|
|
- zamanında çillerinden rahatsız olup çillerini aldıran, sonradan onlar bana yakışıyordu diye kafasını duvarlarana vuran popçu
(ascella, 11.07.2004 18:39 ~ 01.07.2007 17:34)
- aklıma hep ilginç bir anıyla gelen şarkıcı kişilik.
şöyle ki;
yılı hatırlamıyorum(1996 olabilir), ama show tv, o yılbaşından çok öncesinden başlayarak hürriyet gazetesi ile iş birliği içinde 3 boyutlu gözlük dağıtıp, yılbaşında 3 boyutlu tuttu frutti(emin değilim olduğundan, başka bir erotik program da olabilir.) ve emel müftüoğlu'nun 3 boyutlu klibini göstermeyi vaad ediyordu.daha küçüğüz de, arada kaçamak emanuel'e bakıyoruz geceleri.emel müftüoğlu sebep oluyor bize, babadan birkaç tane gazete istiyoruz.göz önündeki sebep klip, içten içe tuttu fruttiye bileniyoruz.ne yapıp ediyoruz biraz da bakıyoruz bu arada.pek bi boka benzemiyor ama olsun daha o yıllardan atıyoruz şu anın temelini. nerede o zamanlar internetler, jenna jamesonlar... tek eğlence okan bayülgenle emanuel arasında zap yapmak. yanılmıyorsam okan bayülgen'in ya gece kuşu'nu yada televizyon çocuğu'nu yaptığı yıllar işte...o da ayrı bir giri konusu tabii... o hayal kırıklığıyla teknolojiye küsüyoruz, seneler sonra 3d ekran kartları çıkıyor, gene bir heves alıyoruz ama... nafile.yeni yıla üzgün giriyoruz, tüm jenarasyon hala içinde taşır bu ezikliği. o nesil yıllar sonra show tv star wars'u yayınlarken bir daha lanet okur bu kanala.
böyledir işte emel müftüoğlu denince akıllara gelen. show tv, hürriyet, gözlük, 3 boyut uğruna kadrajdakilerin etrafında fıldır fıldır dönen kamera. sonra i-maxde ağababasını izledik tabi.o ye.
(bkz: http://static.flickr.com/...)
- etli butlu halinden senelerdir bir türlü sıyrılamamış insan.
- hoşgeldin hüzün gibi muazzam bir parçayı dile getiren insan.hoşgeldiniz nerdeydiniz ey sevgili hüzün..diyerek acıya alışmış bünyenin bir sürelik rahat dönemin ardından dile getirebileceği muazzam eserlerden birine ses veren sanatçı.
(bkz: hoşgeldin hüzün)
- "evlenilecek kızlar, eğlenilecek kızlar" şarkısı ile çığır açan şarkıcı. hele şarkının bir bölümünde sesini bir şekle sokarak söylüyor ki, allahım o ne biçim şekildir öyle. çocuk taklidi yapan kızlar halt etmiş yanında.
(bkz: allahım bizi bunlarla sınama yarabbi)
- bildim bileli görüş aygıtlarını % 50 randımanla kullanandır. senelerdir bir sürücü güncellemesi yapılamayandır.
budur:
http://www.nevarneyok.com/...
- bir aralar trt de cuma veya cumartesi geceleri kaliteli ve eğlenceli bir program yapıyordu. orada bir adamın parodileri vardı ve beni gülmekten öldürüyordu. sanatçılığına gelirsek, şarkılarını ve tarzını hiç beğenmiyorum.
- mükemmel bir şarkı ve mükemmel bir kliple geri dönmüş sanatçıdır...türk pop müziği adam mı oluyor ne?
fakat az biraz alıntı gibi sanki;
(bkz: big wheel)(bokarec, 03.06.2007 01:18 ~ 01:23)
- aslında çok güzel sözlü şarkılara sahip çok popüler olmasa da neredeyse tüm şarkılarını az önce makina'da öğrendiğim şahsiyet.
(bkz: korkuyorum)
güneş bir başka doğuyor neden bugünlerde
geceler bir başka alevleniyor bu şehirde <<<
aşık mı oluyorum yeniden savunmasız korkuyorum <<<
ah bu başıma gelen nedir bilmiyorum ama cok korkuyorum <<<
kurtar beni tanrım içim yanıyor ona tutuluyorum <<<
kurtar beni bilirsin aşık olmak istemiyorum <<<
yağmurlar yağıyor çöllenmiş yüreğime
bir de kavak yelleri esiyor yalnız gönlümde <<<
korkuyorum çocuklar gibi savunmasız amman korkuyorum <<<
ah bu başıma gelen nedir bilmiyorum ama çok korkuyorum <<<
kurtar beni tanrım içim yanıyor ona tutuluyorum
kurtar beni bilirsin aşık olmaktan korkuyorum.
- son klibini okan bayülgen'in fotoğraf karelerinden oluşturduğu yeni albümü çıkmış olan sanatçı
(ceyus, 03.06.2007 02:57)
- müzik yaşamına milliyet gazetesinin açtığı bir şarkı yarışmasında emel erdal ikilisi olarak başlamış isim.daha sonra erdal'la yollarını ayırıp kariyerine yalnız devam etmiştir.
80'li yılların ortalarından beri sürekli başarılı çalışmalara imza atmasına rağmen bence hakettiği başarıyı bir türlü yakalayamamıştır.
karlar düşer onun sesinden bir başka güzeldir.
- çocuk taklidi yaparak, güzel sesini ikinci plana ittiğini düşündüğüm insan.
|