belki ilginizi çeker
  1. · the fragile art of existence
  2. · en birinci program
  3. · itü sözlük radyosu
  4. · en birinci
  5. · forty six and 2
  6. · babanın radyo programına konuk olması
gündem
  1. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  2. · okan bayülgen
  3. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  4. · günün tek kelimelik özeti
  5. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  6. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  7. · giyotine yolladılar gitmedim
  8. · kendi saçını kesmek
  9. · iki ucu boklu değnek

en birinci program  

1. gümbür gümbür çalan bir program. zaten müzik konusunda dj'ine * ezelden beridir güvenirim. şimdi bir de çalıyor, dinliyoruz. ne ala.

ayrıca anonslarının hastasıyız. *
    (çılgın orman meyvesi, 23.05.2008 00:19)
  2. iyi ki bahçeli evde oturuyorum! dedirten program. (bkz: yüksek volüm)seçtiği parçalarla , gönlümüze kısa sürede taht kurmayı ,başaracağına inandığımız yazarımız, anonslarındaki gergin haliyle dikkatimizi çekmiyor da değil.(bkz: oysa biz bir aileyiz)
    (denizbalinası, 23.05.2008 00:44)
  3. ustalara saygı kuşağıyla bana yaşattığı nostaljiyle beni benden alan programdır. son derece sağlam bir playlistle devam etmekte şu anda...

(bkz: on air)
    (bulanti, 23.05.2008 01:03)
  4. istek şarkıyı göğsünde yumuşatıp, voleyle doksana atıp taraftarı sevince boğan program.ustalara saygı kuşağıyla gönüllerimizi fethedip eski anıları anımsatıyor insana hafiften.bitmesin istiyor insan.
    (qualyn, 23.05.2008 01:30)
  5. kendi reklamını kendi yapan dj ye sahip program. ama yukarıda bir yerde büyük güç var ki güzel sunuyor.
    (gone with the sin, 29.05.2008 23:51)
  6. en çok boyun ağrıtan radyo programı imiş.
    (bkz: böyle iyi)
    10 kaplan gücünde edit: (bkz: sevdim bunu ben)
    (lou, 05.06.2008 23:55 ~ 23:59)
  7. dinlerken eşortmanaltım deri pantolona dönüştü, saçım belime kadar uzadı. uri geller misin be adam?
    "bildiğin güzel" program.
    (errant, 06.06.2008 00:24)
  8. bu gece, bazı teknik işler yüzünden yata yata paslandık yerine çılgın orman meyvesi'yle yayında olacak olan program.

yata yata paslandık'ın tüm dinleyicilerden özür dilediği kulağımıza gelen haberler arasında. ayrıca mikrofonu bozuk olan vekil dj'imiz anons yapamayacakmış. istek, geri bildirim, dilek ve şikayetler için bu gecelik yata yata paslandık yerine çılgın orman meyvesi'ne ulaşılması da rica olunurmuş.

ek: vekil dj dolayısıyla program o kadar da metalik olmayabilirmiş ayrıca. söylemedi demeyin.
    (çılgın orman meyvesi, 19.06.2008 23:01 ~ 23:15)
  9. itü sözlük radyosunun varlığını öğrendiğim an, dinlediğim, sevdiğim ve bundan sonra da dinleme kararı aldığım yayındır kendisi. benim için kelimenin tam anlamıyla en birinci program olmuştur. henüz sadece 2 yayını dinlemiş olmama rağmen, son derece güzel playlistleri olduğunu söyleyebilirim. üstelik gayet güzel sesli de bir dj yi vardır ki yata yata paslandıktır onun da karşılığı. çok kibar olup, istediğiniz parçaları çalmaya özen gösterir. kibar olduğu bir başka konu vardır ki; oda yayınının başlamasına 5 dakika kala haber vermesidir. epeyce sevindirmiştir bu gece beni. herkesin mutlaka bir kere dinlemesi gereken bir programdır zira birinciden sonrası kendiliğinden gelecek efendim.
    daha da fazla uzatmıyorum gidin dinleyin işte, adam orda harikalar yaratıyor. nice nice programlara diyoruz, her daim dinliyoruz efendim. dinlemeyene de sen ne anlarsın be müzikten diyoruz.

edit: imla
    (nickim kırk dokuz karakter olsun diye uğraşıyorum, 11.07.2008 01:47 ~ 01:58)
  10. açılış parçasıyla 13 temmuz 2008 judas priest istanbul konserini tekrardan anımsatmış istikrarlı program . dinleyiniz, dinletiniz.
    (o kadar mutluyum ki şimdi kusabilirim, 18.07.2008 00:05)
  11. çok sağlam bir program, dinlemek bu geceye kısmetmiş. hastasıyız. *
    (seemann, 19.09.2008 00:38 ~ 00:38)
  12. gece saat 1, meyve suyunuz elinizin altında, beyaz kağıt ve kaleminizle birlikte saçma sapan çiziktiriyorsunuz ve bu programı dinliyorsunuz. çok ilham verici. bir de motörhead istiyorsunuz hemen çalıyor. yetmiyor ardından listedemarilyn manson ve rock is dead gözüküyor. çalsa ne güzel olurdu diyorsunuz. öyle güzel bir program işte.
    (ne içersen iç su iç, 19.09.2008 01:16 ~ 01:17)
  13. sektörde ara verdiği kariyerine her çarşamba 13.00-14.00 arası geri dönen program.

(bkz: itü sözlük radyosu)
    (bkz: yata yata paslandık)
    (iao, 07.03.2009 11:29)
  14. dj inin konuğu sır gibi sakladığı, gidişattan hiç bir açık vermediği, ne olacağını bilemediğiniz, yata yata paslandık'ın dediğine göre dinleyenin pişman dinlemeyenin bin pişman olacağı program. dinleyiniz efem, dinletiniz ve de playlisti gayet mis.
    edit: adı itibarıyle de çok da mütevazi , güzide program.
    (critical, 01.04.2009 12:17 ~ 12:17)
  15. muhasebe vizemize bir gün kalmış şurda. gidip killing me softly çalıyor. burdan şöyle seslenmek istiyorum kendisine : "beter ol ulan, kırk yılda bir ders çalışasım geldi. veriyorsun hüzünü bünyeye. bir şarkıda 3 sigara içtim."

bak şimdi de cat stevens koydu. ayakkabısına aşure döktüğüm. hoşçakal tatil, merhaba yaz okulu.
    (qualyn, 01.04.2009 12:24)
  16. eskilere götüren bir program olmakta şu an. bir anda kendimi antalya'daki üniversite eğitim fuarında eğlendiğim vakitlere bilem götürmüştür. o derece eski yani.
    (guenhwyvar, 01.04.2009 12:35)
  17. bugün itibariyle "utangaç konuk" modelini canlandırma fırsatını bana sunmuş olan itü sözlük radyo programlarının en birincisi. konuşmamak için garsonla muhabbet mi kurmadım, siparişlere adisyon yetmedi ulan! lakin değerini sonra sonra anladım ben bu işin. yata yata paslandık sağolsun beni cebren ve hile ile bu programa dahil etmeyi de başardı zaten.

sonuna doğru açılmış idim aslında ya, tam kıvama geliyorduk program bitti mk. (cık cık cık...çok ayıp)
    (falasquil, 01.04.2009 20:40)
  18. anlatım bozukluğu içeren bir cümledir. hem en hemde birinci aynı cümlede kullanılmaz.
    (zenci sokağındaki solaryumcu, 01.04.2009 20:45)
  19. diceyinden 20 dakikalık şarkı istedim girer girmez,adam hiç duraksamadı "tamamdır abi" dedi.ayrıca opeth özel yayınıyla şu anda radyoda yardırmakta.dinleyin,dinletin!
    (deathcomp, 15.04.2009 13:17 ~ 13:18)
  20. şansımı denemek için dj inden opeth çalmasını istediğim program. programın akışını değiştiren bir istek oldu. opeth hakkında bir fikrim yoktu. kendisi sağolsun bir hayran daha kazandırdı gruba. bilet parasının iadesini istese yeridir yani.

ufak bir kesintinin ardından yine katıldığım program.
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 15.04.2009 13:32)
  21. fırt emin gibi ruhsuz bir program ve sigaranın son fırtı gibi acı. abi, bi fırt versene be!
    (sir da ros floyd, 22.04.2009 14:08 ~ 14:10)
  22. ben bu adamla uğraşmaktan bıktım arkadaşım. nası bir dj'dir bu. "istek yapın, istek yapın" diyor. yapıyoruz elinde şarkı yok. hadi şarkıyı da yolluyoruz sonra. adam hala "istek" diyor programda. alttan msn'den titretiyorum, yırttırıyorum "ulan şarkı yolladık çalsana" diye. sonra "ben unuttum onu" diyor. terbiyesiz rezil ahlaksız pis kaka. küfür edeceğim edemiyorum. öyle bir güzel müzikler çalıyor falan. bak açtı şimdi şarkıyı. bi de "qualyn'in isteği geliyor" falan diyor. namussuz desene "unuttum ben bunu adam yollamıştı yarım saat önce ben de hayvanlık işte çıkmış aklımdan" diye. illa belli etmeyecek hatasını. neyse çalıyor şimdi şarkı. güzel şarkı ama aç bi dinle. seversin yani.
    (qualyn, 06.05.2009 13:16 ~ 13:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil