elton john un evlenmesi   

adana çık aradan

1. 21 aralıkta erkek arkadaşı ile dünya evine girecekmiş 58 yaşındaki usta müzisyen. abartılı bir düğün istemiyormuş..
    (pırtike, 25.11.2005 19:21)
  2. 21 aralıkta evlenen sir ünvanlı elton john'un bu durumda sevgili zevcesinin,pardon zennesinin de bu durumda lady mi olacak sorusunu gündeme getiren olay.bakalım ingilizler nasıl bir çözüm üretecekler çok merak ediyorum.biraz yardımcı olmak maksadıyla ladydick ünvanını öneriyorum.
    (şimdilikkararveremedim, 22.12.2005 13:15)
  3. kimi insanların ingilizlerin insan hakları*nda aşmış olduğunu düşündüğü vaziyet.
    bu evliliğin insan haklarıyla ilgisi olmadığını düşünmekle birlikte aile bağlarını güçsüzleştiren, toplumları içlerinden çıkamayacak düzensizliğe sürüklüyen bu hali soytarılık olarak görmekteyim.
    (gülümsün, 22.12.2005 13:28)
  4. halk içinde "başımıza taş yağacak" denilen durumun son haddesi.cinsel tercihlerine bir dediğim yok ama televizyon kanallarında bunu uzun uzadıya ve de ballandıra ballandıra anlatılmasına şiddetle karşıyım.
    (bkz: aile var burada)
    (stone cold, 22.12.2005 22:13 ~ 22:17)
  5. elton john un özel yapım gelinlik giymesi ile sonunda, gayfendi müzisyen muradına ermiştir. ee bebeksiz olmaz , artık en yakın zamanda havan topu gibi bir bebek bekleriz bu güzide çiftten.
    (bkz: eşcinsel evliliği)

hanım koş diyaloglarının yerini, elton koş diyalogları alır artık herhalde.
    (trouble everyday, 22.12.2005 22:21 ~ 22:31)
  6. ibnelik olarak değerlendirenleri yadırgamak gerekir. bu adamı götüyle yargılamak çağdışılıktır.
    (eve su getiren sucu, 12.07.2008 13:59)
  7. yurdumuzdaki namus bekçilerinin ve heteroseksüelliği "normallik" olarak kabul eden sözde "genelgeçer" ve "çoğunluk" fikrine sahip olanların hayretle, ayıplamayla, kınamayla baktıkları, oysa kişinin cinsel yönelimi dahilinde gayet olması gereken olaydır. yani, "bir yastıkta kocasınlar, mutluluklar diliyorum" diyeceklerine, heteoseksüel olmayı "erkek adam" olmak sayıp bir baltaya sap olamayanların tuhaf karşıladığı hadisedir.

çoluğa çocuğa kötü örnekmiş vs.'ymiş geççen bunları bi. eşcinsellik sonradan olunacak bir yapı, seçilecek bir tercih değil, yönelimdir arkadaşım. adam gelinlik de giyer, kocasını da takar koluna "ve sizleri koca-koca ilan ediyorum" der rahip. sana mı düştü tasası? ampul kafalı hükümetlere laf edip ardından benzeri zihniyete alkış tutanların yadırgadığı şu olayın nesi garip anlamış değilim.

(bkz: birtakım şeylere çok sinirlenmiş yazar)
    (wykka, 12.07.2008 14:37)
  8. (bkz: gelin olmuş gidiyorsun)
    (tonguç, 12.07.2008 14:44)