belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · dersim katliamı
  2. · domuz gribi
  3. · aklidengegorecelibikavramdir
  4. · boylumlama
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  7. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  8. · bi siktir git dedirten laflar
  9. · sigara içen kızla öpüşmek

en büyük hayalin gerçekleştirildiği an  

1. ardından boşluğun başlayacağı durum ama başarılmazsa da mutlu olunmaz.haklısınız sözü oscar wilde a bırakayım

"in this world there are two tragedies, one is not getting what one wants and the other is getting it"
    (anyway, 15.02.2009 17:48)
  2. daha büyük bir hayal arayışına girilmesi ve bu sefer onun peşinden gidilmesi muhtemel an. hayallerin sonu yok maalesef.

edit: imla
    (yazarım çok can yakarım, 15.02.2009 17:51 ~ 17:53)
  3. bu muydu lan deyip yeni hayallerin peşine düştüğün andır.
    (karga karga gak dedi, 15.02.2009 18:08)
  4. hiç öyle bir an yaşamadım. nasıl bir duygu olacağını kestiremiyorum bana o kadar uzak ki o an.
    (bindikbialametegidiyoruzgıyamete, 15.02.2009 21:11)
  5. güzel bir andır. her doğru noktada olduğunuzu hisettiğinizde, istediğiniz ve kazandığınız okulun amfisinde, hayalinizdeki işyerinde durup dururken gülümsersiniz. müthiş bir iyimserlik kaplar sizi, mesela herkesin mutsuz olduğu, hatta küfrettiği dönemlerde siz "ama olsun, iyi bence" demelerinize bön bakışlarını izlersiniz. güzeldir, o ana ulaşmak için çalışınız.
    (animation lover with pixar, 15.02.2009 21:13)
  6. hayatı bırakmış bir kişinin tekrardan hayata tutulacağı andır.
    (mavi kalem, 15.02.2009 22:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil