bir tek girisinin reklamını yapmak için 30'dan fazla giri giren (bu kadarını sayabildim) bir yazar. ve benzeri hareketleri bir defalığına değil sık sık yapan yazar. tez zamanda bir hatun bulup kafamızı dürtmeyi bırakmasını ümit ediyoruz.
biraz önce en yükseğe sıçrayan hayvan başlığına "neil armstrong" yazıp kendi kendime, "ulen yine dağıttım ortalığı, yahu böyle de espiri yapılır mı be?" diye böbürlenirken, birden yedi sekiz giri önce "insandır, aya kadar sıçramıştır" girisini fark edip kendime geldiğim, yüzümün apansız kızarmasına neden olmuş yazardır.
kesinlikle sözlükte beni en çok güldüren yazardır.nedense ihlas ev aletleri pazarlayan adamlara benzetirim kendisini.her yerden bir şekilde karşına çıkar.ve evet bunla ilgili daha fazla bilgi için abidik gubidik bir bakınızla sevişme felsefesine ulaştırır.bıyıklıdır da tahminimce.
faydalı olduğuna inandığı ve yazıya döktüğü bir bilgiden mümkün olduğunca fazla sözlük yazarı faydalansın diye çırpınan yazar. çırpınma kısmını biraz abartmış da olsa son zamanlarda reklam konusunda daha sakin davrandığını gözlemlediğimiz yazar. işaret ettiği giriler de mutlaka okunmalıdır kanımca, çünkü genelde gerçekten güç verecek bilgiler içermekte bu giriler.
sözlükte bütün konular hakkında kendi yazdığı girisine bakınız vermek amacını kutsal saymış ve bu uğurda tarafımdan şövalye ünvanına layık görülmüştür.
sözlükteki bütün kelimeleri tek bir referans noktasına bağlayarak sözlüğün potansiyel enerjisini topraklamasının başımıza neler getireceği ise meçhuldur şimdilik.
dağcıların yaşama bakışı ile ilgili görüşlerinden dolayı evereste tırmandığını,tantrayı da orada duyup benimsediğini düşündüğüm şahıs.nasuh mahruki olabilir,olmayabilir de.