ellisande 

adana çık aradan

1. yeni bir üçüncü nesil yazar. *
    (mosquito hunter, 28.06.2006 20:56)

2. güneşin gülü
    (ellisande, 07.02.2007 15:34)
  3. robert jordan'ın zaman çarkı kahramanlarından manetheren'in son kraliçesi sa'angreal.eski dilde "the rose of the sun" demektir.kocası kral aemon öldürüldükten sonra intikam için gücünü kullanarak düşmanları aynı zamnada kendini ve şehrini yok etmiştir.
    (ellisande, 07.02.2007 17:16)
  4. neşe kaynağı, şirinlik timsali, eski 3 üncü yeni 4 üncü nesil yazardır. denizli'nin garip topraklarından izmir'in daha garip topraklarına göç etmiş eli kitap tutan şirinedir. sosyomat ve sözlükte geçirdiği zamanının bir kısmını okula ayırması durumunda hiç bir sıkıntısı kalmayacaktır. sevgiler, taa burdan hayal kırıklıkların ın başkenti o şehre.
    (manha de carnival, 27.03.2007 23:57 ~ 28.03.2007 16:21)
  5. hayatımda karşılaşabileceğim belki en zor anlarımdan birinde benden desteğini esirgemeyen, yaşadığım zorlukları sabırla dinleyen ve çözümler üreten iyilik insanı. bir nevi hayat hocam.
    (langstrand, 28.03.2007 10:54 ~ 10:58)
  6. kararsız yazar...

kendisini şahsen tanımasamda bu durumuna hiçte yabancılık çekmiyorum, normal karşılıyorum...
    (van den budenmayer, 07.06.2007 00:31)
  7. başıbozuk bir insanmış ben bunu gördüm.
    bakınızlar armağan olsun
    (bkz: çiçek metal)
    (bkz: full metal jacket)
    (bkz: piyasa metal)
    (bkz: şikagoooooo)
    (ben de öyle biliyordum, 10.06.2007 10:49)
  8. nice mutlu yıllara, doğum günü kutlu olsun.
    (manha de carnival, 05.07.2007 15:19)
  9. sempatik insan. denizliden bile insanları mutlu etmesini biliyor. tam da berbat geçen bir günde attığı bir selam bile ormanda on kaplan gücünde bence.

çocukken redbull kazanına düştüğü için bu kadar enerji sahibi olduğu söyleniyor oburix hesabı. başım dönüyor izlerken ama takdir ediyoruz.

en converslisinden bir iş kadını olması kendi kişiliğini açıklar derecede. seyahat engeli bulunmamakta evli ve ingilizce bilmektedir.

eğer bu arkadaşı bulunduğu ortamdaki somurtkanlık düzeyi hipertonik düzeyde olan bir yere atarsanız iddia ediyorum hemencecik ortam sıcaklığı oda sıcaklığı hmm evet neyse. ailecek seviyoruz.

(bkz: placebo ölsün)
    (ben de öyle biliyordum, 08.07.2007 22:05 ~ 22:05)
  10. uzun bi süreden sonra tekrar sahalara dönen yazar. yeni procelerle çok yakında karşınızda bizi izlemeye devam edin. *
    (ellisande, 17.07.2007 09:59)
  11. düşünceli, ince, nazik yazar.. geçmiş olsun dileğiyle içimi ısıtan, derinlere "değerlimiyşim lem ben" hissini gönderen insan.. onun için küçük, benim için büyük bir adım..
    (nearly headless nick, 23.07.2007 17:19)
  12. her şeye gülen yazar.

bir girinizin size gelen "ehehe çok komik lan bu" şeklinde bir mesajla taçlanmasını istiyorsanız bu yazarın online olmasına dikkat edin. gülmek iyidir ama. vücuttaki bilmem ne hormonunu arttırır. o hormon da bilmem ne yapar. iyidir yani.
    (alkolik2000, 23.07.2007 17:21)
  13. trolloc savaşlarında kanlarının son damlasına kadar savaşan, ikinci akid'in başını çeken, hatırlanan ulusların arasında en cesur olanı olarak bilinen manetheren'in son kraliçesi. zamanının en güçlü aes sedai'ı olduğu da söylenir. kocasının önderliğinde ülkenin neredeyse bütün askerleri trolloclar üzerinde bir seferde iken, şehrine yapılan ani bir baskın sonucu bozguna uğramak olan ülkesine bakıp, zor bir karar vererek tüm gücünü kullanıp şehri, içindekilerle beraber yoketmiştir. bu şekilde binlerce trollocu ölüme göndermiştir.

