belki ilginizi çeker
  1. · okunuşu cezbeden ingilizce kelimeler ve kalıplar
  2. · yeni başlayanlar için ingilizce
  3. · acil
  4. · söylemesi zevk veren ingilizce kelimeler
  5. · emercensi
  6. · hızır acil
  7. · imörcınsi
  8. · kool and the gang
  9. · sevişirken dinlenecek şarkılar
  10. · emerge
gündem
  1. · çok istenip de olunamayan meslekler
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  4. · kar yağarken hissedilen duygular
  5. · günün tek şarkılık özeti
  6. · demokratik sol halk partisi
  7. · giyotine yolladılar gitmedim
  8. · hacettepe üniversitesi
  9. · bazilika

emergency  

1. 1- 1985 tarihli kool and the gang albümü. pop funk ve electro funk sevenlerin arşivinin bir köşesinde durması vaciptir. fresh, misled, cherish gibi kült hitler bu albümde.

2- aynı albümün giriş şarkısı. gece yarısı dinlenince insanda garip bir his uyandırır. şarkının klibinde jt taylor'ın giydiği giysi de bir gariptir, sırt dekolteli, altın sarısı, siyah benekli kolsuz bir bluz. jt'yi tanımasam şöyle böyle diyecektim.
    (funkychild, 26.08.2007 01:28 ~ 01:36)
  2. ing. acil vaka, tehlike, acil durum.
    (insert coin, 26.08.2007 01:30)
  3. inanmayacaksınız ama bazı alanlarda emercensi olarak da geçer. benim inanmam zaman aldı mesela..

(bkz: havacılık)
    (misuf, 26.08.2007 01:33 ~ 01:34)
  4. trafik kazası, yangın, doğal afet gibi durumların gerçekleştiği yerlere itfaiye, polis, ambulans gibi ekipleri gönderdiğiniz; bu ekipleri idare ederek yaralıları kurtardığınız ve tehlikenin büyümesini engellediğiniz hoş bir oyundu. daha sonra emergency 2 çıktı ama ilki kadar zevk vermemişti bana. üçüncüsü çıkmış mıdır, bilemiyorum...

edit: üçüncü oyun da çıkmış ve zaknafein'in söylediğine göre rezalet bir oyunmuş (bu arada zaknafein'e teşekkürler). ikinci oyundaki rezaleti görmüş olarak bu düşüncesine katılıyorum ve bu tür oyunları sevenlere ilk oyunu oynamalarını tavsiye ediyorum...

(bkz: bu da böyle bir anımdı)
    (rasputin, 26.08.2007 01:34 ~ 01:46)
  5. şarkı sözleri john powell(john james powell) tarafından yazılmış olan, aynı zamanda kendisi tarafından da seslendirilmiş güzel parçadır ve bununla birlikte hitch* filminin soundtrack'leri arasında olan bir şarkıdır.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 04.11.2007 00:37)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil