|
|
- piyasada bulunmaması üzerine yıllar sonra seyhan müzik tarafından 14 nisan 2007'de yeni basımı yayımlanan harun kolçak'ın en güzel albümlerinden biri ve albümün a1 şarkısı.
albümdeki parça listesi :
1 en büyük aşk - 04:11
2 sözümü geri aldım - 05:43
3 derman olayım - 04:01
4 yazık olur - 05:08
5 insan gülerken ağlar - 04:46
6 sokul bana - 04:38
7 istersen - 04:30
8 yalnızlığımı ben seçtim - 05:03
9 beni salıver - 04:18
10 dudağım yangın orman - 04:45
(bkz: http://www.seyhanmuzik.com/...)(frock, 03.06.2007 12:16 ~ 12:20)
- en güzel günlerimin
tek mel'un adamı !
...
..
sana gelince...
ne ben sezarım,
ne de sen brütüssün...
ne ben sana kızarım
ne de zaten zahmet edip bana küssün..
artık seninle biz,
düşman bile değiliz. .
- "en büyük aşk henüz yaşanmamış olandır" şeklinde tanımlanır kimilerince. aynı kimiler "eğer bir aşk varsa yaşanan, yaşandıkça tükenir erir tıpkı dondurma gibi" de derler.
- (bkz: kime göre neye göre)
- aşk yaşayan herkesin kendi aşkı hakkında düşündüğüdür. kim düşünebilir kendi aşkının büyük olmadığını? herkes kendisininkini en mükenmeli, en büyüğü olarak görür.
- bedeli en ağır olan, büyüklüğü sefasından çok cefasından gelen, aç, uykusuz bırakan, insanı depresifleştiren, paranoyaklaştıran yani özetle kalbi, usu ve mideyi bozan aşktır.
- yaşarken delicesine susatan, bittikten sonra ölesiye acıtan, insanın geçmişinde faça gibi ilk görüşte göze çarpan aşktır. insanı büyütür, olgunlaştırır; yaşınız çok genç olsa bile ruhunuz yorulmuştur; bir tek onu yaşamış olup hayatın bütün güzelliklerini tattığınız hissini verir. ne var ki sürmesi bir o kadarda imkansızdır...
(bkz: hermaphrodite)
(bkz: everything that has a beginning has an end.)
(bkz: zaman siler demiştin)
|