belki ilginizi çeker
  1. · eni viçi vokke
  2. · annie are you ok
  3. · veni vidi vici
  4. · nazım hikmet
  5. · viki
  6. · eni veci vokki
  7. · ingiliz erkeği
  8. · lady viola
  9. · yaran duyurular
  10. · kurabiye canavarı
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · beşiktaş
  4. · disko kralı
  5. · tunceli alevileri dinsizdir
  6. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  7. · öğretmenler günü
  8. · analog dijital çevirici
  9. · kasımpaşalı

eni veci vokki  

1. altıncı nesil yazar kişi. hoş gelmiştir.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 08.07.2009 01:38)
  2. eni viçi vokke'nin nick kardeşi.
    (maglor, 08.07.2009 01:41)
  3. (ayarcızade mahmud ekrem, 11.07.2009 19:51 ~ 19:51)
  4. eni viçi vokke'nin yıllar önce kaybettiği kardeşi yazar. hoşgelmiş.
    (bkz: öyle nick olmaz gel buraya)
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 13.07.2009 03:36)
  5. şimdi buradan açıklamak istediğim bir gerçek var halkı bilinçlendirmek adına:
    kırmızı mercimek kırmızımsı bir renge sahiptir bulgursa daha açık renkli kremrenginden koyuca kahverenginden açık bir renktir.

bunu genelde insanlar zaten bilir.
    ama bilmeyip karıştıranlar da olabiliyormuş duyduğumda inanamadım, ama varmış ya böyle insanlar..

ben de neden bu konuya bu nickaltı yazısında değindim bilemedim şimdi.. ne alakası var yaa eni veci vokkiile..
    neyse eni'den bahsedeyim biraz da bari..
    harika bir aşçıdır harika! çok leziz mercimek pilavı pardon bulgur pilavıyapan yiyenlere parmaklarını yedirten, on parmağında on marifet insan..onu kelimelerle anlatamam görmeniz lazım misafiri olup o yemekleri yemeniz lazım. çok harika insan çok..ama türkiyede değerini bilen yok sonra beyin göçü diyorlar bilmem ne diyorlar..
    duyduğuma göre yeşil fasülyeyle de bamya yemeği yapabiliyormuş.

(bkz: bunu duydum bunu bilirim)
    nazarım değmese bari..
    (esuele, 04.08.2009 17:19)
  6. sevdim ben onu. hemşehri hemşehri mis gibi oh.
    (mynameiselizabeth, 04.08.2009 22:33)
  7. bulgur, prinç, mercimek ve şehriye nedir bilmeyen sözlük yazarı... aynı zamanda sinirlerimi bozmuş ve beni insanlara yardım etmekten soğutmuş olan tırt bir sözlük yazarıdır.

kendisinin pilav nasıl yapılır duyurusuna "buradan anlatmak sıkıntı, msnimi ekle oradan konuşalım" diyerek cevap verdiğim yazar beni msnine ekledi. msnde anlatmak istedim çünkü duyuruda soracak kadar sıkıntı varsa, olay anında online destek ile yanında olmak gerekeceğini düşüdüm. ardından tam konuşmanın ortasında çevrim dışı oldu ki kuvvetle muhtemel beni engelledi. çünkü ben bir dişi değildim... engellediği konuşmaya başladığımız an ile engellediği an arasında geçen süre, msn avatarının karşıdaki bilgisayara yüklediği süreye eşit. üstelik sorununa da çözümlendi yazmış.. daha şehriyeli pilav ile pilav arasındaki farkı bilmeyen bir kişinin pilav yapma problemi kolay kolay çözülemez.. bari çözümlendi "ya teşekkür ederim ama ben işimi hallettim" de, değil mi? ama amaç yardım almak değil amaç yemek tarifi alma ayağına kız kaldırmak. kadınlar "ben açım, karnımı doyurmama yardım et" diyenlere dayanamıyor değil mi?
    (azsxb, 05.08.2009 17:04)
  8. yemek yapamıyor, evet bu doğru ancak kendisinin kız kaldırmak için buraya ihtiyacı olduğunu hiç mi hiç zannetmiyorum. kocaman adamın içinde sevimli, haşarı küçük bir çocuk yaşatıyor bünyesi. neşesi de bulaşıcı üstelik . tüm bunların dışında nazım hikmet sevdası ayrıca takdir edilesidir. tarafımdan sevilen bir yazar olduğunuda eklemeden geçmeyelim.
    (bellek hanım, 17.08.2009 00:58 ~ 01:00)
  9. çok akıllı lan bu.
    (famenoth, 02.09.2009 22:52)
  10. boş vakitlerimde duyurularını yanıtladığım yazarmış kendisi. pilav ve havai fişekten sonra daha değişik şeyler bekliyorum artık. işi gücü bırakıp bunlarla uğraşasım var sözlük.
    ayrıca da nick altı yazdığım ilk yazar, pek hislendim şimdi.
    (iris, 22.09.2009 16:59)
  11. (bkz: veni vidi vici)

bu bakınızı vermezsem uyuyamazdım bu gece.
    (not yet, 22.09.2009 17:01)
  12. (bkz: viki)
    (ahead full, 10.11.2009 14:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil