6. nesil taze tereyağı. nam-ı diğer
mardin. 2. disko kralı zirvesinin sabahında yemek yenecek mekan sıkıntısını "cihangir'e gidelim" önerisiyle renklendirmiştir.
edit büdüt: mardinli olmadığını belirtmemi rica etti ekselans (kafamı skti daha doğrusu). cihangirliymiş.
*
giri yazarken eli titreyen, midye dolmasever ve cihangir sevdalısı 6. nesil zombie...
zirvedeki herkezi
taksimden
cihangir e yürütme fikrini ortaya atabilecek kadar özverili bir insan.
taksim'den cihangir'e yürüyüp fotoğraf çeken , e tabii yorulunca bir yerlerde oturup kahve içen adam."burası itü sözlük mü?" şeklindeki can alıcı(!) cümleyle başlayan hikayenin iki öznesinden biri.gelsin,gitmesin,başlasın bitmesin istenilen.nereye yürürse yanında olacağımı biliyor,iyi biliyor.unutsa da da hatırlatılır zaten,sevilir de."itinayla",nokta.
huzurun kelime anlamını sorduğum altıncı nesil yazar.buyrun benim dedi.ilgi pankartını yırt at ki.hatırla bazı şeyleri sık sık yeter. bazılarını söylememe bile gerek yok.yüz
ifademden okunuyor.
ilaveten: oky'nin sinirli'yi bu adamdan ilham alarak yarattığı iddiaları vardır.
serbest çağrışım.
(bkz:
elessar)
bazen çok salak olabilen yazar. panik olan bir boğa burcu erkeği.
ayrıca merak edenlere söylemek lazım :`
elfçe
'deyıldız taşı` demektir.
(elensar, 30.08.2009 21:23 ~ 21:31)
aradığı mağazanın önünden geçip , tabelasını bile okuyup "ama ben öteki yazıyı okumuşum ondan bulamadım!" diyebilen orta doğu ve balkanların şirini,
şaşkınlık şampiyonu. sinirli'si.
azıcık hasta olunca keyfi kaçıveren paşa.evde durmayı sevmiyor,boyuna mız mızlık. sevgiyle karışık kınıyorum.
derste cephenin ön saflarında çarpışmayı göze alan kahraman bir insan. çıkışta kavga olursa çağırayım mı diye de sordum, bakarız dedi. şiddet yanlısı olduğundan değil, lightsaber kullanmayı bildiği için...