|
|
- çekimlenme manyağı olmuş bir kelime. ne olduğunu çözüp bana mesaj atan son üç kişiye beşer şukela veriyorum.
- cümle içinde kullanalım:
- olm senin karı iyiymiş de ne o öle jovovich gibi göğüsler? ehuhee.
- olsun olm ememememe neden değil.
- olm bak umrumda değil meme emememen memememen.
- n'oldu dur lan?
- ememememe emememe memmeme me?
- oha kitlendi adam.(unruly, 28.01.2005 19:28 ~ 21:24)
- "em-e-me-me-m-e" şeklinde ayrılarak incelenebilecek kasılmış kelime.
1. em-: emmek fiili kökü.
2. -e: yeterlilik bileşik fiil eki(ebilmek*).
3. -me: olumsuzluk eki.
4. -me: yapım eki(fiil->isim).
5. -m: birinci tekil şahıs.
6. -e: ismin e hali (bkz: ismin halleri).
- "benim emebilmeme veya ememememe kimse karışamaz kardeşim!" cümlesi yardımıyla da anlaşılabilen sözcük
- (bkz: her müdür müdür müdür)
- artık seks düşünmemeliyim , düşünmemeliyim , düşünmemeliyim !!!!!
memeliyim memeliyim
meme meme memeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
mem mem mem
em meme em meme emmmm !
- em emrine bir em takısı gelmiştir ki bu da hafiften malatya şivesinde bir soru,bir rica gibisnden bişeye dönüşmüştür; şöyle ki: "emem?,emem" gibi. daha sonra bu lafı söyleyen arkadaş vazgeçmiş ve de ememem demiştir. ememem kelimesi ne bir tane -em eki getirilmiş ve emememem olmuş. yani diyor ki "ememiyeceğimi söyledim ama o da yalandı,aslında emebilrim ama bunu emebilirim şeklinde değilde ememem lafına bir daha em getirerek belirtmek istiyorum çünkü ben manyağım". evet budur.
(bkz: yersen)
- bi tane daha e varmış allah belanızı versin. ne diym ki ben artık. ismail yetiş oğlum,y'ni de getir k'nı da.
- (bkz: ben seni değil emememememe ihtimalini sevdim)
- kıyametin tarihini veren şifrelenmiş harf grubudur!!
e-alfabede 6. harf
m-alfabede 17. harf 1+7=8
yazalım: (6+8)+(6+8)+(6+8)+(6+8)+6 = (1+4)+(1+4)+(1+4)+(1+4)+6 = (5+5)+(5+5)+6 = (1+0)+(1+0)+6 = 116=1.1.2006 bu tarih geçmiş olduğu için en yakın ihtimal 1.1.3006'dır. bu tarih kıyametin kopacağı tarihtir. ölmeyen göz görür.
|