dün itibariyle yazarlığı onaylanmış taze dördüncü nesil. vatana, millete ve sözlüğe hayırlı, uğurlu olsun dilekleriyle hoşgelmişsefalar getirmiş diyorum kendisine.
cem adrian efendinin bizlere yeni yıl armağanı. kar tanesi gibi düşüyor dinledikçe sözleri yüreğinize. ve her zamanki gibi hiçbir kar tanesi birbirine benzemiyor. tüm şarkıları dinleyip kendi kardan adamınızı yapabilirsiniz. bitirdiğinizde size benzediğini göreceksiniz.
1980'li yıllarda türk basketbol milli takımının 2.14'lük pivotunun adıdır. soyadı turam olan emir abd'de evansville üniversitesi takımıyla ncaa play-off'larında oynayan ilk türk oyuncu olmuştur.
80lerde açıklanamayacak bir şekilde bir çok anne-babanın aklına ilk gelen erkek ismidir. sonuç: tanıdığınız 10 erkekten 3ünün emir isimli çıkması. kalanı da emre ve can isimlerinde oluyor.
tüm sözler seninse, sessizlik benim.
içimde açan bu siyah şey senin.
yüzümden derimden kalbimden damlayan yerlere saçılan bu renkler senin.
elinden tutar hep götürür seni, kapılar kapatır bırakır beni.
geride, derinde, gecenin içinde seni izleyen o gölge hep benim.
uzaklar seninse tüm yollar benimdir, gördüğüm yüzünse sevmek bana emirdir.
sana uzanan sadece ellerimdir hissetmelisin.
kalbim en sağlam en yıkılmaz kalemdir.
yıldızlar seninse, karanlik benimdir.
sözlerim en dokunulmaz mabedimdir, gitmemelisin.
ah hoşçakal deme.. kal.
uzaklar seninse tüm yollar benimdir, gördüğüm yüzünse sevmektir emir.
sana uzanan sadece ellerimdir, hissetmelisin.
kalbim en sağlam en yıkılmaz kalemdir.
yıldızlar seninse, karanlik benimdir.
sakın vazgeçme sakın vazgeçme gitmemelisin.
hoşçakal deme.. kal.
akla takılan sözler, ritmik bir müzik ve insanı içine çeken bir yapı var bu şarkıda... kaliteli bir ses sistemi eşliğinde yüksek sesle tüketildiğinde tadı değişiyor ama yan etkileri olabilir...
bugün powertürkte klibine rastladığım ilginç canlı."tarkan evrim mi geçirmiş nan" dedim önce. sonra baktım kenan doğulu mimikleri de var adamda. vallahi korktum genetiğiyle oynanmış bunun %80 tarkan %20si kenan'dan oluşuyo.