17 mayıs 2012 perşembe
günün başlıkları: 378 tane
günün başlıkları: 378 tane
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·çetnik (2)
- ·
- ·chevrolet impala (5)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·beklemek (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·yalnızlık (5)
- ·
- ·itü sözlük (2)
- ·aşk (2)
- ·
- ·blind guardian (2)
- ·
- ·
- ·türkiye kupası (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·gülse birsel (10)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
videolar
emre aydın
- emre aydın; 2000 yılında düzenlenen sing your song adlı yarışmada türkiye birincisi olan 6.cadde grubunun vokalidir. 2003 yılında ilk albümünü çıkaran grup onur ela'nın profesyonel olarak müziğe devam etmek istememesi üzerine dağılmıştır. 6.cadde'nin dağılmasıyla beraber emre aydın tek başına devam etme kararı alarak solo albüm çalışmalarını başlatmış ve bu günlerde son aşamaya gelmiştir.
ayrıntılar www.emreaydin.org adresinden takip edilebilir. - (bkz: belki bir gün özlersin)
- çıkarmayı planladığı albümünün ismi 'afili yalnızlık' yakın zamanda çıkması bekleniyor.
- 'afili yalnızlık' adlı albümü 2006 eylül ayı içinde çıkacak olan eski 6.cadde solisti.
- vefalı, düşünceli ve son derece mutevazı insan.
albümü eylül sonu gibi* çıkacak olan patlamaya hazır bir bomba.
düzeltme: eylül ayı içersinde çıkacakmış albüm.1 ile 30 eylül arası diyor nuwanda. yani kesin bir şey yok halen. - sonunda "afili yalnızlık" klibi yayınlanan zat.
klipte şebnem dönmez kendisine aşık birini canlandırmakta. klibi resmi web sitesinden izleyip bir kez daha kendisine hayran olacağımız pek bir muhterem sanatçı.
http://www.emreaydin.org/ - sanırım s harflerini ş şeklinde söyleyince şok şekşi olduğunu düşünen ama ne yazık ki yanılan kişilik..
(bkz: afili yalnızlık) - kırpma makinesi nevi şahsına münhazır teoman beylerle, neresinden tutsam da aynı kefeye koysam diye düşünürken, çok aranılıyorsa, en azından baştan aşağı kendi müziğini yaptığını ifade etmem yeterli olacağını farkettiğim sanatçıdır.
ha bu arada teoman kadar müzik geçmişi olan adama qçük teo gibi zorlama rezil rüsva (qçük ne lan??) tanımı yakıştırmadan önce insan müzikalitenin ne demek olduğunu öğrenir, gelip burda içini bilmediği lafın satıcılığına kalkışmaz. - "belki bir gün özlersin" ile çıksaydı daha iyi bir çıkış elde ederdi diye düşündüğüm fazlasıyla mütewazi arkadaşım.
- belki bir gün özlersin 'le çıkış yapmasını plak şirketinin istemediğini söyleyen zat-ı muhterem.
- beklenen günün 10 ekim olarak duyurulduğu sanatçı.
10 ekim'de müzik marketlere dağıtılacak olan albüm afili yalnızlık 'ı aşağıdaki adresten ön sipariş edebilirsiniz; fiyat 9 ytl.
http://www.ideefixe.com/...
her ne kadar illa ki mp3 'leri edinecek olsanız da; mp3 'leri beğenirseniz bari destek babında, sigaradan, iki pizza parasından bişeylerden kısıp albümü edinmeniz temennesiyle. - albümü yarın çıkacak olan zat. ayrıca "belki bir gün özlersin" parçasınının klibi hazır bulunmakta fakat 3. klip olarak televizyon ekranlarında görebileceğiz, ilk klip olarak yayınlanmamasının sebebi "bu şarkı tuttu diye klibin hemen yayınlanması gerekmez, albümde başka şarkılar da var." şeklinde açıklanabilir.
ayrıca ilk klibin afili yalnızlık şarkısına gelmesinin nedenini albümü özetle anlatıyor olduğunu belirten kişi. - insanın ciddi anlamda içini acıtan bir sese, yoruma sahip müzisyen....umarım hakettiği yere gelir, çok çok çok başarılı olur (öyle zaten ama bunun farkedilmesi ve değerinin bilinmesi dileğim...)
- 9 eylül üniversitesi-iktisat bölümü mezunu olan sanatçı.
- radyo tatlıses şarkıcısı.
- eser aygünün programının masaüstü simgesini kaset kapağına koymuş şahıstır. eser aygün şiddetle telif hakkı istemelidir.
- son dönem bluejean,kral tv,radyo tatlıses gibi yayın ortamlarında bolca karşımıza çıkan,
çöp kutusunun pedalına bastığımda ölşem nidalarıyla içinden çıkıp albüm tanıtımı yapmasından korktuğum zat.
(bkz: seni sevmiyorum) - öncelikle promosyonun her müzisyenin ihtiyacı olduğunu belirterek başlayalım, izmirliler 'e bu zat-ı muhteremin 10 kasım 'da ooze 'da, 16 'sında da fuar atlas pavyon 'da konser vereceği haberini ileterek bitirelim.
- belirtmekte fayda var: 24 kasım cuma günü istanbul studio live'da da konser verecek olan zat.
- çıkardığı ş seslerine takılmaktan parçalarının şüphesiz çok anlamlı sözlerine konsantre olamadığım insan.
(türk rock camiasının kanayan yarası olduğunu düşündüğüm radiohead ve muse çakması ağzı hafif yayıp sesi puslandırma efektini aynen uyguladığı için de camia üstüne herhangi bir ekstra tuğla koyduğunu düşünmüyorum. ben de aynı sesi yapabiliyorum mesela, çok kolay.) - an itibarı ile yüxexes konuğu olan, canlı performanslar falan sergileyen şarkıcı.
- yüxexes programındaki performansının ilk 1buçuk dakikasının -gerisini dinlemedim- bana hayal kırıklığı -şarkı sözlerini görmüş ve oldukça beğenmiştim aslında- ve cesaret -daha iyisini yaparım- verdiği kişi. emre aydın ve piyasadaki diğer gruplar ve kişiler var ve popüler olanın türkçesini ağız yamultup triplere girerek sunmayı gerçekten istiyorlar mı yoksa "bu aralar bunlar gidiyo"cu zihniyetin müstakbel çöplüğünü mü genişletiyorlar bilemiyorum.
- an itibari ile, beyaz show'da; mustafa topaloğlu ve eylem'in tam ortasında oturan kişi.
- amerikalı vokalleri taklit eden bir diğer türk müzisyen. şarkıları dinlerken ingilizce mi türkçe mi nedir ne değildir decoder gerek. pelin batu'nun konuşmalarına benziyor sanki, sürekli "ş" tabanlı olması dolayısıyla.
- bu akşam izmit sabancı kültür merkezinde konser verecek olan zat.