emigrant  

adana çık aradan

1. hoşgelmiş dördüncü nesil yazar.

(bkz: hoşgeldin komitesi)
    (obi two kenobies, 02.10.2007 23:39)
  2. herkesin benzer yorumlar yaptığı hususlarda alternatif bakış açıları sunarak okuyanın ufkunu genişleten yazardır.takip edilesidir.
    (aggressive, 30.10.2007 18:19 ~ 18:21)
  3. sözlüğün en kaliteli yazarlarından.yazdığı girilerde engin bilgisinin yanında tecrübelerini de eklemesi onu diğer yazarlardan ayıran en belirgin özelliği.elinizden geldiğince kendisini takip edin pişman olmayacaksınız..
    (buyukdusunuryinebuyukdusundu, 29.11.2007 20:04 ~ 01.03.2008 18:25)
  4. en sevilmeyendir. haftanın en kötüsüdür. ne isaya ne musaya ne de başka herhangi bir peygambere yaranabilmiştir. küçük bir çocukken organ mafyası tarafından kaçırılmış ama ciğeri beş para etmediği için salıverilmiştir. şurasında (yazar yüreğini gösteriyor) bir yarayla yaşamaya ve müebbet acılara mahküm edilmiştir. herkese çok kızıp herkesi çok sevmek gibi tuhaf halleri olan bir delidir.
    (emigrant, 29.02.2008 02:31)
  5. yazılarını okumaktan keyif aldığım, bazen dört gözle beklediğimdir.

bu kadar aynının olduğu yerde tuhaf, o kadat acayipin içinde tanıdıktır bazen.
    iyidir, hoştur, nesildaşım
    (gomünüst, 26.05.2008 11:13)
  6. (bkz: immigrant)
    (lastrose, 29.05.2008 01:09)
  7. reklamın iyisi kötüsü olmaz diyen yazardır.
    kitap gönderenlere "bir fırın ekmek" gönderen yazardır.
    (emigrant, 22.06.2008 18:01)
  8. meramını kısa ve öz yazarak çok güzel ifade eden yazar. hele benim gibi sözü bazen gereksiz yere uzatanlara örnek teşkil eden girilere imza atıyor.

önyargıların, çifte standardın kol gezdiği bu zamanda; sağduyulu, insanı sadece insan olarak değerlendiren, eleştirilerini, görüşlerini bu eksende dile getiren yazarların varlığını bilmek, onları takip etmek bu sözlüğü benim nezdimde canlı tutan tek şey. işte böyle bir yazarı keşfetmiş olmaktan dolayı kendimi şanslı addediyorum.

kanımca sözlükte okunması gereken yazarlardan kendisi.
    (kabuk adam, 02.09.2008 22:21 ~ 22:24)
  9. acaip derecede az tanıyorum tanımasına ama, acaip bir "güvenilir adamdır" imajına sahip bende.
    hangi ara vedi bu imajı kaşla göz arasında; bilmiyorum.
    (khaki, 17.10.2008 01:42)
  10. "herkes evinin önünü temizlerse şehir pırıl pırıl olur" çağrısının benzeri olan "tüm girileri iyi yazarsan, bütün giriler vitrindeki en iyi ürünler olur" anlayışına sahip, harf karakterlerini boş yere kullanıp kelime ve cümle kombinasyonları yapmayan, sözlükteki en kaliteli yazarlardan birisidir. ilk zamanlardan beri kanka listemde bulunan, uzun müddet platonik kankam olan kişi.
    türk müsün kürt müsün (@2181703) girisi fazlasıyla dikkat çekicidir.
    (anka, 08.11.2008 09:51)
  11. sözlüğün sağ cenahında * adını görmek iç sıkıntılarına bir eyvallahlık su serper.

sapasağlam bir keyfiyettir duruşu ki zaten kız babası olmak herkese nasip olmazmış..

aşk demiş, mertlik demiş zamanında.. bu dualara amin demeyen bir dil olsa olsa kahverengidir..
    (acibadem, 28.11.2008 22:40 ~ 14.01.2009 10:00)
  12. girilerine göz atınca ilk tepkim "ne güzel yazıyor bu adam yahu" oldu. en sevilen eserlerini ama en çok da sevilmeyen eserlerini beğendim emigrant'ın. yazdıklarından anladığım kadarıyla düşünce çizgimiz nerdeyse aynı.

iyi ki var, iyi ki yazıyor.
    (doğunun yedinci oğlu, 17.04.2009 08:52)
  13. minik ve yaşlı köpişimin öksürükleri için yaptığı uzaktan erişimli yardımlarından dolayı kendisine teşekkürü borç bildiğim yazar.

hatta borcumu hemen ödedim de.

(bkz: teşekkür ederim)

ve bu arada çok güçlü bir gözlem yeteneği var hemen anladı komik olduğumu.

(bkz: komikim ebet)
    (shilem, 14.06.2009 23:50)