|
|
- dekorları aşmış ''aletle yapabileceğin işi elle yapma'' yazısı ve raid şişesi ile insanı güldüren bir başyapıt
- son derece antipatik, küfürle prim yapılabileceğini düşünen zavallı beyinlerin yarattığı saçmalık*. ayrıca müzikal açıdan da oldukça zayıf ve sıradan bir parça. izlemeye değmez.
(siyah, 06.01.2007 18:25)
- sonundaki "allahım sana geliyorum yarabbim" ile beni bitirmiş yapım.
- sikerim,tecavüz ederim,eline veremedim gibi saçma sapan laflarla komik olunduğunu sanan gençliğin yeni eseri.en ufacık bir zeka pırıltısı taşımayan güldürmekten ziyade kendisine acındıran zavallı şarkı.
- youtubetaki bu linkle karşımıza çıkan sanatsal eser : http://www.youtube.com/...
- küfür ederek insanları güldürmeyi hedefleyen bir grup boş insanın hazırladığı şarkımsı şey. abazanlık unsuru hiç bir çalışmada böyle mide bulandırıcı işlenmemişti, bu açıdan değerlendirildiğinde gerçekten takdire şayandır.
insanı çileden çıkartan bir diğer özelliği ise dile dolanmasıdır. henüz dinlememiş olanlar için, bir daha düşünmeleri tavsiye edilir.
- şarkıyı seslendiren tiplemenin birşey söylemesine lüzum yoktur aslında.doğal komik zaten adam.
- mehmet ali erbil in internet versiyonunun şarkı ismi. küfürle prim yaparımın son temsilcilerinden bir şarkı.
- abazanlık unusuru hiç bu kadar komik işlenmemişti, gençleri tebrik edioruz. ayrıca video rating listesinde 66. sıradaymış (bkz: bir eurovision yarışması olarak youtube)
------ spoiler -----------
bence en yaran kısmı : "hay adetini sikeyim"
------ spoiler -----------(nejoe, 12.02.2007 12:53 ~ 12:54)
- acınası şarkımsı.
- "hay adetini sikeyim" kısmı, "hayaletini sikeyim" olsaymış muazzam bir ayar olabilirmiş belki de.
(bkz: hayalet sevgilim)
- ekranda duyduğu her küfüre gülen naif halkımıza hitap eden saçma sapan video.bişiyler çekelim de youtube a koyalım olum anlayışının getirdiği geyik kurgu videolarından biri.
- soyleyen cocugu oldukca cesur buldugum sarkı. zira bir daha herhangi bir dişinin ona yakınlık gostermesi mümkün değil.boyle bir seyi herkes goze alamaz vesselam.
- büyüme evrelerinden fallik döneme takılmış bir bünyeden çıktığı alenen belli olan bir şey.. evet şeydir.
- aynı adamlardan "burası adıyman" adlı türküyü dinlemenizi tavsiye ederim.
|