|
|
- hayatımız boyunca karşımıza çıkan insanları mesleklerine göre sınıflandırmada bir tür son aşama;
bankacılar, avukatlar, (ne satıyorsa satsın) pazarlamacılar
öğretmenler...
- (bkz: fahişe)
neden güle oynaya gidilmeye can atılır da fahişe olan bir tanıdık hor görülür, halen anlamış değilim açıkçası.
- anneleri tarafından korkutulan çocuklar için doktorlar.
- doktorlar doktorlar ve yine doktorlar. daha sonra arkasına trafik polisleri gelebilir
- overlok (tabii bu mesleğin adı oluyorsa). sevilseydi bu kadar overlokçu açığı olmazdı herhalde.
- emekçinin bir numaralı düşmanı, otomasyon sistem geliştiricisi, robot-insan değişiminin öncüsü, teknolojik işsizliğe* sebep mekatronik mühendisliği!
(baschar, 28.04.2008 02:38 ~ 02:40)
- (bkz: icra memuru)
hiç sevmemiştim ben.''ama o görevini yapıyor'' falan değil.
karşında ağlayan iki çocuğun önünde hırsız gibi eşyaları apar topar götürüp akşam eve gidip ''bugün de görevimi layıkıyla yaptım'' diyemezsin.
deme!(zefura, 28.04.2008 08:59 ~ 08:59)
- banka görevlileridir. her zaman yüzlerinde bitmeyen bir asabiyet vardır, türkiyenin hangi bankasına giderseniz gidin mutlaka karşınızda boş bakan bir memur vardır, zaten 1 saat sıra beklenilerek karşısına çıkıldığı için kafadan ayar olunur bu insanlara, bu meslekteki bayanlar konfolarına düşkün ve iticidirler, çoğu şişmandır çünkü yerlerinden kalkmaları mümkün değilidir. ama bankaya gelen vatandaşların işlerini hızlı yapmaları için sürekli yağ çekmelerinden dolayı çoğu kendini jennifer lopez zanneder.
- ebeler.
sürekli küfür yedikleri için olsa gerek.
- adli tıp doktoruğu
- avukattır avukat.
müvekkil: davayı kazanmışsan: "ne yaptın len dümbük 2 dilekçe yazdın, 5 dakka duruşmaya girdin 5 milyar para istiyorsun, hırsız soyguncu!!!"
davayı kaybetsen: "vayt basiretsiz, beceriksiz avukat!(çünkü her müvekkil her olayda yüzde yüz haklıdır. bir dava kaybedilmiş ise bunun sorumlusu ancak satılmış avukatı olabilir!)
davayı kaybeden karşı taraf: "kesin para yedirdi hakime o şerefisiz avukat"
|