğim sevgilimdir. gerçek sevginin ne demek olduğunu bana anlatandır. yaşadığım her şeyi düşsel bir oyuncaktan farklılaştıran, benim için her şeyi anlamlandırandır. artık her şeyin bir anlamı var. en sevdiğim, en çok değer verdiğim, en sinirlendiğim, en derdimi dinleyenim, en boğan aynı zamanda en kendine çeken, en sıkan, en sevdiren, en seven, en sıktığım, en sahiplendiğim, en kıskandığım, en paylaşan, en gerçekleri gösterebilen hayatıma giren en enderdir. her şeyiyle dünyamdır. onun olmadığı bir yer benim için yoktur.
efenim, kendileri acayip hırslıdır. aglayankekin kankası ve ben tabu da bu çifti yendik diye. avkk ve evv msnde birbiriyle tabu çalışmaktadırlar. iddaa tüyoları vardır inş tutarlar. tutmazsa yine parasızım.
ayrıca şişko patatestir*
maykıl öldü dedi. ne dedim, maykıl öldü mü. olamaz olamaz kesinlikle olamaz dedim. maykıldan kalan yarım şarabı da ben bi içtim orda...
.....
sonra seyircilerden birkaçı geldi ''e.v.v. bugün sahnenin anasını siktin'' dedi. bunları aldım karşıma bundan sonra dedim ''popun kralı maykıldır'' dedim. benim ismim dedim yok. benim adım geçmeyecek...
daha bugün seni andık, eni vici vokke şarkısı dilimize dolandı, söyledik durduk aynı böyle eni vici vokke ( hala ne demek bilmiyorum ) . mübarek insanmışsın ne biliyim. hoşgelmiş yazarsın.
rast getirde okurken bi yorumuna rastlayıp bu kimmiş diye sayfasına baktığımda birbirinin versiyonları halinde bi sürü nick gördüğüm, donakaldığım yazardır.
mutluyken sürekli tekrarladığım replik gibi oldu nicki anlamını soranlara cavap veremiyorum ve bende merak etmeye başladım ayrıca selam ederim nesiltaşıma hoşgelmiş sefalar getirmiş...!
nickiyle annie are you okay olayını eni vici vokke olarak anlamış başkalarının da olduğunu bilmenin verdiği mutluluğu yaşatan yazardır bana. tanımasam da minnettarım kendisine, ve nickaltına konuyla ilgili giri giren herkese.
seviyorum hepinizi, iyi ki varsınız! yalnız değilim artık, halbuki yalnız geldim yalnız da giderim sanıyordum bu konuda ciddi ciddi..
sineklerle başı dertte olan yazar. biraz önce kendini dövmeye başladı. korktum kafayı sıyırdı herhalde yokluğumdan dedim ama değilmiş. kulağına kaçan sinek bu sefer yanağına çarparak durabildi. gözlerimle gördüm. hayvanları pek sevmiyor hayvanlar da seziyor bunu koşuyorlar peşinden kaçan kovalanır misali.
'gözlerin doğuyyoooorr ğaydeeee!!(kadeh tokuşturma sesi) gecelerime....' ağlayankekinkankasınınkankasınınkankası gözleri sigara dumanından her yanışında fasılımıza neşe kattık kendisiyle. çok seviyorum lan ben bunu.
20. giriden sonra 23. girinin akıbetini merak eden yazar.
o zaman 23 numaralı giriyi boş bırakmanızı reca ediciğim.
- abi kadının biri geldi 23 numaralı giriyi istiyo.
+ bre deyyus bre densiz ne yüzle ister.
- istiyo abi engelleyemiyoruz.
+ ona cevabını vermediniz mi
- ısrar etti abi. nicki de..... nicki de akkk
+ akkk mı aman allahım. giriyi verin ona yaşar baba.
- ama evlat
+ o giri onundu yaşar baba biliyorsun.
- küllenmiş bi alevi yeniden yakma evlat...
(bkz: seven ne yapmaz)*
hacı kalfa.. hacı kalfa..yıllarca senin girin bir melekti diye kandırıldım. 23 numaralı giriyi almak için ne kadar göz yaşı döktüm bilemezsiniz. bunca sene sigara dumanı dedim dinmeyen göz yaşlarıma 'gözlerim yanıyor' diye şarkı söyledim fekkat ortada da bir hakikat vardı o da 23 numaralı giriydi. benim olmalıydı. naman allahım nasil mesudum bilemezsin kuzum.
(bkz: arapbacı) *
23 numaralı giriyi bana bahşeden kankamdır. bilgisayar başında sohbet esnasında sandalyeden düşme sebebidir. gülmekten çok pis karın kası yaptırır.*
kendisine verdiğim nick altı sözünü yerine getirme vaktinin geldiğini anladığım zât. nick altı girilerinden birinde istanbulun gerçek fatih'i kenan abiye yaptığı atıfla beni gülmekten öldürmüş yazar.
edit:metinde bol bol gülen yüz kullanılmıştır.
edit 2: bu giri silinerek kullanıcının kendisi tekrar mağdur edilmeyecektir.