aslında pek fazla önemsemiyordum bu kategoriye bir şeyler sokmayı. lakin takriben son 2 haftadır falan, tabir-i caizse kendimi kasıyorum bir şeyler katmak için. ki başarıyorum da. ama benim en sevilen girilerim arasında en yükseklerde olan giri, sıralamada benden daha yüksekte yer almasına rağmen, yazarın “en beğenilen girileri” arasına bile girememiş. aslında bunun dolaylı yoldan statü ile ilgisi var. ve dolaylı yoldan gelen artı oylar. ve dolaylı yoldan kanka listesi. ve dolaylı yoldan güzel yazı. evet evet, kişi eğer güzel yazıyorsa kanka listesine eklersiniz, öyle değil mi? ya da eğlenceli şeyler yazıyorsa… (daha evvelinde aynı ortamda bulunmuş ve belirli bir şeyler paylaşmış kişileri tenzih ederim. onlar reel hayatta zaten yanınızdadır.)
aslında emek verip bir şeyleri paylaşanlara sözüm yok. ki geçen haftanın en beğenilen girilerinin hepsi, kanka yardımıyla giriyor değil. yani öyledir heralde, herkesin listesini kontrol edecek halim ve vaktim yok. her neyse…
yazdığı saçma sapan girilerle bu kategoride boy gösterenlere benim sözüm. giriyi yazanın hiçbir suçu yok. bu suç, okumadan direkt olarak artı oy’a sarılanlarda. tamam, kankasın. var aranızda bir şeyler. ortam iyi, kızlar güzel, hava sıcak, yanında fanta, akşama halı saha maçınız var etc.
geçen haftanın en beğenilen girilerine bir şeyler katmak için kasmıyorum. haftada yazdığım giri sayısı da zaten 5-6’yı zar zor bulur(özellikle son 10 ayda böyle). ama görüyor ve anlıyorum ki; yazar bu kadar kasıp da burada kendisine yer bulamıyorsa(özellikle saçma sapan girilerin arasında bile) zoruna gidiyor. sabah kahvaltı yapası gelmiyor, akşamları erkenden yatıyor, çalan telefonlara bakmıyor…
aslında bunu yapmayanlar da var. yani haftada bir gelip, birkaç tane giri yazıp bu kategoride kendisine üst sıralarda yer bulanlar var. nickini zikredip kankaları tarafından tecavüze uğramak istemiyorum.
“amannn, sktir et olm ya. şu hatun nasıl ama :o” diyenleri bile duymazdan geliyorum son günlerde. o kadar soyutlandım yani son 2 haftadır…
başka bir konuda da değinmiştim bu kanka meselesine. (bkz:
favorileri/!god)
eveeett. artık bitti. bundan sonra çoğunlukla okuyan bir yazar olacağım. yazınca bir ske yaramıyor zaten. evet evet, triplerdeyim.
ne uzun yazmışım la böyle? ama yetiremedim ve hıncımı alamadım. gene bir şeyler karalayacağım bu konuda. bekleyin beni anacım.