belki ilginizi çeker
  1. · making love to the camera
  2. · elessar la aromaterapi
  3. · itü sözlük radyosu djleri
  4. · konsept siz
gündem
  1. · geniş aile
  2. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  3. · 100 opera
  4. · kurban bayramı vahşeti
  5. · tunceli alevileri dinsizdir
  6. · aklidengegorecelibikavramdir
  7. · tahrik edici erkek kokuları
  8. · recep tayyip erdoğan ı çok sevmek
  9. · harem

elessar136  

1. altıncı nesil yazar, hoş gelmiş insan.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 22.05.2009 12:42)
  2. ıdısının sıdısının fıdısı olarak iyi ettim; dolaylı olarak da olsa bu şahsiyeti sözlüğe kazandırmaya vesile olmakla.

çok sabırlı insan vesselam! sabah akşam "bıt bıt bıt bıt bik bik bik bik" kafasını ütülüyorum, gık demedi daha! bekliyorum ne zaman duct tape'i yapıştırıverecek ağzıma diye ama...

stüdyo sözü de var. çemkirdim "elessar bey, öööyle tek başına kuru kuru solo atmakla olmaz bu işler!" deyu... dalgasına yaptığım, ilk ve son dediğim coverımdan sonra sanırsam ikincisine itecek beni!

hoşgelmiştir, hoşgelmiştir... içinden dolup taşan ve çenesine vuran enerjisini buraya da yansıtsındır.
    (photographer, 22.05.2009 15:49 ~ 15:52)
  3. elessar elfçe bir kelime olup bizim lisanımızda eren anlamına gelir.yani adaşımız eren hoşgelmiştir.
    (hüzünbaz, 22.05.2009 16:26)
  4. bu geç kalınmış bir yazıdır.

ne kadar oldu onunla tanışalı, sanırım 6ay olmuştur. itü sözlük radyosu ortak paydamız. bir de onun hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan ve dahi ben istemeden konsept-siz programı için hazırlamış olduğu birbirinden güzel afişler. kendi programı* için hazırladığı afişlere bu kadar emek harcamadığını adım gibi biliyorum. tekrar teşekkürler ve gecikmiş bir teşekkür olduğu için kocaman bir özür ufaklığım.
    (jassmine, 04.10.2009 23:41)
  5. eğer beni yaptığı afişlerde bu kadar doğru tanımlamaya devam ederse şeytanlarımı, cinlerimi, perilerimi, voltranlarımı ve özel ninja kaplumbağa özelliklerimi üstüne salacağım dj. öptüm canım, dikkat et kendine. *
    (lierre, 05.10.2009 00:16 ~ 00:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil