en yakın kız arkadaşın aşığına olan aşkı karşılıklıysa ve söz konusu olan aşık kişi en yakın kız arkadaşı aldatmıyorsa arkadaşa aşık olmak ile aynı kapıya çıkan eylem.*
+şimdi haydar abi, ben kız arkaşımın kankasının sevgilisinin ilişkisine kuma olarak aldığı büzgenin, yeditepe mimarlıkta okuyan arkadaşı yağız delikanlı ahmetin hoşlandığı kızın kuma olarak gittiği ilişkideki kızın kankasına aşığım abi.
-hımmm anlıyorum, peki bu noktada okuyuculara, kız arkadaşının kankasının sevgilisinin ilişkisine kuma olarak aldığı büzgenin, yedi tepe mimarlıkta okuyan arkadşı yağız delikanlı ahmetin hoşlandığı kız olduğunu söylesek daha hoş olmaz mı, o zaman eminim anlayacaklardır esas durumu.
+abi hani başlık konseptine uygun davranayım diye şey ettim ben, yoksa iki kelime ile de anlatabilrdim meramımı...
-izin ver gözlerimiz konuşsun, ve okuyucu bu büyük muammayı çözsün alpcan. başlıkta sarsılan güvenlerine tekrar kavuşsunlar!
+inşallah abi, ben yine de onlara bir kağıt kalem almalarını önereyim de *
zaman ötesinden gelen düzenleme: yazdığım ve kurgusunu unuttuğum bu mesajımı okuyunca, açık konuşuyorum, beynim bulandı. her ne kadar beyin bulandırdı isek affola.
kağıt kalem alınınca ve yanınızda zeki bir insanla gayet kolay çözülüyormuş, soru yanlış değil. ayrıca burası da dershane değil.
hayırlara veszile olabilecek bir gelişmedir. "o onu, o da bunu" şeklinde bir ilişki içindeyken erkek başlıkta anılan kişiye yönelir ve karşılık alırsa, aynı anda en yakın arkadaş da aşığına yüz vermeye başlarsa.... ta daaaaaaaaaaa!!! işte size iki mutlu çift. burada kilit adam sizsiniz. en yakın arkadaşın aşığının ağını tavlayabilirseniz dört kişiyi birden mutluluğa sürüklersiniz...