emo  

sayfa  / 13
adana çık aradan

1. dinledikçe bi daha yapmıycam dedirten müzik türü.bir üstadın deyimiyle winamp ikonuna her basışta acaba bassam mı diye düşündüren şey.koyanı çoktur ama en çok koyan grubu inside dır.
    (rallyscience, 08.05.2004 23:57)
  2. elektrik mühendisleri odası.
    istanbul şubesi harbiyededir

yıllar sonra gelen edit: ağ kablosu'nun dediğine göre şubenin yeri değişmiş, beşiktaş olmuş.
    (excalibur, 21.07.2004 22:59 ~ 10.08.2008 17:51)
  3. eyvah eyvah diyorum artık emo kelimesini görünce.
    (man on the moon, 29.08.2004 11:20 ~ 30.11.2008 23:39)
  4. kaykay sevenlerin yarattığı emocore un yumuşatılmasıyla meydana getirilen the used, jimmy eat world gibi tanınmış grupların yaptığı, sözleri aşk üzerine yazılmış, kimi zaman melankolik kimi zaman eğlenceli müzik tarzı.
    (rebel, 28.03.2005 14:13)
  5. (bkz: death cab for cutie)
    (drenchrome, 28.08.2005 02:31)
  6. eisley , something corporate , mxpx , breaking benjamin , the ataris , straylight run ve daha nice dinlenilesi grubun yaptığı müzik türüdür.amerika çıkışlı bir türdür.ama günümüzde müzik türü olmayı aşmış da bir yaşam tarzı haline gelmiştir.emo müziği genelde 2 şeyden yola çıkar.1 sevgilisinden ayrılan birinin sevgilisine yaptığı acı dolu dön çağrıları ya da sevgilisinden ayrılan kişinin sevgilisine nefretini kusmasıdır.emo'nun özünde acı vardır.acı insanı olgunlaştırır.o halde emo insanı olgunlaştırır.ama emo sevmeyen insanlar tarafından emo dinleyen insanlar gay olarak görülür.yazıktır.etmeyin eylemeyin demek gerekir.çünkü emo dinleyen kalpler hassas olur(atasözü gibi oldu sanki).
    (fakespeare, 06.02.2006 20:39)
  7. ks. mıymıymıybühüüviimıymıy
    (etipuf, 06.02.2006 20:47)
  8. abuk saç şekillerine sahip insanlara verilen isim. saçlarının arkası üç numara gibi bir uzunluktadır, ön tarafın ise yüzü kapatacak şekilde olması zorunludur. bazıları da sağdan soldan yaratıcı(!) öğeler bağındırır. küçük emrah'la karıştırılmaması rica olunur.
    (bkz: emo tıraşı)
    (bkz: http://img467.imageshack.us/...)
    (bkz: http://www.sykospark.net/...)
    (venom, 12.02.2006 20:31)
  9. (bkz: elektrik mühendisleri odası)
    (mys, 03.03.2006 20:08)
  10. küçük emrah'ın tiki versiyonlarıdır.kimse onları sevmez,hep bunalımdadır bu tip insan müsveddeleri.erkekleri kıza benzer kızları erkeğe benzer.uçarak dalınası,tokat ve yumruk manyağı yapılası tiplerdir.
    (silentpain, 23.10.2006 11:48)
  11. emotional punk'a gönül vermiş,kare desenli tekstilimizin gelişme nedeni,alternatif kişiler.yeni neslin tercihi.

özellikle kadıköy rexx sineması çevresinde nüfus yoğunlukları artmakta.arka sokaklarda aparman girişlerine oturup bira içmeyi pek severler.

