belki ilginizi çeker
  1. · karma felsefesine sahip spesifik halı saha zirvesi
  2. · elera
  3. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
gündem
  1. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  2. · onur öymen
  3. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  4. · sözlük yazarlarının itirafları
  5. · tanrıya sorulacak tek soru
  6. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  7. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  8. · laf atan zontalardan kurtulma yöntemi
  9. · garip gelen kısa mesajlar

elera  

1. kendisi ile münasebetim yaklaşık 1.5 yıl önce başladı, yoksa tanımaz etmezdim ama iyi ki tanımışım diyorum şimdi. öyle ya da böyle birçok kez zaman geçirmiş, gülmüş ve neredeyse hiç ağlamamışızdır birlikte iken. kendisi son derece zeki ve akıllı bir insan olmakla birlikte, çok çabuk da kırılabilen birisidir. öyle ya da böyle sevdiğim, saydığım ve benim için değerli olan dostlarımdan birisidir. ayrıca dördüncü nesil yazardır ve hoşgelmiştir.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 30.09.2007 21:26 ~ 16.12.2008 16:45)
  2. tavla oyunu konusunda başarılı bulmadığım ama saygı duyduğum oyuncu. itü sözlükte ise gayet başarılı bulduğum yazar.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 03.12.2007 22:50 ~ 14.01.2008 14:57)
  3. aynı okulda okumamıza ve tek bir ortak kantin olmasına rağmen yine de nadir olarak görüştüğüm sevilesi cana yakın kişi. sinema kültürüne hayran kaldığım ve bir yarışmaya katılacak olsam numarasını joker olarak vereceğim tek insan. *
    (bi sor neden yazıyorum, 05.12.2007 00:17)
  4. farklılıklarının rahatsızlık yaşatmadığı ender kişilerdendir. tanımak ve kampüste selam vermekten mutlu olduğum kişilerdendir. bazen çileden çıkaracak davranışlara katlanabilen evliya gibi kişidir. saygı ve hürmet edilmelidir.
    (gone with the sin, 23.05.2008 04:58)
  5. yüzünü gören cennetlik insan.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 14.06.2008 16:33)
  6. statü sahibi yazar.*
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 18.08.2008 20:22)
  7. böyle hava hahif kapalı puslu bir gün inşaatın önünde gördüm kendisini. inşaata girmek kesinlikle yasaktır dedim dinlemedi üstelik kafasında bareti de yoktu. kınıyorum kendisini sonra napıyorsun len? dedim ehe ehe dedi. alırım ayağımın altına diyesim geldi de oradan gülerek yüzünde hafif bir sanene der gibi bir ifade ile takmadan gitti. oha noluyoruz lan dedim bir an. pek sevgili kampüs arkadaşımdır kendisi. severim saygı gösteririm hem de küçüğümdür ona rağmen yani düşünün. *

gelip geçiyor bak gördün mü olayı
    sana giri yazdım okudun mu yazımı
    işin düşer demiştim hatırladın mı?
    iğneleyici yazarım sorun yaratır mı?
    mısralarım seninkinden iyidir anladın mı? *
    (bi sor neden yazıyorum, 28.10.2008 20:16)
  8. çok çok çok geçmiş olsun dediğim kişidir, tez zamanda iyileşmesi dileğiyle.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 12.11.2008 22:22)
  9. kelebelek gibi yazardır. yani bana böyle şeyleri çağrıştırıyor.. yumiyum da olabilir. böyle leydi gibi bişey.*
    (mornemeses, 13.01.2009 16:35)
  10. yeni saç rengi yakışmış dediğim yazar, güzel olmuş öyle.*
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 29.03.2009 01:37)
  11. (bkz: @3304439)

hayatım boyunca sahip olduğum ve "dostum" olarak kabul ettiğim, ona göre davrandığım insanlar benim için hep ayrı olmuşlardır. ayrı olmaları da gerekmektedir zaten, onlar benim için sokaktaki herhangi birisi değil, üzülünce üzüldüğüm, sevinince sevindiğim, birçok şey paylaşmış olduğum insanlardır.

5 dakikada tanışıp da "oww kanki sen bitanesin yeaa" deme gibi bir huyum da yoktur, erken gelen samimiyetten bugüne kadar hep tiksinmişimdir, bu yaklaşımda bulunan insanlardan da elera'nın da bildiği gibi tez zamanda uzaklaşmışımdır.

işin garip ve bir o kadar da kırıcı yanı var ki, senelerdir tanıdığım bir dostumun gün gelip de bana ufak bir şaka - "ki ne kadar samimiyetsiz olduğumu da anlamamışsa o anda söylenecek söz yok tabi"- yüzünden " herşey bitmiştir, senin gibi dostum olmaz olsundur" gibi söz sarf edip, arkasından da "kafa buluyor değilim, ciddiyim" diyebiliyorsa benim yapabileceğim hiçbir şey kalmamıştır.

helal olsundur, o gün yaptıklarım, sarf ettiğim şeyler için özür dilerim, hayatında başarı hep seninle olsun.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 04.04.2009 14:23)
  12. zirvenin en çok tadını çıkaran kişiydi bence. o dakikalar hayat ona güzel. kıskandım biran olsun onu. ama durdum düşündüm dedim ki başkaları kıskansın onun arkadaşı olamadıkları için.

ne diyordun, iki bira bir tekila ohh bee hayat ne ala...*
    (bi sor neden yazıyorum, 08.04.2009 22:34)
  13. (bkz: whoo huuu)
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 08.04.2009 22:40)
  14. dostlar konusunda acayip şanslı olan yazardır. kimi kolay sarhoş olduğundan bahseder, kimi barda eşlik ettiği şarkıdan, kimi ise sarhoş olduğunda gözyaşlarına boğar. alay ederler, güldürürler, ağlatırlar; ama yine de mutlu etmekten vazgeçemezler. kolay sarhoş olup herkesten çok eğlendiği düşünülürse, gerçekten şanslı olan yazardır. vay canına *.
    (elera, 08.04.2009 23:39)
  15. duygularımın tam karşılığı,samimiyetin en içteni, aşkların en özeli,paylaşılan anların harika olmasını sağlayan, eğlence dolu ve kıpır kıpır olan ayrıca da her yaptığıyla iyi ki benim "aşkım" dedirten sevgililerin en güzeli olan yazardır.
    (henüz nick konusunda emin olmayan yazar, 13.04.2009 22:03)
  16. hasta olduğunda dahi ilacını sözlükte arayan kişi. biriciğimiz *. geçmiş olsun.
    (gone with the sin, 21.04.2009 01:26)
  17. çok iyi bir insan ya, böyle şeker mi şeker, sevimli mi sevimli. severim kendisini vesselam, kırmaz beni de sağolsun hiçbir zaman.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 24.04.2009 21:14)
  18. chain rxn'de rekorunu egale edebilmem için 3 gün boyunca uyumadığım insan. ama başardım!*
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 14.06.2009 22:33)
  19. şimdi de kendisi ile fishville'e merak saldık. süper miyiz neyiz.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 18.11.2009 22:08)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil