devamlı avrupa daha sarayın üstünde sıçarken biz tuvaleti bulduk derler. ulan avrupa değil miydi milladan önce demokrasiyi bulup uygulayan mahkemeler kuran. sonra niye malım diye düşün dur sen.
şu an kendisine çok büyük haksızlık yapılmakta olan aziz millettir. lütfen, rica ediyorum yoğurt denen o mucizevi, leziz, sağlıklı, avrupalıların bile bizden görüp öğrendiği gıdayı unutmayınız. gıdaa. gıdaaağ. şflkghşl
biz insanların aklına ilginç fikirler tuvalette gelmiyor mu? bulmacayı, sudokuyu tuvalette çözmüyor muyuz biz? ıkınırken aşağı yukarı baskı sonucu anüsten kaka, beyinden fikir sıçmıyor muyuz? lütfen böyle bir milleti küçümsemeyelim lütfen!
şimdi genelde görülüyor ki "özel sıçma yeri" anlamında tuvaletin bulunması türklere mal ediliyor. lakin böyle bir şey yok. en eski tuvaletlerin güneydoğu asya'da sarı ırk mensuplarının yaşadığı bölgede olduğu biliniyor. ayrıca amerika kıtası'nda da tarihi tam olarak bilinmemekle beraber sıçma kabinleri ve atık su hatları olduğu söylenmekte. yani şimdilik öyle. yarın bir gün orta asya'da "en eski kenef bulundu" diye haber edilirse bilmem. ama şimdilik böyle. eski yunan'da da birbirine bakan oturaklı deliklerde insanların birbirine bakarak sıçtıkları bilinen bir gerçek (altından da su akıyor hacı). yani "batıya biz öğrettik bunu" ne kadar yanlışsa, "tuvaletten başka bir skim bulamamışsınız" demek de o kadar yanlış.
hayır böyle boktan meselelerle boktan tartışmalar üretip milleti bok uzmanı yapıyorlar ya, ben ona yanıyorum. sayenizde hangi millet kaç tarihinde hangi deliğe sıçmış herkes öğrendi. hey yarebbim.
kıymeti tuvaletsiz kalındığında anlaşılacak millettir.bana tuvalet lazım değil ben bulduğum yere sıçarım diyen varsa onu bilemem tabi.zannediyorum ki tuvalet buluşunu küçümsemekte bu anlayıştan kaynaklanıyor.