gündem
  1. · aşk ı memnu
  2. · ugg
  3. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  4. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  5. · kar yağarken hissedilen duygular
  6. · çok istenip de olunamayan meslekler
  7. · demokratik sol halk partisi
  8. · steam
  9. · perfectnav

en az 4 kişi gelsin bari okey çevirelim zirvesi  

1. gidemediğimden olsa gerek kıskançlıktan çatladığım,"eylüle ertelesek?"diye yalvarmak istediğim zirve.dinlemediler orası ayrı.
    "o sıcakta ankara çekilir mi nihohoe ben datça zirvesini tercih ederim"diyorum,selam ediyorum.
    (liselle, 05.08.2008 18:40)
  2. okeyde gayet iddialı olduğum için herkesi yeneceğimi iddia ettiğim zirvedir. *
    (bkz: grubun başarısını üstlenmek)
    (lierre, 05.08.2008 19:31)
  3. okey oynamaya gidiyormuş gibi yapıp en az benim kadar okeyden nefret eden birkaç kişi bulduktan sonra onları batak oynamaya ikna edeceğim zirve olacaktır. pis yedili veya dost kazığı da oynayabiliriz. hatta king veya 51,81,101 de olur.
    (mistir loba loba, 05.08.2008 19:35)
  4. "en az 3 kişi gelsin bari selena yı çağıralım zirvesi" ni tetikleyebilecek zirve.
    (cveevezvea, 11.08.2008 00:17)
  5. bursa'da olsa da katılsam , iki el king atsakta şenlensek dediğim zirvedir.
    (yineyenidenkobalamin, 11.08.2008 00:28)
  6. süper zirve. istanbul da yapılsa seve seve yancıbile olabilrdim. ama ankara zor be. istanbul'da da yapsak ya bunu.
    (ekipler amiri kenan, 11.08.2008 00:31 ~ 02:12)
  7. oyun kısmı; batakta serversirverme'nin, okey masasında ise kırmızıdenizyıldızı ve kaçınılmaz olarak benim oluşturduğum takımın kazanmasıyla (ki lierre ve bree van de kamp yenilmiştir, aşkta kazanmalarını umuyoruz gençlerin) sona eren şenşakrak pür neşe zirvedir.

ayağımın tozuyla 12 saat yoldan çıkıp gelmişim; söz verip de gelmeyenler ilk okey masasında yere okey atarlar inşallah, daha ne diyim ben?*

ayrıca; (bkz: kandil günü zirve mi olur allahsızlar)

edit büdüt: hypnotica girl'ün son elde çifte giderek okey attığı gerçeğini de kamuoyundan gizleyemem.
    (zinkafnun, 19.08.2008 00:45 ~ 01:08)
  8. istanbul'da yapıldığı vakit katılmak için can attığım zirve.
    (critical, 02.03.2009 00:12)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil