|
|
- üst tabakanın ve iktidarın düdüğünü öttüren suya sabuna dokunmayan yazılar yazan saltanat yazarlarıdır.boğaza karşı viski yudumlayarak toprak reformu yapanlarından,hiltonda vatan kurtaranlarına kadar pek çok örneği görülmüştür,genelde liberaldirler.
en babalarına genel yayın yönetmeni,en koftilerine gurme denir
- yoktur öle bişiy; olsa bile "sözlüğe hangi gizli güçler yön veriyor?", "sözlükte en iyi ayarbaz kimlerdir?", "* modların başına birşey gelirse görevi kim devralır?" sorularına cevap olabilecek gruptur, veya öyle birşeydir heralde. ne bilim ben.*
- (bkz. ertuğrul özkök)
(bkz. mehmet barlas)
(bkz. liboş)(skuba, 06.07.2004 21:55)
- bu insanlar halkın birbiriyle kucaklaştığı zirvelere katılmayı tercih etmezler. mümkünse geniş katılımlı zirvelere co-organizatör olarak katılır, gruplardan ayrı olarak takılıp normal yazarlarla sadece tebrikleri kabul etmek için muhatap olurlar.
-taylan şu yazarlar kim acaba?
-ne bileyim muhsincim biz elitiz bize ne onlardan.
-aha kuzum ben tanıyorum bunları geçenlerde çaylaktı şu mesela.
-ahahaha* evet haklısın mirim.
-neyse taylancım ispikler nasıl gidiyor?
-güzel. sağolsunlar o kadar hatalı giri giriyor ki bu normal yazarlar.
-ahaha haklısın azizim. geçen gün moderatörlük teklif ettiler, "hayır uğraşamam işlerim arasında" dedim kabul etmedim.
- sözlükteki varlıkları yoklukları fark edilir bu yazarların. bir de hem elit hem entel yazarlar vardır ki amanın. itü sözlük istanbul arkeoloji müzesi zirvesi gibi zirvelere pipoları ile katılıp müze içinde pipo içmeye kalkarlar.
(bkz. hem elit hem entel yazarlar)
- (bkz. islam çupi)
- yolda birbirlerini gördüklerinde "gel azizim birer çay içelim" diyip birbirilerinin peşinden giderler. çoğul kişilikleri ekip çekirdekleşme eğilimindedirler. en sevdikleri renk kırmızıdır. (bkz: sana kırmızı çok yakışıyor)
- tüm itü sözlük yazarları.
(sidar, 22.07.2005 10:12)
|