belki ilginizi çeker
  1. · ankara fen lisesi
  2. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  3. · sözlükteki trabzonlular
  4. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  5. · how i met your mother
  6. · içinde hayvan ismi geçen nickler
gündem
  1. · geniş aile
  2. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  3. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  4. · domuz gribi
  5. · hz ayşe günümüzde yaşıyor olsaydı ugg giyerdi
  6. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  7. · sözlük yazarlarının hayalleri
  8. · 23 temmuz 2007
  9. · sallana sallana büyüyen makbuldür

en yavas kaplumbaga  

1. üç beş girisini ardarda okuduğum bir yazar kardeşimiz.önsezilerim beni yanıltmıyorsa itü sözlükiyi bir elemana daha kavuşmuş demektir.
    (denizbalinası, 01.09.2008 22:12)
  2. beşinci nesil olup çok bilmişlik taslar.çok da güzel ayar yer kendileri.
    (flowersinthedustbin, 05.09.2008 04:27)
  3. neredeyse hareketsiz olduğu için uzaktan bakıldığında taş izlenimi verebilir bu tip bir kaplumbağa. uzaktan baktım bir kara taş yanına gittim dört ayak bir baş hesabı.
    (durgan, 05.09.2008 05:13 ~ 05:14)
  4. oku oku bitmez bir bölümün henüz başında olup yazdığı sürece sosyal tespitleri her gün bir doz alınması gereken oldukça başarılı bir yazar ve fazlasıyla dakik bir kaplumbağadır kendisi. o an için mevcut koşullara göre kendini programlama konusunda üstüne yoktur. sabah sporunu akşam yürüyüşünü yapar. müzik zevki, engin bilgisayar bilgisi inanılmazdır. tüm bunların yanında bozuk ipod onarmada üstüne yoktur.* ve bu arada bir yıl aradan sonra sözlüğe tekrar bir şeyler yazdırmaya başlatması yoğun talep konusunda ne kadar başarılı olduğunun ispatıdır. o halde ne diyoruz; böyle bir kaplumbağanın değirmeni yavaş döner ama neredeyse kusursuz öğütür.
    (langstrand, 14.12.2008 21:22)
  5. ilk hoşgeldim'in sahibi.
    sempatik yazar.
    (panthera, 28.01.2009 23:36)
  6. sözlüğün en kaliteli yazarlarından. beğenerek takip ediyoruz.
    bu arada neden kaliteli yazarların nickaltları bu kadar boş?
    ey nickaltı çetesi, bu işe bir el atın. bir boydan, bir mayolu, bir de vesikalık fotoğrafını yollayayım bu güzelimizin de bir analiz edin. ballandıra ballandıra anlatın.
    gözleri şu renk, saçlarına deli göynümü bağladığım diye.
    ilanı aşk edin bu nickin altına..
    bana yazacağınız nickaltlarını buraya yazacaksınız artık.
    isyanım var ulan, ne güzel bir insan bu böyle.
    (damdanakan, 12.04.2009 01:29 ~ 01:33)
  7. ne kadar süredir takip ettiğimi hatırlamıyorum. - kaçıncı nesildi lan? 5 imiş ok - ne yazık ki, yüzyüze "oha eyk, ailecek izliyoruz, kafa kafaya verip açılı fotoğraf çekilebilir miyiz?" demişliğim yok kendisine henüz.
    ama, her yazdığına kefilim.

çerezsel bilgi: 11.01.2009 22:30:20 tarihinden beri tarafımdan takip ediliyormuş by the way.
    (tatalu, 01.05.2009 11:54 ~ 11:58)
  8. kendisini her bir girisi akabinde taciz ediyorum, kendimi kontrol edemiyorum.
    (tatalu, 23.07.2009 22:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil