|
|
- kadıköy'de haldun taner sahnesinin önünde, beşiktaş'ta iskelenin önünde, taksim'de mc donalds'ın veya burger king'in önünde bekleyen, elinde tuttuğu bir demet çiçeği nerede tutacağını bilemeyen, gözlerini insanlardan kaçıran ve etrafa aslında bunu bana zorla verdiler bakışı atan erkek modelidir.
bu arkadaşa diyecek hiçbir şeyim yoktur, çünkü hepimiz geçtik o yollardan ben buradan kız arkadaşlara sesleniyorum bu zulmü bitirmek sizin elinizde!! lütfen gereken adımları atın artık, bizleri bu hale sokmayın. bizi seviyorsanız artık çiçek alan erkekleri yüceltmeyin, prim vermeyin.
bizler elimizde çiçekle insanların sel gibi aktığı buluşma yerlerinde beklemek istemiyoruz. küçük bir şey de değil ki cebimize sokalım. aşağı tutsan dökülüyor, yukarı tutsan elin ağrıyor, göğüs hizasında tutsan feminen oluyor.lütfen ama lütfen diyorum artık erkeklerden çiçek istemeyin. istiyorsanız evinize kasa kasa çiçek yollayalım ama buluşma sırasında çiçek istemeyin. biz parasında değiliz, tutamıyoruz elimizde ya!
|