belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · disko kralı
  2. · ugg
  3. · yılmaz özdil
  4. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  5. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · çok istenip de olunamayan meslekler
  8. · rad
  9. · tek taş

en beğenilenlere girmek için küfür eden tipler  

1. nerde olduğunu bilemediğimiz tiplerdir. en sevilenlere girmek için küfür yeterli oluyorsa, amına koyim ben böyle işin.
    (diazepam, 04.06.2008 14:34)
  2. nezaket kurallarının dışına çıkmadan giri giren arılara ''ay çok yapmacık lan bu, yaşıma da hitap etmiyor'' şeklinde yaklaşan yazarlardır. o naif kişiyi ,en sevilmeyenler içinde görmek için ise seri eksilemekten de bir hayli haz alır, bu tipler. her girisinde küfür yağdırdığı için bu durumdan rahatsız olduğunu düşünen biri ''ulan denyo götünle klavyeye oturup tespitler yaparak ciddiye alındığını mı zannediyorsun'' diyerek kendisiyle çelişkiye düştüğünün farkında bile değilse, bilin ki o insan, küfür ederek dikkat çekmeye çalışan yazarların en üst mertebesinde yerini sağlamlaştırmak için uğraş veriyordur.

düşündüm de, zaten bu giriyi yazmanın manası da pek yokmuş aslında. absürt seni. bak bak, kıs kıs gülüyor ordan. kime diyorum. tehey...
    (sadomasochistic, 04.06.2008 15:09)
  3. bu tipler allahından bulsun.
    (bak küfür etmedim hadi eksile)
    (pelin87, 04.06.2008 15:22)
  4. götüyle klavyeye oturup tespit yapmak fiilini kurduğu cümlenin yüklemi yapan tiplerdir bunlar.

(bkz: göt merkezli sosyal tespit yapmak)
    (memento, 04.06.2008 15:48 ~ 16:03)
  5. o kadar farklı gözüken, bilgili zannettiğimiz insanlardır aslında.
    ama yolgezer grubununda bu gruba dahil olması üzücüdür. refika gibi bir parçanın sahibi insanların bir diğerinin istisnasız bütün akrabalarına ve hatta eşyalarına yapmadığı fiziksel temas kalmaması gerçekten kötü bir durum
    (uykusuz damacana, 04.06.2008 18:01)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil