görseller
emoturkeyemoturkey
emoturkeyemoturkey
belki ilginizi çeker
  1. · bergen
  2. · emo oğlan
  3. · emoturkey emo kardeşlerimizi karşılayalım komitesi
  4. · burzum
  5. · emo
  6. · atsızcılar
  7. · emo turkey
  8. · sözlük yazarlarının itirafları
gündem
  1. · uludağ sözlük
  2. · zongul ducks
  3. · mutluluk veren küçük şeyler
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · öğretmenler günü
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · yaran gazete başlıkları
  9. · orkid reklamlarında kullanılan mavi sıvı

emoturkey  

sayfa  / 3
  1. sayıları giderek artan türkiyedeki emolara; birbirlerini bulsunlar, kaynaşsınlar, sevişsinler, sevişirken birbirlerini öldürsünler sonra oturup ağlasınlar diye hazırlanmış platformdur. eskiden çok çakma emolar vardı ama artık avrupa standartlarına uygun emolar görmek mümkün.

bir şeye dikkat çekmek isterim bu siteyi açıp baktığınızda atatürk ün bir lafı var. işte dil ile duygu arasındaki bağlantıyı anlatan(belki her kurumun bir atatürk bazlı lafı olması gibi onlar da uydurmuştur) bir laf bu. ama hemen siteyi biraz inceledğinizde gençlerin dili nasıl kullandığını göreceksiniz. bi daqka lan acapa böle dahamı duyqusal qlurum??!?
    (a perfect tool, 12.02.2008 01:02)
  2. "emo nedir?" başlığı altına, emoları ifade ve tarif ettiğini sandıkları, aslında emolarla dalga geçen bir yazı koyup, en altına da

"emo olmaq bir ayrıcalıktır... "

yazısını yapıştırabilmiş gudiklerin sitesidir. böylece azıcık uzun bir yazıyı okumaya sabırları, belki de yetenekleri dahi olmadığını açıkça ortaya koymuş oldular.

"kelime hazinem üç sözcükten oluşur: iş bankası, rexx.. görünce önünde dikilebileyim diye.."

yine de günlerini ziyan etmekten vazgeçmelerini umabiliriz.
    (blue danube, 12.02.2008 01:10)
  3. (bkz: emo oğlan)
    (taze bitti, 12.02.2008 02:06)
  4. emo nedir? kimdir?

sadece bize özgü olmayan bu durumu ingiltere'de böyle araştırmışlar (dikkat parodi) ayrıca, gotiklerin de adı geçmekte..

http://www.youtube.com/...
    (vikartindur, 12.02.2008 09:30)
  5. (azureel, 16.03.2008 17:56)
  6. ''emolar hakkında bilmek ve öğrenmek istedikleriniz'' başlığı altında acayip konuşmalar geçiyor.

*''slm benim sormak istedigim şu insanlar emo oldugum için inek gibi bakıyo saçımdaki pembe boyaya ,piercng lerime aldıgım yorumlardan bıktım normal bir insanmışım gibi bakmıyolar . bunlara ne açıklamada bulunmalıyım?şimdiden saol!''

* ''ya şey ben rock çmda ama emo daha hoş duruyor''

* ''ben emo deilim ama emoları çok seviyom şeker oluyolar makyajdı saçtı fln am ben metal dinliyom arada rock punk ta dinliyom işte piercing de yapmak istiyom ama ona ailem izin vermiyo zati 12 yaşındayım yaşıtlarımla fazla anlaşamıyorum onlar çok slkça şeler konuşuyo bana piskopat diyolar dışlıyolar yaşamaktan nefret ediyom bi arkide sen emo olayına girmişin diyo ben anlamadım şimcik ben emo mu oluyom yaaa biri mesaj yollasın please''

* '' ya ben tarz yaratmak istiyorum ama gotik mi emo mu olayın karar veremedim''

* '' emo olmak için bir gözün kapanması gerekmetymiş'' (buna bittim ben)

süper bir yer,üye oldum ben buraya, bir sürü kız mesenesi falan aldım,takılıyoruz.
    (eazy, 18.03.2008 23:42 ~ 23:42)
  7. 13 yaşındaki kuzenimin gelecekte bir emo olacağını gösteren site. birisine emo musun dendiğinde ana avrat küfür edildiğini zannederdim daha da betermiş anasını satayım!
    bir tane kel, sakallı emocu göremedim. yaş sınırının 21 yaş altı olduğunu düşünmekteyim. emocu kardeşlerime başarılar dilerim.
    i love tokio hotel! yalnızım dostlar yalnızım..

edit1: emo vari çocuğum olsun eşşek sudan gelinceye kadar başta bi döverim sonra bu olayı kökünden çözmek için mışıl mışıl uyurken saçlarını keserim. çok iyi bi ebeveyn olacak benden vuracam kırbacı vuracam kırbacı.
    edit2: şimdi düşündüm de ne olursa olsun evlat be! doğru yolu bulsun diye dua ederim. allahım lütfen çocuğum..
    (sir da ros floyd, 09.06.2008 10:13 ~ 28.12.2008 09:27)
  8. merak edip,bir kaç arkadaş dalgasına üye olduğumuz fakat damarımda gerçek emoluk dolaşmıyo mesajıyla atıldığım ardındanda saatlerce gülmeme neden olan sitedir.
    eğlencelidir,sıkıldıkça bakın derim.
    (puberthe, 09.06.2008 14:29)
  9. gece gece tam da aradığım eğlence olan site.araştırdım www.emoturkey.org 'a taşınmış.

gece gece beni gülmekten yarmıştır.karşınızda emo lisa:
    (görsel: emo turkey/24089)

forumu evlere şenliktir
    emoturkey emo kardeşlerimizi karşılayalım komitesi yeni bir üyeyi karşılamış hal hatır sormuştur, cevap:

"ya chok sıkıcı bı hayatım var jnm sıkılıorr"

bu arkadaşı daha yakından incelemeye alırsak:
    nik:shekilchocuk(allah var şimdi çocuk şekil)
    yer: from the hell(geldikleri gibi giderler(bkz: inşallah))
    meslek: ö(hh)renci(bu zekayla anca fikirtepe otelcilik tahminen)

(bkz: şakaysa hiç komik değil ciddiyse çok komik)
    (gel de flozof olma, 31.08.2008 02:12 ~ 02:45)
  10. başlığı gördükten sonra sırf üye resimlerini görmek için merak edip üye olduğum, üyelik aktivasyonu mailini spam klasöründe görmemle aslında site hakkında hafiften fikir sahibi oldum. içeri girdikten sonra gördüklerim onların edebiyatı ile "dehşhet vericiyea kujum"

edit: site de burzum'u gördükten sonra ikinci şoku yaşamışımdır, şu an dilim tutuktur. dream theater'ı da görürsem kalp krizi geçirebilirim.

edit2: hass gördüm lan.
    (knuckle, 31.08.2008 03:14 ~ 03:19)
  11. forumunda en çok görüntülenen üçüncü konu " öpüşen emo'lar ".. demek ki bunlar hakkaten başka bir gezegenden gelmişler ve öpüşebildiklerini cümle aleme duyurmak istiyorlar..

- slm dünyalı biz emoyuz. ayrıca öpüşebiliorzzz..
    (o6kara, 31.08.2008 03:15)
  12. çılgın mekan yaaalnız bu saçmalığa punisher abiyi de alet ederek başlarına büyük bela almışlar, bittiniz olm siz manyak mısınız? ne bakıyorsun lan halâ peluş, topuk !...

http://www.jhonny.org/...
    http://www.emoturkey.org/...
    (xix, 31.08.2008 03:30)
  13. bir alıntı

"gerçek bir emo fanı olup olmadığınızı, mesela mineral’in february parçası ile test edebilirsiniz. sonunda ağlarsanız, gerçek bir emo fanısınız. eğer, “bu adam şarkı söyleyemiyor ki, ee nakaratı nerde bunun, şarkı üç dakikalık enstrumental bişi ile bitiyor, bu ne be” derseniz ya da bütünüyle şarkı size çok karmaşık ve ağır gelirse… sadece bir mtv izleyicisisiniz demektir. koşarak marc anthony dinleme hakkınız saklıdır. "

la havle...
    (jellyjam, 31.08.2008 03:35)
  14. (neverwinter nights, 31.08.2008 03:41 ~ 03:41)
  15. "sokağa çıktımmda herkess bana garib garib bakıyo bassıom küfürü sado diolar heop sürmeden kaynaklanı oo siyah"

böyle güzide bir türkçe kullanımına ve kendini anlatabilme yeteneğine sahip olanların olduğu güzel türkiyemin güzel sitesi.
    (knuckle, 31.08.2008 03:53)
  16. bunların bir de acemi emo diyalogları konusu var forumlarında star wars hesabı.raconu öğretiyor.okuyalım.eğlenirken öğrenelim, öğrenirken eğlenelim.

---- dikkat emo çıkabilir ----
    acemi emo:abi bu saçları solamı yatırıyoduk sağamı yaff...
    usta emo:ya yüzkere söyledim yeter behh...

usta emo:ya bak makinayı yukarı kaldrıp tepeden çekiceksin fotoğrafı...
    acemi emo:tamam da benim boyum uzun değil bişeyin üstüne mi çıksam??
    usta emo:uf tamam be ben gidiyorum yeterrrr

usta emo:bak emolar hiç bi fotorafta makinaya bakmazlar hep aşağı veya sağa sola bakarlar
    acemi emo:yav foto çektirmenin amacı zaten foto.makinasına bakıp gülümsemek değilmi..
    usta emo:yav bırak yav senden bişey olmazzz...

usta emo:bak kural şu bütün fotolarda makina senin elinde olur ama 2. bir kişi çeker hep fotoğrafları..anladınmııııııııııııı.....
    acemi emo:anladık be sende bizi s.alak sandın yav...
    usta emo: iyi biras olsun gelişme var...
    ---- dikkat ettiysen emo çıktı ----

edit:lan burda komedi bölümü var.hani emolar gülmezdi "cool"lardı.olmuyor reis olmuyor.
    (gel de flozof olma, 31.08.2008 04:14 ~ 04:49)
  17. hayatta amacı olmayan, ne yediği belirsiz, zavallı insancık topluluğunun kurmuş olduğu site. felaket şekilciler. şekilleri de aynen y.rr.ma benziyo afedersiniz. tiksiniyorum be ıyyyyk. midem kalktı sabah sabah. dün gecede şöyle bir göz atmıştım kabus oldular şerefsizler. eöööh!
    (ellisande, 31.08.2008 11:30 ~ 11:30)
  18. hacı bu çocuklar beni çok eğlendiriyor yaww.bırakın eğlensinler,eğlendirsinler.kırıyorsunuz çocukların kalplerini.hassaslar bunlar,duygusallar.taksime çıksalar istemiyorsunuz,orda burda tahamül edemiyorsunuz.onlarda kurmuşlar kendi sanal ortamlarını takılıyorlar.alim allah sonra ruhlarında derin izler bırakırız daha beter olurlar.

(bkz: beterin beteri var)
    (dooma dooma doom, 31.08.2008 13:51)
  19. --spoiler--
    "ya size bişey soracam emo olmak için ille o dudağa takılan şeyi takmak mı zorundayız"
    --spoiler--

tarihin gördüğü en büyük mallık hareketi.
    (sofist tepen sokrates, 21.09.2008 01:05 ~ 21.01.2009 02:44)
  20. türkiye'nin ilk emosu rahmetli şarkıcı bergen'dir. emoluk kavramı evrile evrile bugünkü tırt hale gelmiştir o ayrı.
    (sofist tepen sokrates, 21.09.2008 01:10 ~ 27.12.2008 01:41)
  21. fotoğraflarınız bölümü harikadır, en sanatsal fotoğrafçıları kıskandıracak denli alttan bakışlı fotolar vardır. tabi zevk meselesi, tad alan vardır muhakkak.
    (ayna i marziyye, 21.09.2008 01:21)
  22. ergenlik çağında görülen emo’cu olma durumunun en belirgin ortak özellikleri şunlar:

- bunalım ve kederli bir duruşları olsa da kendi aralarında iyi eğleniyorlar.
    - kalpleri en az bir kere çok kötü kırılmış.
    - teknoloji ile araları iyi değil. [playstation değil, eski nintendo oyun konsolleri]

maddeleriyle gülmekten yarılmama sebep olan sitedir. ara ara girip okumak incelemek lazım,yaran fıkralar gibi bir şey...
    (poly aka bilirkişi, 21.09.2008 01:57)
  23. 15 dakikadır incelediğim ve götümle güldüğüm site. tiplerini tasvip etmesem de gençler toplanmış sosyalleşiyor internette, sinema sevenlerin sinema forumuna üye olması gibi bir şey diyebilirdim ancak türkiye'de 1 yıl yaşamış bir yabancının bile bu gudiklerden daha iyi türkçe konuşabilmesi (ben yerine phen denildiğine ilk defa şahit oldum) , ve forumun içeriğinin "yaağ bizi neden dışlıyaağğ?" sorusuna "çünkü biz farklıyız hell yeah!" şeklinde konuşmadan öteye geçememesi yüzünden siteyi hackleme, üyeleri eşşek sudan gelinceye kadar dövme isteğimi dizginleyemiyorum.

şimdi milyon dolarlık soru geliyor(hep bunu demek istemiştim): rumuzunda emo geçen bir yazar nasıl oluyor da emolar hakkında nefretle konuşuyor diyebilirsiniz. bunun sebebi de 5 yaşından beri emo olarak anılmam, daha bu tabir yokken her yere emo diye imzamı atmam, 3-5 zibidi çıktı diye zan altında (görünüş olarak halis muhlis kıllı türk'üm ) kalmamdır. bu da gereksiz bilgi olsun hadi size.
    (emo the unlucky polar bear, 21.09.2008 02:38 ~ 24.09.2008 00:10)
  24. sitelerinde yabancı grupların okunuşlarını yazarak türk insanını bu dertten kurtarmış üyelere sahip bir sitedir.şöyle ki;

aerosmith => ayroşımit
    radiohead => radyohed
    muse => müüz
    dream theater => dırim titır
    bon jovi => bon covi
    disenchant => disençent, disinşant, disençeht
    evanescence=>,evınısins,ivınısins...
    rammstein=>remsten,ramsten
    black sabbath=>bilek sabat
    iron maiden=> ayrın meydın
    katatonia=>ketıtouniya
    destruction=>destrukşon
    blink182=>blink van eyti tu
    beatles=>bidıls
    sum 41=>sam fortivan
    children of bodom=>çildrın of bodom
    muse=>myuz
    deftones=>deftons
    iced arth=>aysıd örth
    chimaira - kameyra
    slipknot - sılipnat
    three days grace - tıri deys gıreys
    good charlotte - gud çarlıt
    mcfly - mecfılay
    placebo - pilasibo
    green day - gırin dey
    the 69 eyes-dısixtinaynays
    metallica-metalika
    slayer-sileyır
    marilyn manson-merilin mensın
    within temptation-widın tempteyşın
    tokio hotel-tokyo hotel
    metal church-metal çörç
    susperia-siyusperya (galiba)
    dark angel-dark encıl
    trivium-tirivyım
    him-him
    arkadaşlar mineral nasıl okunuyo maynırıl diyemi okunuyo?
    the white stripes-dı vayt sitraypıs
    cannibal corpse ----> kenıbıl karpuz

yorumlara gelelim.;

cannibal corpse ----> kenıbıl karpuz ' karpuz değil o ' korps ' diye okunur

çok saol yha iron maiden i çok merak ediodm

muse => müüz teşk cnm herkes muse*un deişik okunuşlarını sölo bnde nsl sölonö karar verememiştim örendiim ii oldu xd

bob dylan: bob(ingiliz ingilizcesi'ne göre)/bab(amerikan ingilizcesi'ne göre) dilın

asds xd . . . paylaşım süper olmuş yaw herkez için yararı olurr sa0l

apocalyptica'nın ismi çok güzel.. söylerken falan çok zevkli oluyo saolun paylaşım için süpersiniz

kopmak garantidir bu sitede.iyi ki varsınız lan emolar...
    (bkz: copy paste)
    (kendimden biliyorum, 21.09.2008 11:51 ~ 12:05)
  25. (bkz: emo ne lan)
    (delicaponcadı, 21.09.2008 12:34)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil