|
|
- varlığından ilk kez http://www.sabah.com.tr/... adresinden haberdar olduğum sözler.
- (bkz: yok öyle bişey kandırmışlar sizi)
- ilgili haberde şarkılarındaki politik sözlerle ilgili emrecik hiçbir şey söylememektedir?! ve bununla birlikte emreciğin politik bir şeyler söylediği hiç duyulmamıştır.
(bkz: kolpa başlık)
- (bkz: aşk bazında konuşuyor olmalısın ey başlık)
- adam olmaz dedin senden adam nedir dedim içimden?
misal bu mısralar tayyip'e ise ucundan politik olabilirr.
ya da bir haykırış hatta bir yalvarış olabilir: "git, gideceksen bekleme, farklı değilsin sen de!"
belki de biz kaybettiğimiz laikliğimizin peşinden söyleriz birbirimize: "belki bi gün özlersin, başka adamlarla başka şehirlerde, yürürken..."
bir tane de pek muhterem cumhurbaşkanımıza gelsin "sen yine bildiğin gibi kal, benim için sakın değişme, giderim bugün ha yarın, hareket vakti gelince!"
- afili yalnızlıkta geçen "şövdüm şövdüm şövdüm ben dünyaya" ifadesiyle düzene başkaldırdığını, biz başka düzen isterizcilerle beraber hareket ettiğini farkedemeyenler var, yazık. bakın "farkedebilenler" ve "farkedemeyenler" diye ikiye bölündük bile.
biri bu bölücü ayrılıkçı beye haddini bildirsin lütfen, sahneler devlete meydan okunacak yerler değildir. onun için parlementomuz var ayrıca. demokrasinin nimetlerinden faydalanır, bağımsız-buğumsuz seçime girer vekil olursun, o zaman başka.
- geleceğe yatırım amaçlı olabilir. belki yakında bir belediye için başkan adayı olabilir. zaten kızların bir çoğunun oyu nerdeyse garanti(!) hadi bakalım kolay gelsin, seni gidi afili yalnızlık...
(bkz: git gideceksen bekleme)
- emre aydını zerre sevmesemde bütün basının traş olduğunu bir kez daha gösteren haberdir.
- o kadar milliyetçidir ki "git gideceksen bekleme,farklı değilsin sen de" sözlerini "bu ülkeyi terketmeyi düşünüyorum" diyen fazıl say a yazmıştır.bakalım fazıl say nasıl bir konçertoyla karşılık verecek bu sözlere.
(muvo, 02.02.2008 12:28 ~ 12:29)
- hiç tasvip etmediğim sözlerdir... kendisini kınıyorum ve ona sözler hazırladım... bundan sonraki girilerimde yer alan politik sözlerle kendisine gereken karşılığı vereceğimdir...
(bkz: yersenkirchen)
- 'yasal acılar'dan falan bahsediyor. acaba 301 e gönderme yapıyor da biz mi anlamıyoruz diye düşündüm birden.
- ana haber bültenine bile reklam alan bir medyaya sahip olduğumuzdan habersiz kişilerin basınımızın haberlerini kaynak gösterip sonradan istemeden yalancı duruma düşmesine örnektir.
- (bkz: emre aydın akıllı olsun)
|