(bkz: kravat)
    (bkz: nightmare before christmas)
    (bkz: spongebob)
    (bkz: ekose)
    (sycrone one, 27.10.2006 00:46)
  12. tavırsız punk. taşaksız erkek gibi bir şey.
    (ben bilmem beyim bilir, 28.10.2006 02:33)
  13. (bkz: taking back sunday)
    (makedamnsure, 06.01.2007 20:24)
  14. (bkz: my chemical romance)
    (kejura, 27.01.2007 17:58)
  15. fermuar'da şaşkınım köşesi ile takip ettiğimiz itülü arkadaşımız emrah bulut'un imzası niteliğindeki nick. (bkz: fermuar)
    (arch angel, 27.01.2007 22:27)
  16. biseksüel oldukları iddia edilen, duygusal punklar.çoğu iğmo da bunu söyler,demek ki gerçeklik payı var.
    (bkz: ateş olmayan yerden duman çıkmaz)
    punk diyince akla 20 sene öncesi punk' ın gelmemesine neden olan şeylerden biri.hatta 'ezik pankçı' olarak tanımlayabiliriz.kendi kendini çürüten sözcük öbeğidir bu tanımlama,ama gerçektir.
    (morsmordre, 27.01.2007 22:57)
  17. http://img175.imagevenue.com/img.php?image=45322_mrazor_122_17lo.jpg budur.
    (soulforged, 09.02.2007 20:21)
  18. çok ayıp bir şey. anathema var katatonia var. gençlik nereye gidiyor ey ahali?
    (eolys, 28.02.2007 22:18)
  19. emo boylar var bir de böyle erkek mi kız mı belli değil. elleri ile ağızlarını kapatıp ''aa altıma sıçtım tüh!'' tarzı bakışlar atarlar sağa sola. sopalık , bin kötekliktirler.
    (hplovecraft, 28.02.2007 22:21)
  20. bana amerikayla ingiltere arasında kalmış insanlar gibi geliyor emolar. yani ingiliz melankolisiyle amerikan her işin bokunu çıkarma tarzının acayip bir sentezi gibi geliyorlar. bana kalırsa biraz da gothic uzantısılar. bazen de grunge denilen şeyle pek fark göremiyorum. kurt cobain'in aman inançlarımı sktiler. aman hayatıma tecavüz ettiler. aman çok şikayetim var, kendimi kesicem tarzı liriklerinin çok benzerleri emolar tarafından da kullanılıyor yani. gerçekçi olalım, kendimizi kandırmayalım. eğer grunge çok süper bişeyse emo da mükemmel bişeydir. ama emo berbat bişeyse grunge da berbattır. pek bir fark yok.

ben kendim emo değilim, grunge hiç değilim. emo da, grunge da sikko amerikan beyaz kültüründen çıkan ve liselilere hitap eden müziklerdir. ama biz de liseliydik. dinlemedik mi, dinledik. ben şimdi genç kardeşlerimi uyarıyorum. aranda 6-7 saat zaman farkı olan adamla kolay kolay anlaşamazsın. kendine gel. amerikadan gelen bir müziği en az 10 kişinin üstünde test ettikten sonra dinlerim, o denli güvenmem yani oraların müziğine. siz de güvenmeyin, kimse güvenmesin.

gelelim death cab for cutie durumuna. death cab for cutie isimden dolayı emo zannedilen fakat aslında harbiden delikanlı olan bir gruptur. zira emo gruplarının isimleri anlamsız bi şekilde uzundur. ben kendim şahsen bir dakika içinde 45 tane emo grubu ismi uydurabiliyorum. mesela

killing you but a fly
    mostly dead like autumn
    holdtight the american youth
    shoes of an purple elephant
    existing door to hell
    grinding bus at riddling street

filan falan. bunların hepsi emo grubu ismi olabilecek kalitede isimler. ben buldum ve açıkçası holdtight the american youth favorim. ama death cab for cutie emo bir grup değildir. iftira atmayın, allah çarpar. death cab for cutie anlı şanlı bir indie rock grubudur.
    (hepten aykırı, 28.02.2007 22:49)
  21. (bkz: adolf hitler)
    (raynor, 28.02.2007 22:51)
  22. istanbul dolaylarında imo diye telaffuz edilirken duyduğumu göre izmirde emo diye telaffuz edilen emotionalın kısaltmasıymııış.. vay canınaaa..
    (real duxx, 28.02.2007 22:59 ~ 03.03.2007 13:15)
  23. insanların onlara bakıp eğlenmeleri için yaratılmış gibilerdir. ben şahsen çok eğlendim bu akım sayesinde. bazı gotiklerse olayın bokunu çıkarıp emo'cuklara tehditler savurup nefretlerini kusarlar. bırakın şu liseli çocukları da eğlenin işte.

ayrıca youtube'da incelenmesi tavsiye edilir.

(bkz: hope is emo)
    (ven, 05.03.2007 21:49)
  24. bu kanayan yaraya tickle me elmo farkıyla nefis bir şekilde parmak basılmıştır, fena halde izlenilesi, gülünesi:

http://www.youtube.com/...

sonda " i hurt myself to feel alive!" diye zırlayan mahlukata bacak kadar bebenin ayarı unutulacak gibi değildir.
    (iao, 09.03.2007 19:46)
  25. henüz olmayan ama olması çalışmalar yapılan, endüstri mühendisleri odası'nı simgeleyen harfler.
    (ugokhan, 09.03.2007 19:54)
 sayfa  / 13