belki ilginizi çeker
  1. · beton emrah
  2. · beni böyle yıkamazsın
  3. · ahmet kaya
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · annenin gençlik fotoğrafları
  2. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  3. · ugg düşmanı ezik kızlar
  4. · disko kralı
  5. · erkekte ses tonu
  6. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  7. · insanın hayatına sıçan şeyler
  8. · sigaraya saygı duymak
  9. · küresel ısınma için çözüm önerileri

emrah dinçer  

1. önceleri tunç takma adıyla pop müzik yapmaya niyetlenip beceremeyen, sonra "protest müziğin prensi , kralı!" gibi şişirmelerle medyada boy gösteren ve halka sunulan bir şeydi. sonraları protest müziğe demokrasi falan geldi sanırım da ortalıktan kayboldu.

ha bir de ahmet kaya'ya sövmesi ve sonraları asker kaçağı olduğunun ortaya çıkmasıyla da hatırlanır.
    (wolfshade, 28.10.2005 19:13)
  2. ilk başlarda sütoğlan görünümünde saf saf şarkı söyleyen,şimdilerde ise terör estiren yaratık.
    (floydzede, 28.10.2005 19:22)
  3. "zindanlara koysalar
    zincirlere vursalar
    ölüme de atsalar durmam" diye bir şarkısı vardı.
    ahmet kaya'ya laf edip, akabinde ayarı yiyince "durun, beni yanlış anladınız" moduna geçen, bir köşeye pısan şahıs.
    (tabudeviren, 30.03.2006 14:24)
  4. elifname programının sunucusu elif ile evli olduğu dönemlerde, her hafta sonu elifnamede boy gösteren, boşanmadan sonra bir süre kayıplara karışan şarkıcı kişi.
    (kitiara uth matar, 25.03.2007 16:12)
  5. arabasında ve evinde yapılan aramalarda cephanelik gibi silah ve mermiyle yakalanan, ama her nedense ''kapalı yerde kalamaz'' raporu alınan ve serbes (tutuksuz yargılama) kalan ne idüğü belirsiz kişi.
    serbes kalmasına neden olan kapalı yerde kalamaz bahanesiyle dağlara çıkar.
    (baharda geldim, 07.06.2007 03:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil