görseller
empire 

belki ilginizi çeker
  1. · empire
  2. · transgression
  3. · keanu reeves
  4. · a clockwork orange
  5. · shoot the runner
  6. · silent lucidity
  7. · chris de garmo
  8. · river phoenix
  9. · cloverfield
  10. · resurrection
gündem
  1. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  2. · colin kazım richards
  3. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  4. · her yerinden öpüyorum rüştü
  5. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  6. · ezel
  7. · demokratik sol halk partisi
  8. · türkiye deki çaycı kültürü
  9. · kola çorap takmak

empire  

sayfa  / 2
  1. (steel tormentor, 23.04.2004 23:30)
  2. kanımca queensryche'nin en iyi albümü.
    (skuba, 23.04.2004 23:53)
  3. ingiliz film dergisi. film haberlerinin **** en iyi kaynağı kanımca.
    (game insane, 14.12.2005 14:23)
  4. operation mindcrime dan sonra en iyi queensryche albümüdür kanımca.birbirinden güzel konser görüntüleriyle desteklenmiş videoları da mevcuttur.bu albümden özellikle della brown u unplugged performanslarında muhteşem ötesi bir şekilde seslendirmişlerdir.
    (floydzede, 30.03.2006 11:41)
  5. artık türkçe olarak da çıkmaya başlayan enfes sinema dergisi. umarım orjinali kadar güzel olur.
    (twinkle, 01.12.2006 09:08)
  6. kasabian'ın 2006 yılında çıkardığı ikinci albümü.baştan sona zevkle dinlenen bi albüm olmuş. shoot the runner, me plus one, the doberman albümün bombaları*.

tracklist şu şekilde:

1. empire
    2. shoot the runner
    3. last trip (in flight)
    4. me plus one
    5. sun-rise-light-flies
    6. apnoea
    7. by my side
    8. stuntman
    9. seek & destroy*
    10. british legion
    11. the doberman
    (paperback writer, 27.01.2007 22:48 ~ 21.03.2007 16:19)
  7. türkiyede çıkan bu ayki sayısında (4. sayı) 300 filmini kapak yapan, sinemaseverlerin iştahını kabartan dergi. ayrıca hediye olarak spider man 3 ve rocky balboa posterlerini vermektedir. film artı dergisinin kapanmasından sonra ilaç gibi gelmiştir..."ilaç gibi" kelimesi de 2. sınıf reklam sloganı gibi oldu ama, hadi hayırlısı.
    (cinephile, 09.03.2007 08:51 ~ 11.03.2007 09:23)
  8. merkez dergi grubu tarafından türkiye baskısı yapılan, ingiliz kökenli sinema dergisi. türkiye'deki sinema dergilerine nazaran daha keyifi, daha bilgili, içerik açısından daha zengin bir dergi.
    (kuklaların yaşamından, 07.07.2007 21:46)
  9. içeriğinin güzelliği bir yana her ay vermiş olduğu kült filmlerin dvd'leri ile eksik sinema cehaletimin ortasına bir güneş gibi doğmuş, yakın tarihlerde türkiye piyasasına girmiş olan rakibi total film'den çok daha iyi bulduğum, kaliteli sinema dergisi.
    (littlemy, 25.07.2007 23:39)
  10. ağustos sayısında lost highway dvd'si vermekte kendisi. iyi bişi bu evet.
    (cherryblossomgirl, 31.07.2007 03:05)
  11. kadrosunda cem altınsaray, murat özer, burçin s yalçın gibi sinema eleştirmenleri bulunan, meraklıları tarafından takip edilesi dergi.
    (be anything, 03.10.2007 21:03 ~ 09.12.2007 14:10)
  12. bu ay birinci yaşını kutlayan empire türkiye, tüm ekibin oylarıyla yılın en iyi 20 filmini belirlemiş...

20-planet terror
    19-3:10 to yuma
    18-300
    17-grbavica
    16-across the universe
    15-the bourne ultimatom
    14-atonement
    13-the fountain
    12- se jie
    11-gwoemul
    10-yumurta
    9-the assassination of jesse james by the coward robert ford
    8-das leben der anderen
    7-perfume the story of a murder
    6-persepolis
    5-death proof
    4-zodiac
    3-eastern promises
    2-little miss sunshine
    1-el laberinto del fauno
    (basima trajik bir olay gelsin istiyorum, 17.12.2007 19:24)
  13. mart sayısında coen'lerin en eğlenceli filmi big lebowski ve million dollar baby filmlerinin dvd'lerini hediye eden dergi.
    (basima trajik bir olay gelsin istiyorum, 06.03.2008 20:08)
  14. nisan sayısında amores perros veya 28 days later filmlerinin gıcır gıcır dvd'sini veren sinema dergisi. hastasıyız.
    (diagonaleklem, 05.04.2008 14:58)
  15. (bkz: emprime)
    (sycrone one, 11.09.2008 23:47)
  16. türkçe'de 'imparatorluk', hükümdarlık' anlamına gelir.
    (bkz: ottoman empire)" onmousedown="return bkc('2708608','+%60ottoman+empire%60')">ottoman empire)
    (kelebeque, 12.09.2008 00:22 ~ 00:23)
  17. kasım sayılarında dvd+dergiyi 3.90 a veriyor adamlar. hani daha önce sadece dergiye bu kadar verdiğimden gene sadece dergi olan versiyonu aradım falan ama bulamadım, bulamamam sonrası "lan acaba?" deyip dvdli versiyonun fiyatını sorunca 3.90 deyince kasadaki görevliler her ay olduğu gibi gene aldım. posteri, içeriği, verdiği hediyeleriyle tanımlamanın zor olduğu bir dergi empire. öpüyorum lan sizi!
    (sycrone one, 29.10.2008 20:44)
  18. 3.90 ytl ye verdiği dvdlerin yüzü suyu hürmetine allah zeval vermeye demek istediğim dergidir.

gelecekten gelen : şubat 09 itibariyle zayi olmuştur.
    (emekli organel, 06.12.2008 16:23 ~ 12.06.2009 11:38)
  19. ingiltere' de en çok satan sinema dergisi olmasının yanında izlenimlerime göre tam 2 yıldır türkiye' de de en çok satmaya başlamış sinema dergisi gibi duruyor. neden mi?

- ilk olarak şu gün itibariyle aylardır 3.90 ytl gibi bi fiyatla satışa sunuluyor olması.

- 3.90 ytl ye hem fıstık gibi bi dergi hem de orjinal dvd hediyesini alabiliyor olmanız ki, bu dvd ler kıytırık olmayıp gayet de güzel seçilmektedir.

- her sayısında mutlaka ünlü bir yönetmenden/yönetmenlerden röportaj ve uzun bir filmografisinin yanında filmler hakkında oldukça ayrıntılı bilgiler vermesi.

- vizyondaki en çok konuşulan film hakkında hiç bir yerden duyulamayacak yan bilgiler; kamera arkası, öncesi bilgiler edinmeniz.

- en az iki tane vizyondaki filmler öncelikli olmak üzere süpersonik poster hediyeleri de mevcuttur.

- vizyondaki filmlerden ve bi dahaki sayıya kadar gelecek olan filmlerden dişe dokunur derecede ayrıntılı açıklamalar vermesi.

- sinemaseverlerin oyları ile belirlenen "en iyi..." listeleri..

- bir başka güzel tarafı, dünya sinema turu. özellikle bu bölüme bayılıyorum. her sayıda farklı bir ülkeyi ele alarak o ülkenin filmleri hakkında bilgi edinmenizi sağlıyor. tarzınız olan filmleri inceleyip sonra da bulup izleme şansına sahipsiniz. muhteşem.

- bu arada ciddi anlamda duyulmamış çoook eskilerden kült yapımlara da değiniyor. hiç duyulmamış ilk'ler özellikle dikkat çekiyor. tee kaç yıl öncesinde kalmış kaliteli yapımlar hakkında fikir edinmek de heyecanlı hakkaten.

gerçekten bu kadar çok özelliğiyle her ay takip edilesi bir dergi.
    www.empiredergi.com sitesinden de gerekli bilgilere ulaşılabilir..
    (absinthe, 22.12.2008 17:23 ~ 17:26)
  20. (syntaxerror, 22.12.2008 17:50)
  21. türkiye'nin en çok satan sinema dergisi değildir. uzun bir süredir türkiye'nin en çok satan sinema dergisi "sinema" dır. hemen arkasından ise "altyazı" gelmektedir. empire tiraj olarak ikisinden de fazla basılmasına rağmen satışlarda geridedir. bu da şuan yaşanan ekonomik sorunu beraberinde getirmiştir, son dönemde fiyatın 3,90 a çekilmesinin sebebi ise elde kalan ve ücretleri zaten ödenmiş dvd leri elden çıkarmak ve bu sayede tirajı arttırarak hayatta kalma çabasıdır. zaten gerçek eleştiri ve değerlendirme okumak isteyen sinemasever öncelikle "altyazı" yı yada "sinema" yı takip ederler. sinemacılık sektörümüzde çalışanların neredeyse tamamına yakını "altyazı" okuyucusudur.

(bkz: altyazı)
    (rower04, 22.12.2008 21:46)
  22. baktım.. baktım.. döndüm döndüm tekrar baktım şu 3 sayfaya.. ama sözlerini göremedim bu muhteşem queensryche şarkısının. tokat gibi sözleri çok şey anlatıyor. 1990 da yazılmış, yirmi sene geçmiş üstünden ama... buyrun sözleri:

last night the word came down
    ten dead in chinatown
    ınnocent, they're only crime was
    being in the wrong place at the wrong time
    too bad, people say, what's wrong with the kids today?
    tell you uright now they've got nothing to lose
    they're building empire!

johnny used to work after school
    at the cinema show
    gotta hustle if he wants an education, he's got a long way to go
    now he's out on the street all day
    selling crack to the people who pay
    got an ak-47 for his best friend, business the american way

eastside meets westside downtown
    no time the walls fall down

can't you feel it coming? empire!
    can't you hear it calling?

black man trapped again, holds his chains in his hand
    brother killing brother for the profit of another
    game point, nobody wins
    decline, right on time
    what happened to the dream sublime?
    tear it all down, we'll put it up again
    another empire?

can't you feel it coming? empire!
    can't you hear it calling?

ın fiscal year 1986 to 87
    local, state, and federal governments
    spent a combined total of 16.6 billion dollars
    on law enforcement
    federal law enforcement expenditures
    ranked last in absolute dollars
    and accounted for only 6% of all federal spending
    by way of comparison
    the federal government spent 25 millon more
    on space exploration and 43 times more on national defense
    and national relations then on law enforcement)

can't you feel it coming? empıre!
    can't you hear it coming empıre!
    can't someone here stop it...??!!
    (epitaph, 01.01.2009 16:03)
  23. bugün itibari ile yayın hayatına son verilmiş olan dergidir.

(bkz: @2881728)
    (rower04, 05.01.2009 22:00)
  24. (bkz: @2881356) şu girimden sonra nazar mı değdirdim bilmiyorum. aslında bu ekonomik koşullarda 3.90 tl gibi bi fiyata bu kadar dolu dolu olması hayra alamet değildi ama gerçekten hayatımda olmasının anlamı olan dergiydi. şu köhne odamda sıkıntıma derman olacak bir dost bellemiştim adeta. dergiyi okuyup posteri duvarıma asıp hediye dvd sini izlemek en büyük hobim olmuştu. gel gör ki, bi kaç aya kalmadan kapandı. şubat ayında dergi çıkmayınca ne kadar çok dergi-müzik-kitap kuruluşu varsa bakmıştım, 1 aylık bi olay zannetmiştim ama bildiğin kapanmış. ciner dergi grubunun pc magazine, rollingstone, seventeen, egm dergilerine de yazık oldu bu arada.
    (absinthe, 27.02.2009 23:07 ~ 23:13)
  25. bir bulmaca yayınlamıştır ki; günlerdir anam ağlamaktadır. 50 film varmış lan burada, 17 tanesini buldum. diğerlerini bulan varsa beri gelsin.

http://www.empireonline.com/...
    (aşktan da öte seksten de beri, 08.06.2009 14:28)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil