görseller
en sansli c 

belki ilginizi çeker
  1. · 2008 yılının en beğenilen girileri
  2. · şehadet getirip nesil değiştirmek
gündem
  1. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  2. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  3. · ugg
  4. · yılmaz özdil
  5. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  6. · domuz gribi
  7. · öğretmenler günü
  8. · cafe of broken dreams
  9. · nightfall

en sansli c  

1. (gel de flozof olma, 31.08.2008 03:35)
  2. am-bulan-ce

(bkz: iğrenç espriler)
    (knuckle, 31.08.2008 03:40)
  3. nesil alımının kapanmasına son dakika kala gelmiş yazar. son dakika golü gibi.
    (bana bir nick bulun, 04.09.2008 17:46)
  4. valide hanım çok seviyormuş bu yazarı. ille de en şanslı c ye mesaj yolla ve onu izlediğimi iletiver dedi. ben takibetmiyorum açıkçası. işe gittiğim zaman zarfında annem takılıyor sözlükte. bazen bana çok kızıyor, arkadaşlarından bazılarını hiç beğenmiyorum falan diyor. her ne kadar yazarların hepsinin arkadaşım olmadığını belirmiş olsam da olmuyor işte, öyle sanıyor. hiç tanımadığın bir yazara mesaj yollamayı da sevmiyorum. dalkavukluk gibi geliyor bana. bak c, güzel şeyler yaz, fazla küfretme. aile okuyo seni ona göre. hadi bakiyim görüyüm seni.
    (jesta jesta, 05.10.2008 12:46)
  5. geçen gün metroda karşılaştık 'aa dedim ne işin var burada?' öğle yemeği için taksim'e gitmiş, şimdi de eskişehir'e geri dönüyorum dedi..çok cesaretli insan, acayipte tasarımcı ruhu var bu çocukta, şimdi cesaretle tasarımın alakası ne enfazlaellikarakterolabilir kişisi diyeceksiniz ama var, neyse bir sonra ki nickaltında ona değinirim..çok iyi şeyler tasarlıyor, tasarımcı işte o biçim, uçak çiz diyorsun çiziyor falan, bir de ortaya ne atsak bir saate kalmaz hemen gerçekleşiyor, bu adamın aurasında bir şeyler olmalı, farklı şeyler, korkuyorum, bazen her dediği(miz) çıkıyor çünkü konuşurken..bir an önce takip edilmesi gereken bir yazarımız, girileri sanatının doruk noktalarını gerçekten hakediyor..pazartesi öğle yemeğinde yollayacağım kazandibinide diyerekten girimi sonlandırıyorum, beş artı bir ses sistemimi de pazartesi kargoya verirsin..unutma eline kazandibi geçer geçmez ses sistemide elimde olmuş olsun.
    (enfazlaellikarakterolabilir, 01.11.2008 19:38)
  6. (bkz: bay c)
    (bkz: yusuf atılgan)
    (bkz: aylak adam)
    (fitnefucur, 04.01.2009 10:51 ~ 10:52)
  7. hakkında bu kadar az şey yazıldığını görünce bir fena oldum, bir kötü oldum ki sormayın. neden sayın tavşan seslerini duyar gibiyim. ama benim muhatabım değilsiniz artık a dostlar. sizler çok pis insanlarsınız lan. valla bak.

adam yeni yazmaya başladığı dönemlerde haftanın en beğenilen girilerinde haftalarca kendine yer buldu, yazdığı birbirinden güzel yazılarla hepimizi güldürdü. hepi topu 10 yazar var nikaltında yazan. onların da yarısı iğrenç espriler yapmış. biri de dememiş ki "çok başarılı yazıyor, gayet komik yazıyor". yok biri demiş, ama sadece biri.

aslında düşündüm de, yazılmasa da olurmuş hani. benim gibi yazacağınıza yazmayın. öyle bir girdim ki muhabbete nasıl bitireceğimi şaşırdım. basiretim bağlandı yeminle.

aslında özelden millete sapıklık da yapıyor olabilir ha. bak şimdi geldi aklıma. vay pis herife bak ya. hemşehri ha göya.
    (gözünefartutulmustavsangibi, 28.01.2009 17:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil