belki ilginizi çeker
  1. · gökdil
  2. · edu time
  3. · kültür dershanesi
  4. · okyanus koleji
  5. · arabic time
  6. · bi dakikanızı alabilir miyim kızı
  7. · ingilizce eğitim düşünür müydünüz
  8. · fanboys
  9. · mardi gras
  10. · faik bey in türk kahvesi
gündem
  1. · colin kazım richards
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  4. · darwin i bitiren balık
  5. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  6. · yılmaz özdil
  7. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  8. · savaş dinçel
  9. · sevgilinin kafasına fırlatılacak cisimler

english time  

1. ingilizce kursu veren kuruluş.
    (wondrous, 18.10.2004 21:05)
  2. ingilizce'den para kazanma olayının kitabını yazmış ticarethane. istanbul'da mantar gibi biterek kısa sürede bir sürü şube açmış ve özellikle ekonomik kriz döneminde işinden olan insanların iş bulabilmek için ingilizce öğrenme çabaları sayesinde, biraz da pazarlama taktiğiyle paraya vurmuş kurum. taksim şubeleri çok stratejik bir yerdedir (çiçek pasajının tam karşısı) ve çok kafa yabancı hocaları vardır.
    (excalibur, 18.10.2004 21:13)
  3. kazara telefon ya da mail adresiniz ellerine düştüyse haftada en az 2 posta rahatsız eden, "i am from ankara" demek dışında ingilizce bilgisi olmayan adamları bile 3. kurdan başlatıp gazın alasını veren; iskoçya, avustralya, kanada gibi ülkelerden yoldan çevirip getirdiği, öğretmenlikle uzaktan alakası olmayan adamlarla süper göz boyayan pazarlama şirketi.
    (marsellus wallace, 26.04.2005 19:11)
  4. (itulujune8, 26.04.2005 19:37)
  5. kadıköyde sahil tarafında olan şubesinin hocaları son derece kafadır.
    ha ama sakın ola ki english timeın seviye tespit sınavlarıyla kendinizi bir bok sanmayın kaçıncı kur çıkarsanız en az bir altından başlayın yoksa apışıp kalabilirsiniz...
    bir de çok az dahi ingilizce bilen bir kişinin english time da yapacağı en büyük hata 1. kurdan başlamaktır.
    bir de her kurun ilk 2-3 haftası bir önceki kurun tekrarı oluyor.
    (peace, 02.04.2006 22:37)
  6. bu kadar giriye rağmen özet geçmem gerekirse:
    sakın ama sakın oraya kursa gitmeyin...
    (dreams2, 20.07.2006 22:24)
  7. bakırköy şubesinde ki kantinci abiler bir numaradır.
    (abruzzi, 08.04.2007 23:49)
  8. tek amacı para kazanmak olan kalitesiz kurum.olur da bu kursu tercih ederseniz altı kur bile yazılsanız,parasını toplu vermeyin.ilk olarak birinci kurunkini verin.ikinci kur başlayınca ikincininkini verin.toplu verirseniz indirim yaparız muhabetini takmayın.böylesi daha iyi olacaktır.en azından idareye işiniz düşünce sıkıntı çekmezsiniz.her sorununuz şak diye çözülür.sınıf değiştirme,grup değiştirme,dönem değiştirme talepleriniz dahi tabi ki efendim cevabıyla halledilir.güler yüz bile görürsünüz.sizden alacakları olmadığı zaman yüzünüze bakmazlar.ilk olumsuz cevabınızı da borcunuz bittikten sonra duyarsınız.
    (bkz: paragöz)
    (akussaral, 23.01.2009 19:04)
  9. küresel kriz var diye aç kalmış amerikalı genç çocukları hoca diye milletin karşısına koyan 5 para etmez, cacıktan bir eğitim kurumumsu.
    (demerol, 16.03.2009 02:30)
  10. aynı çatıdan çıkan diğer kuruluşları için;

english time
    kültür dershanesi
    gökdil
    okyanus koleji

sonradan ekleme:
    fatih dershanesi
    edu time
    eba
    (ptt, 16.03.2009 02:33 ~ 02:59)
  11. geçen yıl 8 ay boyunca gittiğim ve gerçekten faydasını gördüğüm kurs. yalnızca bir kez gerçekten öğretmeyi bilmeyen birine denk geldim ki onu da sınıf olarak idarey bildirince iyi bir öğretmenle değiştirdiler. sınıfta bazı konuları ısrarla anlayamayanlar için haftada iki gün türk öğretmenlerle özel ders ayarlamaları ayrıca yaptıkları güzelliklerdendi ki, sayelerinde sınıf hep aynı konu üzerinde dönmekten kurtuldu.

özetle, tüm ingilizce kursları gibi durumu kurtarmanı sağlayacak kadar ingilizce öğreten, bunun da büyük çoğunluğunun öğrencinin çabasına baktığı kurumlardır.
    (feklavye, 21.03.2009 08:45)
  12. çiçek pasajının karşısında örs iş merkezinin 3. katındaki ingilizce kursu diye tanımlanabilir.
    ama çok eğlenceli anlar geçirdiğim bi yerdir. içinde yaşadığım hiçbir anımı unutmayacağım ender yerlerden biridir.bünyesinde çok sempatik hocaları ve öğrenme coşkusuyla bişeyler yapmaya çalışan her yaştan öğrenci topluluğunu barındıran güzel bir eğitim merkezidir.
    (dekadans, 07.07.2009 15:11)
  13. yönetim ile hiç bir sorun yaşamamış olmama rağmen eğitim anlayışından pek memnun kalmadığım müessese. şöyle ki tek kelime türkçe bilmeyen yabancı öçğretmenlerden ingilizce öğrenmeye çalışıyorsunuz. gramer bilgisinin ana dilimde öğretilmesi gerektiğini düşünenlerdenim.bu anlamda öğretmenler türkçe bilmediği için veya bilmiyor göründükleri için asla yol katedemezsiniz. bende öyle oldu. yok ben yabancı arkadaşlar edinmek isityorum .arkadaş çevremi genişletmek istiyorum.amerikalı, kanadalı,ingiliz arkadaşlarım olsun.laylaylom diyorsanız.english tıme'den daha iyisini bulamazsınız herhalde.öyle söylüyorlar. nitekim benim arkadaş çevrem de olamadı.ne öğrencilerle ne de öğretmenlerle.
    (isilisilisil, 19.08.2009 15:23)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil