gündem
  1. · yeşim salkım
  2. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  3. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  4. · günün tek şarkılık özeti
  5. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  6. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  7. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  8. · ayrılırken sarf edilen son söz
  9. · akış diyagramı

eli meniyle yıkamak  

1. fazla süslemeden yazacağım;

benim bi arkadaş üst katta oturan amcasının evine gidiyor, bilgisayardan xxx tarzı videolar açıp çavuşu tokatlamaya başlıyor, işi bitirip meniyi avucuna topluyor.

tuvalete doğru giderken biri zorr zorrr zili çalıyor, kapıyı da vurunca bizimki telaş edip (bu arada bizimki aynı anda iki iş yapma olaylarında çok zorlanır, hani nerdeyse yürürken sakız çiğneyemeyecek bir vaziyette) elini temizlemeden kapıyı açıyor, kardeşi (ortaokuldaydı sanırım, kızkardeş) lüzumsuz bir şeyler soruyor, bizimki cevaplayıp yollayacak, hızlı hızlı konuşuyor bu arada.

kardeşi en sonunda "abi elinde ne var" diyor.

bizimki bi eline bakıyor, bi kardeşine, aklına cevap olarak sadece "sabun" geliyor. sonra da neden yaptığını anlayamasak da meniyi sabunmuşçasına eline sürüyor, böyle ovuştura ovuştura, iki eli meniye buluyor. (sanırım daha inandırıcı olmak istedi)

sonra da o ellerle kapıyı kapatıp geri içeri giriyor. çok güldüğümüzden sonrasını dinleyememiştik, tuvalet kapısı, musluk falan nası oldu hiç bilmiyorum ve en çok da amcasıgile üzülüyorum.
    (yaşlı çocuk, 21.01.2009 01:12)
  2. içeriğinin amino asit, sitrat, enzimler, flavin, fruktoz, proteinler, c vitamini ve çinko olduğunu hesaba katarsak cilt için faydalı olabilir diye düşündüğüm durumdur. yinede denememek daha iyi olsa gerek.
    (yasamaktır ask, 21.01.2009 01:18)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil