çok fazla laf edilmesini takdir etmediğim şahıs
"ne bakıyosunuz olm, hiç mi rspu çocuğu görmediniz !?" repliğiyle ünlenmiş şahıs.
her filminde annesi ve kızkardeşine nuri alço tarafından tecavüz edilen şahsiyet
mozart turkiyeye gelse konserine giderim diye bir demeç veren cahil insan
anası en çok tüketilen, arabeskin taçsız prensi
(solti, 15.03.2004 19:29)
"sövün sövün nasıl olsa kendi isminiz değil" diye serzenişte bulunabileceğim, yanılmıyorsam farsça "yoldaş" anlamına gelen, genelde erkekler için isim olarak kullanılan sözcük. üstelik annem de greenpeace'çilerle filan eylem yapan gayet aydın modern bir insandır. bizim eve de tüpçü müpçü gelmez.
*
şebnem ferah ın o güzelim
yağmurlar parçasını piç eden,kusturacak bir biçimde söyleyen şarkıcı.
(poloxis, 04.04.2004 05:59 ~ 08.04.2004 08:23)
her filminde , filmin sonuna doğru toplumsal statüsü gittikçe logaritmik bir hızla assağılara doğru metamorfoza uğrayan şahsiyet olarak tanımlanabilecek halk kahramanı.
(skuba, 04.04.2004 06:12 ~ 22.07.2004 20:18)
özcan köknel'in "zorlanan insan" adlı yapıtını okuması gereken şahsiyet.
(skuba, 04.04.2004 06:13 ~ 19.05.2004 03:29)
her filmde ya annesinin ya bacısının ya da ailesinin herhangi bir dişi ferdinin zorla cinsel deneyime maruz kaldığı , arabesk şahsiyet.
(skuba, 26.04.2004 00:05)
filmlerinde ya anasının ya bacısının fikildiği (hatta bi filminde arkadaşını ceza evinde gardiyan fikiyodu) tek kaşı film boyunca kalkık olan fenomen
bugün bursa otobüsüne binerken gördüğüm ve benim yerimde oturan ve oranın benim koltuğum olduğunu söylediğimde kalkmaya yeltenen fakat yalaka insanların araya girmesiyle beş dakika sonra kalkan
* ve kusura bakmayın arkdaşlar lafıyla harbiden efendi biri olduğunu belli eden sanatçımız
son imajıyla
özcan deniz'in yolundan gitmeyi tercih ettiği açıkça belli olan arabeskçi.
* ama bu görüntüyle söylenen şarkının tarzı hiç uymuyor ve ortaya özcan denizinki gibi bir facia çıkıyor.
tam 18 kasedi olduğunu öğrendiğimiz
*33 yaşındaki arabesk sanatçısı.
hem burada hem de ekşisözlükte, ve daha pek çok ortamda, bir şarkıcı olarak hakkımda bunca yorum yapılsaydı eğer, yerin dibine giren onurum (onda yok tabi bu)için ya ülkeyi terk ederdim ya da bir gece aşırı dozda uyku haplarıyla yatağa girerdim uyanmamak üzere. tabi hala herşeyi geri çevirme imkanım varsa -ki bunun ihtimali %0.00001 dir- bir şeyler yapardım yine.
hakkında çok fazla laf söylenmiş olan, fakat ağzımınız sularını akıtan insanlarla da beraber olmuş olan insan.
saz çalıp oynayan anlamına gelir.
bide dinçer soyadlı bi emrah vardı. ahmet kaya gibin takılıyodu bu vatandaşta ama bugün okuduum bi yazıya göre(bkz.
serin duruş) bu vatandaş önceleri başka bi isimle pop falan takılıyomuş sonra tutmayınca e cüsse falanda var biz buna biraz daha özgün bi hal verelim demişler. işte bir rezillik hikayesiyle daha birlikteydik. ben itüsözlükten wrath..
imitasyonu için (bkz.
emral)
(jamal, 27.06.2004 23:23)
yıllar önce bir akşam saati. yemek yerken oturmuşum televizyon izliyorum.
*bi baktım bizim afacan emrah'ın haberi. bilirsiniz ki bu emrah'ın yılar önce bir gecelik bir kaza'sından olan oğlu var. işte emrah ömründe ilk kez oğluyla bulup gezecekmiş, çocuğu almış ortaköy'e getirmiş. tabi ki peşinde kameralarla. bkz.oğlumu gezdiriyorum, beni sevin sevgi yumağı ilgili bir babayım ben, diyo aklı sıra. yersek tabi. o çocuğu gördüm, emrah'ı gördüm, içim nası buz kesti anlatamam. bunla da prim yapılır mı kardeşim ya, hadi mankeniniz frikiğiniz kavganız neyse, bi hayır yaparsınız davulla zurnayla ilan edersiniz ona da neyse, ama çocuk alet edilir mi ya. bu kadar mı düşüldü yani. emrah denen insan benim için o an bitmiştir, bırakınız şarkılarını beğenmemeyi fln.
mahkeme kararıyla %99.9 çocuğu olduğu ispatlanan veleti önce benim çocuğum değil diye reddedip ardından da baskılar sonucu kabullenen, televolelerde bakın ben ne kadar iyi bir aile babasıyım rolüne soyunan arabesk şarkıcısı.
o bakışlar, o hareketeler, o masumiyet. talihsizliker peşini bırakmamıştır bu aslan parçasının. kader ağlarını hep onun çevresindeki dişicanlar üzerine örmüştür.
annesini, kız kardeşini, sevgilisini (bu körpecik tertemiz insanları) kaka işler yapmaya itmiştir.