|
|
- (bkz: seninle taksime çıkıp bağırcam)
- ne olacağı baştan belliydi.
(bkz: ben demiştim demenin dayanılmaz hafifliği)
- erol köse pırodakşın meyvesi.belli olmuyor mu erol köse nin ellerinden çıktığı?
(han20, 18.12.2007 14:38 ~ 19.12.2007 12:11)
- iyi bir jazz yorumcusudur. ama ne çıkış şarkısı ne de klibi pek güzel değil. neden böyle erotik klibe ihtiyaç duyduğunu merak ediyodum ki erol köse ile çalıştığını öğrendim. merakım son buldu.
(billy, 26.12.2007 20:10 ~ 19.08.2008 18:14)
- cv'sini erol köse'ye yönlendirmiş ve jazz'dan pop'a hızlı bir geçiş yapmıştır.
(bkz: cv)
(bkz: erol köse)(çakal, 26.12.2007 20:42)
- celebrity olma yolunda "büyüt istersen" diyerek büyük yol kat etmiş, ışık oyunları makyaj derken, bir jennifer lopez edasıyla çevrilmiş toxic benzeri kliple kaseyi ve buna müteakip abazan gözleri aydınlatmış kişidir.
(bkz: show must go on)
- ben dünyada önemli bir jazz yorumcusuyum gibi bir cümle kurarak kalitesini ispat etmiş bir şarkıcıdır. hadi prodüksiyonuna birşey demiyorum o işin içinde kendinden önce milyon tane insan var kızcağızı o hale getiren lakin daha eski kayıtlarını dinleyip videolarını izledim ve söyleyeceğim şu. bu hatun dünya için çok önemli jazz yorumcuları pek dinlememiş. tamam güzel söylüyor kaliteli birşeyler yapıyor (öncesi için diyorum) ama nerede olduğunu bir bileceksin diyorum kendisine buradan.
- beğendiğim yeni nesil pop sanatçılarımızdandır. 23 yaşındadır. çok iyi bir jazz yorumcusudur. istanbul bilgi üniversitesi jazz major bölümü mezunudur. ayrıca kendisi piano ve keman virtüözüdür.hem sanata hem de göze hitap eden duruşuyla gelecek vaad eden sanatçımızdır. çıkış şarkısını pek dinlediğim söylenemez ama mankenden bozma medya maymunu kişilerin sanat aldı altında kaset çıkardığı günlerde böyle eğitimli ve yetenekli kişilerin sektörde bulunması sevindirici diye düşünmekteyim.başarılar diliyoruz..
(cruiser, 20.01.2008 14:47 ~ 15:09)
- müzikal anlamda çok iyi işler yapacağını ama önce maddi açıdan büyümesi ve adını geniş kitlelere duyurması gerektiğini söyleyen popçu. bu bana televizyonda saçma sapan diziler yapıp sanatsal filmler için para kazanan yönetmenlerimizi hatırlatmıyor değil. bu iyidir, hoştur, gereklidir. lakin müzik konu olunca bu fikrin ne kadar tutacağı tartışılır. bekleyip görmek lazım. ''bir albüm istiyorum, adımı duyurmak istiyorum ve seksizm kokan bir kliple pop camiasına atıyorum kendimi'' diyelim bu aşamadan sonra ''sanatsal birikimimi ön plana çıkaracağım'' demek biraz varolmayan ülke hayallerine benziyor. o yapacak, belki iyi de yapacak ama bu saatten sonra gerçekten kendini dinletmek istediği insanlar onu dinleyip ciddiye alacak mı diye merak ediyor insan.
- erol köse'nin son numaralarından biri olan eskinin cazcısı,çiçeği burnunda popçumuzdur. röportajlarıyla birçoklarının haklı tepkisini çekerek adından söz ettirmek tekniğini incelikle kullanmaktadır. kliplerindeki bol seksi sosun şarkıyı tanınır hale getirmesi ile iddalı bir çıkış yapmıştır.
- kebapçı-türkücü "xqewen blâbla"'nın "uçarım kaçarım ıskalamam sokarım" albümünde davul çaldıktan sonra "yeaa aslında ben avrupa'nın en iyi caz davulcularından biriyim de ekmek parası işte. insan değil o yanında çaldıklarım. beeen gralım." diyen gencoları anımsatmadı değil açıklamaları.
para vermezsek asıl uzmanlığından yeteneğinden bizi mahrum bırakacağımış he mi, kaporo vereceğiz yani. ben de 13 yaşımdayken süper frikik atıyordum arkadaşım, bak ne hale geldi şimdi, lölö yapıyor muyum sağda solda barnebeu'da nou camp'ta? geçmişten gelen rep time cop'ta falan olur.
eksik kalsın arkadaşım, adolesan plus göğüsleri için inşa ettirdiği dekolteyle salına salına klip çekip büyüt istersen diyenler de caz yapmayıversin. eksik kalsın.
- küvetteki köpüklü banyomun yeni baloncuğu.
hafiften yükseliyor ve giderek büyüyor bu balon, dikkat çekiyor. büyüt istersen diyor, sıvazlayarak karşılık veriyorum. zamanı gelince bu baloncuk da patlayacak biliyorum.
- çıkış parçası olarak sözü ve müziği serdar ortaç'a ait olan büyüt isterseni seçmiş olan kız. hani her şey iyi hoş da "taksime çıkıp bağırma" kısmı biraz yavan olmuş. o ne ya?
- "çık aradan" diye bir "püsür"ü yayına vermiş kişi. jazz sölermiş, çok kaliteli altyapısı varmış, eğitim almış "büssürü". yahu, eğitim tek başına birşeyin ölçüsü mü? felsefe bölümünde final sınavında insanı dürtüp "ne diyodu ya kant?" diye soranın o dürttüğü insandan çok daha "başarılı" biçimde oha ortalamayla mezun olduğu bir yerde yaşıyoruz. eğitimden ne anlıyoruz? ha, bu elif turan belki harbiden yeteneklidir, belki harbiden jazz yorumcusu filandır, harbiden de eğitimi "almıştır" yani... ama beni bağlayan sadece kumandanın bir tuşuna bastığımda karşımda beliren kıç sallama, memeyi ağzıma sokma çalışmalarıdır.
ben kendisine kendi gudik eserinin taytılıynan seslenmek isterim bu noktada:
(bkz: çık aradan)
- çeşitli video paylaşım sitelerinde özellikle büyüt istersen adlı şarkısına çok ve pek abaza olan bazı gençlerin "büyük istersen" diye öküzce yorumladığı ve her bir şarkısına öküzce yorumlar yapılarak oratamın yıkılmasına sebep olan aslen "müzik eğitimli" kökenli olup pek çok enstürman bilem çalabilen ilgilendiği jazz dalından ilerlerse şahsen çok sevineceğim ama devrin çarkına uymuş serdar ortaç destekli post modern "bebe"
- (bkz: je veu de ca pour la benevol)
|