belki ilginizi çeker
  1. · sulu bira
  2. · küçükpark
  3. · dört kişiliktir
gündem
  1. · dünyanın en seksi şarkısı
  2. · günün tek kelimelik özeti
  3. · yeşim salkım
  4. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  5. · the twilight saga new moon
  6. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  7. · kar yağarken hissedilen duygular
  8. · ihsan kılıç
  9. · kafasına vurulmasından hoşlanmayan insan

empas  

1. küçükparkta ucuz bira satan güzel mekan. bu yüzden o kadar kalabalık olur ki, okadar yani.
    (plastiklahana, 23.12.2005 13:09)
  2. her daim balık istifi gibi kalabalık olan bar. 4 kişilik masaya 3 kişi oturursanız o boş kalan yere de birisini oturtmaya çalışan garsonları da vardır.empas'ın nesi çeker anlamazsınız ama gider yine orda içersiniz biralarınızı.
    (dead end, 24.08.2006 01:19)
  3. briç, king gibi oyunlarda rakibin önemli bir kağıdını değersiz hale getirme işlemi.
    (neyapmali neetmeli, 24.08.2006 01:24)
  4. 19 eylül 2006 itibari ile 3 türk ve bir polonyalı ile oturduğumuz ve polonyalının empas hmm what's a mean? cümlesiyle apışıp kaldığımız mekandır? 2.5 ytl ye bir 50 lik içmek mümkündür,bu polonyalı arkadaşımızın aldığı bir cevap yoktur. çünkü verilen cevap anlatılabilecek tarzdan bir cümle öbegi diildir.
    bak canım kardeşim em ve pas ayrı ayrı anlamları olan iki kelime ama gel gör ki kaç senelik izmirliyiz bizde bilmioruz diyemedik tabi.
    (halfelf, 20.09.2006 14:37 ~ 14:38)
  5. 50'lik tuborg fıçı birayı 2.5 ytl'ye, şişe tuborg'u 3 ytl'ye, carlsberg'i 3.5 ytl'ye, viski'yi 10 ytl'ye ve binboa vodka'yı (bundan emin diilim) 6 ytl'ye satmakta olan (an itibariyle). küçükpark'taki salaş, her daim dolu bir bar. piknik masaları vardır, 2 kişi gittiyseniz ya bara davet ederler ya yanınıza 2 kişi yollarlar. banttan rock çalar, güzelde çalar, ama fazla gürültülüdür, karşınızdakini anlamaya çalışırken yorulursunuz. ege'de okuyan/okumuş ve içki içen birinin hiç gitmemiş olma ihtimalinin çok düşük olduğu bar.
    (rahatsız, 02.01.2007 22:53 ~ 23:00)
  6. küçük park'ta kime sorsan kimsenin gitmek istemediği ama alternatif bulamayınca tıpış tıpış gidilen mekan. çalan müzikleri değiştirseler şık olacak aslında.
    (mayqueen, 16.01.2007 00:55)
  7. haftanın 7 tıklım tıklım dolan ender barlardandır. an itibariyle vodka 7 ytl, viski 12.5 ytl'dir. bira fiyatlarında değişiklik yoktur. beni evde bulamayanların beni almaya gittiği yer. en son 6 bira 2 jack içtikten sonra 7. biramı söyleyip barın üstünde bayıldığım (içemedim birayı ona yanıyorum, beni almaya gelen arkadaşa nasip oldu) mekan. hüseyin barda ise müzik açısından huzurlu olunuz sert çalar, güzel çalar, istediğinizi çalar. zaman zaman bar sahibi ahmet abi (gürcü'dür kendisi) saat 1:00'den sonra siktir git amacıyla rock'tan lazca, gürcüce ve tükçe türkülere geçiş yapabilmektedir.
    (rahatsız, 03.09.2007 12:06)
  8. müzik dinleyip, çokça içmek istiyorsanız gitmeniz gereken küçükpark mekanıdır. zira içki fiyatları öğrenci işidir ancak muhabbet etmek uygun bir ortam sağlamaz.
    (jellicle, 25.01.2009 00:46)
  9. en bilineni as-kız empasıdır. altınızdaki kişi vale attığında eğer elinizde kız ve as varsa, altınızdaki kişinin elindeki papaza iş yaptırmak için vale atıp ası çıkarmak istediğini düşünerek elinizdeki as yerine kızı atarsınız. planınız tutarsa elinizdeki onluya da aynı yöntemle iş yaptırmak için başka kağıda dönersiniz. çünkü papazın kimde olduğunu biliyorsunuzdur artık. tutmazsa sizden sonrakinin papazının altına kızı yatırmış olursunuz ki hayat böyledir, üzülmeyin, başka kızlar da var.

bir dahaki sefere ofsaytı anlatacağım, hazır olun.
    (muzevir, 23.04.2009 12:28)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil