belki ilginizi çeker
  1. · hayvan keserek bayram yapan bir dini aklım almıyor
gündem
  1. · itü sözlük
  2. · 15 kasım 2009 galatasaray fenerbahçe basket maçı
  3. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  4. · rasim ozan kütahyalı
  5. · alex hagi den daha iyidir
  6. · günün tek kelimelik özeti
  7. · boylumlama
  8. · aşk üç kişiliktir
  9. · rock n coke efsaneleri

elifabeth  

1. yanında sıkılmadan utanmadan hüngür hüngür ağlayabileceğim, nitekim de ağladığım 3-4 eşsiz insandan biri. özellikle son 1 yıldır gerçekten de dostum olduğunu daha iyi anladığım. doğumgününü ıslatmadık daha, ıslatacağız yakında. kendisine sevdiceği ile birlikte bir ömür mutluluklar.
    (genjuure, 19.10.2007 17:19 ~ 09.12.2007 22:16)
  2. zeki, güzel ve iyi niyet abidesi yazar. aynı zamanda çok sevdiğim dostum.
    (ikiileribirgeri, 27.10.2007 21:54)
  3. çok okuyan entel yazar...
    dizinde entel yanığı var.

(bkz: @2563431)

(bkz: oku allah ın adıyla oku)
    (tutkulu düş, 18.07.2008 19:19)
  4. çocukluğumu geçirdiğim, onunla birlikte kendimi bulduğum; olur da bir gün hayatımdan çıkarsa benden pek çok şeyi alıp götürecek olandır.

nasıl anlatılır ki..
    ayrı şehirler, ayrı kentler, ayrı okullar, ayrı arkadaşlar, ayrı yüzler.
    her şey bir yana, ısrarla "durmak yok yola devam; bakma sen yolun 6 saat sürdüğüne" deme çabaları.
    prensestir kendisi; nazından ve şirinliğinden geçilmez, insan bu naz ve şirinlik karşısında erir gider.
    kraliçedir; zira etrafındakilere doğrudan veya dolaylı hükmeden, seçimleri kendisi yapar, bazen seçimler onu yapsa da...
    breakdance yapan sinekle başlayan bir öyküdür, bitmesin istersin. zamana inat, mesafeye inat, zorluklara inat.
    çünkü seversin benliğini. "sen bensin" demişsindir bir kere. mevlana'ya hak vermişsindir... "o zaman neden bu senlik benlik"
    herşeydir; fakat yalının dediğini gibi aynı zamanda küçücüktür. kırılgandır ama bazen ruhu endospor oluşturur, balyoz darbesi vız gelir.
    beni buraya davet edendir, kuyutorman'ın kraliçesidir. perimdir.
    (emredersin, 06.08.2008 01:45)
  5. elizabeth in deforme olmuş hali. ağır abazalar tarafından deforme edilmesi çok da şaşılacak durum değildir zavallı elizabeth in.

(bkz: elizabeth)
    (hplovecraft, 06.08.2008 01:46)
  6. (bkz: alphabeth)
    (bkz: alfabe)
    (bkz: elifbe)
    (syntaxerror, 06.08.2008 02:19 ~ 02:20)
  7. bugün doğum günü olan yazar dostum. iyi ki doğmuş, nice mutlu yıllara hep birlikte.
    (genjuure, 16.10.2008 10:38)
  8. şişman erkek takıntısı olduğunu öğrendiğim yazar.
    (felixpanthera, 11.12.2008 18:34)
  9. yardıma ihtiyacım olduğu bir anda yardımıma koşan yardımsever yazarımızdır, teşekkürü bir borç bilir, yardıma ihtiyacı olduğu anda seve seve yardımına koşacağı yardımsever insanlardan biri olduğumu hatırlatırım*
    (gxl, 09.10.2009 02:39)
  10. doğum gününü kutladığım yazar.
    (nietzsche der kopfschmerzer, 16.10.2009 02:15)
  11. hayatında önemli değişikleri yaratabilmek için şu aralar çift sarılı yumurtlamaya çalışan bir piliçtir.hayatımın en pembe sayfasıdır.benim için sılamın kokusudur,çorap hırsızımdır.
    (xera, 01.11.2009 23:55)
  12. annesiyle küstüğü zaman,msn'den yemeğe çağırılan kişidir.
    bu aralar her muhabbete 'hola ' diye başlamaktadır,zira kendisi ispanyolca öğrenmeye çalışmaktadır.
    kendisinin verdiği gazla at binmeye başladığımdan et kesmiş popom ağrıdıkça telefona sarılıp haberdar etmek istediğim kişidir.
    (xera, 09.11.2009 22:46)
  13. nicktaşımdır . bana hoşgeldin demiş kendileri hoşbuldum efenim çok teşekkür ederim.
    (denizabeth, 17.11.2009 17:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil