|
|
- elimdeki saz yeter can olarak anladığım ve ismini de öyle bildiğim, şimdi doğrusunu öğrenmiş olduğum, içli duman parçası.
- kaan tangöze'nin yine insanın duygu sınırlarını zorladığı,yazarlık sınırlarını aştığı şahane duman şarkısı.
insanın herşeyden vazgeçtiğini,en güzelinin sevgilinin olmasını istediğini anlatır...yalvarıştır...umutsuzca bir haykırıştır...kaan'ın bir "aşk olsun,gözün doydun" deyişi vardır ki insanı ağlatır.
bu şarkının fazla dozda alınmaması tavsiye olunur aksi halde insanı intiharın eşiğine dahi sürükleyebilir,en güzelinin onun olması dilekleriyle hem de...
"eeen güzeli senin olsun,ennn yücesi sana kalsın ulaaan aşk olsun sana aşkk olsun,gözün doysun!sana herşeyi feda ettim,sevebileceğimin en yücesiyle sevdim gözün doysun be aşk olsun sana!yine de senin için hiç bir kötü şey düşünemem kudretin de,şöhretin de,servetin de olsun...duaların için allah'ın da yanında olsun,sesini duysun inşallah...benim içimde öyle bir aşk var ki o bana yeter sen olmasan da,elimdeki saz da yeter sana şarkılar söylememe!" dedirten,insanı ağlatma potansiyeli çok yüksek şarkıdır kendisi...
- cebim delik başım açık
içim ferah sazım yanık
en güzeli senin olsun
en yücesi sana kalsın
aşk olsun gözün doysun
haykırmak için kudretin senin olsun
kudurmak için şöhretin de olsun
saldırmak için servetin de olsun
yalvarmak için allahın senin olsun
içimdeki aşk elimdeki saz
elimdeki saz içimdeki aşk
içimdeki aşk elimdeki saz
elimdeki saz yeter canıma
- ben seni değil, seni sevmeyi sevdim temalı bir kaan tangöze bestesi. ters zamanlarda dinlenmesi sakıncalı olanlarından.
ekleme: şerefsiz media player' ın shuffle da olmasına rağmen hep ters zamanlarda dinlettiği şarkıdır.
|