hikayesini zaman çarkı serisi birinci cilt dünyanın gözü'nde, iki nehir kasabasında moiraine sedai'den dinliyoruz, seride ilerleyip, birkaç kitaptan sonra dönüp tekrar okuduğumuzda gözyaşlarımızı tutamıyoruz.

ruhunun ve cesaretinin hala manetherandrelle'nin kaynağında saklı olduğuyla ilgili kadim bir şarkı vardır.
    (pharfiylebaşlayanlahana, 23.07.2007 17:38)
  14. çok severim. bazen de döverim. asılana da dalarım. o da döver. bir de abisi var o da döver. o da sever ama kardeşini. ama döver. garip değil.
    (ben de öyle biliyordum, 27.07.2007 18:24)
  15. (bkz: pumpkin)
    (accolade, 30.07.2007 01:36)
  16. itusozluk denizli zirvesinde gördüğüm ilk yüz. bütük bir kaza tehlikesinin ardından korkudan ..tümden terler akıyorken luciferla birlikte sıcacık hoşgeldinleriyle azıcık yatışmaya başlamışızdır. alkol verilmediği taktirde dünyanın en şirin insanı olmaya adaydır. alkolden sonra iki masa ilerden bana pöykürerek * ortama katılmayı başarmıştır.

luciferla zebanilik görevini gayet iyi bir ikili halinde götürmüşlerdir.
    (one more cup of coffee, 30.07.2007 09:06)
  17. harbiden şirin lan bu. her kızı sevmem ben öle kolay kolay. sevgilim beni aldattığında ilk bu çıktı karşıma buna anlattım her şeyi. bu derken yanlış anlama güzel insan samimiyetimden öle diyorum. ha bu arada zirvedeki her fotoğraf karesinde kendisi mevcuttur. kısmeti açılsın diye bol bol ellisande li resimler koydum zirvetöre. itü sözlük denizli zirvesi nin neşesi olmuştur. ama zirve gülü hala benim. ne jellyjam e ne de ellisande ye bu rütbeyi kaptırmam. iletişimde kalalım şirin insan.
    (bkz: öptüm)
    (bkz: dasdasdahgs)
    (badangel, 30.07.2007 17:13)
  18. zirvenin en aktif yazarlarından. bir oraya bir buraya koşturup durmuştur. geceye emek harcamıştır. 88'li olduğumu öğrendiğinde ilginç bir şekilde şaşkına dönmüştür. daha da ilginci ise izmir'de yaşayıp da izmir'den nefret eden küçük bir gruba dahildir. sağolsun dinledi beni. tanıştığımıza memnum oldum.
    (genjuure, 30.07.2007 18:25)
  19. öz be öz, full tesisatlı hemşehrimmiş, kaybetmiştim buldum. teşekkürler facebook aman itü sözlük.
    (assassin, 12.09.2007 23:39)
  20. kendisine şaka yapmakta pek becerikli olamadıığım yazar,bebeğim.buradan cümle aleme özürlerimi duyurmak isterim.bir daha şaka yaparsam cankan olayım. (bkz: affet beni sevgilim)
    (accolade, 07.10.2007 10:52)
  21. çok çalışkan yazar... yazık... düşündürüyor beni bu halleri...
    (van den budenmayer, 23.10.2007 00:22)
  22. ekicidir, tavşandır, yazardır...
    (van den budenmayer, 04.11.2007 00:20)
  23. 25 mayıs 2008 tarihli itü sözlük radyosundaki yayını yaparken benim yüzünden cinnet geçirmemesini dilediğim yazardır.
    (gone with the sin, 25.05.2008 20:32)
  24. an itibariyle sözlükte "tematik" ahmet selçuk ilkan şiirleri çalışması yapan yazar. ellerine sağlık.
    (broken promises, 02.06.2008 21:06)