old school filminde patronun kızı liseli çıtır rolünde oynayan tanrının bitirme tezi. tabiki gönlümüze the girl next door ile girdi fakat artık filmlerde onun bunun koynunda görmek istemiyoruz kendilerini evinin kadını olmalı.*
teker teker bakıldığında vücudunun her yeri mükemmel olan ama bütüne bakınca kısa kalan insanüstü..anlatamıyorum huri gibi bişey ama tam da öyle değil bi o kadar da öyle aslında..bilmiyorum..çok güzel ama o bi gerçek..hatta oyunculuğu nasıl onu da bilmiyorum..bakamıyorum oyunculuğa *..
geçenlerde bir digital uydu satan dükkanda ismine aşina olmadığımız bir markanın kapağında resmini gördüm...ve en çok satan markanın o olduğunu tezgahtardan öğrendik. (bkz: burası türkiye)...güzelliği ile her taraftan takdir görüyordu bu son oldu.
resimlerininden herhangi 2 tanesini aldığınızda "bu aynı kişi mi" diyebileceğiniz güzel hatun kişi. nasıl beceriyor da fotoğraflarda öyle başka başka çıkıyor anlamak güç.
saçının telinden ayak parmağına kadar hayalimdeki kadın,ütopyam.boyunun kısalığına rağmen;o gözlerindeki anlamlı bakış bile fiziksel kusurları kapamaya yetmiş ,komşu kızı.
kaç dakikadır bu mabed e layık bir entry girmeye çalışıyorum bir türlü giremiyorum.. bakışları hayatta herşeyi unutturacak kadar güzel olan "desktop ımdaki huri" diyorum başka da bir şey demiyorum..
(bkz: desktoptaki huriler)