ellen page   

adana çık aradan

1. x men 3 the last standde kitty pride rolünü oynayan - netekim filmden çıkaramadım imdb de okudum - inanılmaz şirin ve bir o kadar da kısa hatun yaklaşık olarak 1.55 çeker.
    (cybi, 21.02.2007 16:47 ~ 20.03.2008 22:15)
  2. juno adlı filmde boy gösteren ve fragmanından gözlemlediğim kadarıyla döktüren 87 doğumlu bayan.
    (yata yata paslandık, 15.12.2007 00:49)
  3. zamanında kitty pryde rolünde aşık olduğum olağanüstü güzel insan. o zamanlar ismini bilmiyordum kendisinin. gel zaman git zaman bir baktım ki oscar adayı olmuş. çok sevindim (kendi yakınımmış gibi). neden sevindim bilmiyorum ama heralde bu insanüstü yaratığın fotoğraflarının getirdiği iç huzurdandır. yok kardeşim böyle bir şirinlik güzellik! allah özene bezene yaratmış.

zaman sonra editi: juno'da mükemmel oynamış. kusur bulanla kenarda görüşmek istiyorum.

zaman zaman sonra edit: aşığıyım, sulananı yakarım.
    (noscho, 07.02.2008 01:37 ~ 24.04.2008 15:46)
  4. hard candy adlı filmde 1987 doğumlu olmasına rağmen 14 yaşında deli dahi ve manyak bir kızı çok güzel şekilde canlandırmıştır.
    (kendini düşünen hayalperest, 17.03.2008 15:12)
  5. 2007'nin en çok konuşula oyuncularından biri herhalde.sözlükte başlığında bu kadar az mesaj olması şaşırtıcı.kendisi son olarak juno'da döktürüp belki ortalama olabilecek bir filmi inanılmaz hale getirmiş, beğendiğim oyuncular arasındaki yerini almıştır.
    (çikolatalı salyangoz, 29.03.2008 12:33)
  6. gelecek vaadeden accaip güzel yüzlü bir kız. hard candy'de zor bir rolü başarıyla oynamıştı ve ilk kez gördüğüm halde hemen imdb'ye sarıldım. sonra baktım x-men'de, hemen tanıdım. sonra juno'da oynadığını gördüm; yükseliyor evet, geleceğin natalie portman'ı.
    (earendill, 24.04.2008 13:33)
  7. oyunculuğu filmi daha da güzelleştiren insan,ufacık tefecik içi dolu turşucuk lafı geliyo aklıma hep bu kızı görünce..şimdi de jane eyre rolünü kapmış kendisi. başarılı.
    (blondie, 07.05.2008 22:33)
  8. the tracey fragments filminde rol alan oyuncu kişilik.oradaki oyunculuğu juno filmindekinden daha başarılıdır.
    (joeninmemeucu, 07.05.2008 22:36)
  9. yaşıtım olmasına hayretler içinde bakakaldığım oyuncu, yetenekten fazlasıyla nasibini almıştır, mutfakta çatal gözünden ne bileyim, çekmecelerden falan filmleri çıkar, her gördüğüm filmini alma eğilimi gösterecek kadar başarılıdır.
    (kolektivist kedi koleksiyoncusu, 20.06.2008 04:06)
  10. hard candy ve de juno da izlemiş olduğum, ileride daha da başarılı işler çıkaracağına inandığım kişi. klasik ergen rolleri almayı ve de fiks menü hollywood filmlerinde bulunmayı reddettiği söylenen aktrist. hard candy de şaşırtıcı derecede iyi iş çıkarmıştır, mimikler çok iyi. ancak her filmde biraz büyümüş de küçülmüş havası verilmesi bir süre sonra irite edebilir gibi geldi. yani sürekli s.klemeyen tough girl havası. her halukarda yaşıtlarına göre farklı bir havası vardır, on sene sonraki işlerini yakın gelecektekilere kıyasla daha bir izleme isteğindeyim.
    (marla singer, 02.08.2008 16:55)
  11. (bkz: an american crime)
    (bree van de kamp, 02.08.2008 16:57)
  12. bir sinema filmini izlemek için aradığım ilk kriter, kendisinin o filmde oynayıp oynamadığı. oynuyorsa yumuluyorum hemen.
    (noscho, 02.08.2008 17:00 ~ 17:01)
  13. the tracey fragments filmi ile aşık olduğum. deha , yetenek , karizma saçan güzel hatun.
    (hplovecraft, 13.08.2008 15:21)
  14. gerçekten de iyi bir oyuncu olduğunu ancak fiziki görüntüsü nedeniyle maalesef sınırlı rollerde oynayabileceğini düşünüyorum. yaşından oldukça küçük gösteriyor ve bu da haliyle daha çok çocuksu rollerde oynaması sonucunu doğuruyor. (ki ellen page'in yüzüne baktığım zaman o çocuksu, saf ifadenin, o surattan hiç eksilmeyeceğini hissediyorum.)

hard candy, juno ve smart people olmak üzere rol aldığı üç filmi izledim. hatta az önceki düşüncem de bu üç rol modeli nedeniyle oluştu. örneğin hard candy'de 14 yaşında, çok zeki, biraz da kaçık bir "honour student"i, juno'da zeki, eğlenceli ve duyarlı bir lise öğrencisini ve smart people'da ise zeki, çalışkan ama biraz asosyal bir lise öğrencisini canlandırdı. izlediğim bu üç filmin üçünde de öğrenci rollerinde oynamış olması tesadüf olmasa gerek.
    ama yine de varsın çocuksu rollerde oynasın diyorum. rolün hakkından bir şekilde gelindiği sürece benim için izlemek keyifli olur nasılsa.
    (arkhe, 27.09.2008 16:38)
  15. oyunculuğunun yanı sıra şirinliği ile de hay maşallah dedirtiyor.
    (great dilemma, 27.09.2008 17:09 ~ 17:13)