görseller
emma thompsonemma thompson
emma thompsonemma thompson
belki ilginizi çeker
  1. · trigun
  2. · i am legend
  3. · much ado about nothing
  4. · golden globe
  5. · 81 inci oscar ödülleri
  6. · stranger than fiction
  7. · yaşayan en iyi yirmi oyuncu
  8. · koltuk altı kıllarını almayan kız modeli
  9. · kenneth branagh
  10. · sybill patricia trelawney
gündem
  1. · ugg
  2. · ezel
  3. · her yerinden öpüyorum rüştü
  4. · beşiktaş
  5. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  6. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  7. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  8. · malın fiyatı sorulunca o biraz pahalı diyen satıcı
  9. · en fazla sıçan taraftar anketi

emma thompson  

1. çok sevdiğim bir ingiliz aktris.kenneth branagh'ın eski eşi.kb'nin çektiği nerdeyse tüm shakespeare uyarlamalarında da rol almıştır.
    (headfucker, 27.06.2004 15:23)
  2. 59 londra doğumlu, sevdiğimiz ingilizlerden. love actually, stranger than fiction, nanny mcphee, angels in america dizisi gibi yapımlarda rol almıştır. nanny mcphee'de hayranlık uyandırıcıdır, çocuk filmi demeyin bir izleyin, ne kadar güzel olduğunu göreceksiniz kendisinin. ayrıca şahsım için en sevindiricisi harry potter and the prisoner of azkaban ve harry potter and the order of the phoenix'de rol almasıdır çünkü sybill patricia trelawney rolü için daha uygun birisini bulabilirler miydi ve daha da önemlisi ondan başkası bu karaktere böyle hayat verebilir miydi bilemiyorum.

giri sayısından anladığımız kadarıyla çok da popüler değil ancak ben gözden kaçtığına inanıyorum, zira çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
    (bettyboop, 25.07.2007 15:14 ~ 31.07.2007 09:56)
  3. oyunculuk ile gerçek hayat arasındaki sınırdan yoksun olan aktris. her rolü layığıyla yerine getirmesinden mütevellit bunun en peydah kanıtı olarak, iki defa akademi ödülü'nü kucaklamıştır.
    (i may be paranoid, 13.07.2009 18:41)
  4. yakında vizyona girecek olan last chance harvey filminde dustin hoffman'la birlikte başrolleri paylaşan aktrist. aksan yapıyor filmde, fragmanda gördüm, çok güzel. bitiyorum bu ingiliz aksanına.
    (çürükşehir, 29.08.2009 00:36)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil