|
|
- ortamda bulunan tozu toprağı içine çekerek yaşanılan mekanı yaşanılabilir hale getiren faydalı araç.
- tahta süpürge kullanmaktan bıkan cadıların, teknolojik ulaşım araçları.
- güzel ve huzurlu bir tatil günü salondaki koltuğunuzda rahatlıktan ve uykudan mayışmış durumdayken annenizin size inat çalıştırdığı ve bi anda "vuuouvovuvovu" şeklinde ses çıkartan, bütün huzurunuzu bozan makinedir bu.
- benim bilgisayar kasası.
- huzurun ve sessizliğin infaz edildiği, idam aygıtı.
- bozulduktan sonra değerini anladığımız makina, makine
- uykumu getiren alet..ne zaman evde bu makine çalışsa ne kadar uyanık olsam da ,bu makine çalışır çalışmaz gözlerim kapanıyor ve genelde olduğum yerde uyuyakalıyorum.uzmanlar bu makineyi incelesinler ve uyumayan bebekleri uyutmak için yeni bir şekle dönüştürsünler..
- http://www.filimk.com/...
süper emicisi de böyle mi olur dedirten süpürge.
- kullanım alanı geniş olan alet. örnek vermek gerekirse scary movie yeterlidir sanırım.
- güç tüketimi açısından bir çamaşır makinesi ve ütüden sonra üçüncü elektrik faturası düşmanı ev aletidir..
- üst komşumuzun amacından saptırdığı elektrikli ev aleti. kendisi her sabah şaşmadan saat dokuz buçuk ta elektrik süpürgesini çalıştırarak bir nevi çalar saat olarak kullanmakta bizim için. burdan teşekkürlerimi ona göndermeyi bir borç bilir, o boruyu var ya neyse...
- sesine vurulduğum temizlik cihazı.
her nerde çalıştırılırsa sesi takip eder, yanına giderim. kapatılıncaya kadar dinlerim. mayışırım bi köşeye hemen.
(bkz: çocukluğumu geri verin lan allahsızlar)
- azericesi "toz soran" olan elektrikli alet. ( aslında mantıklı * )
- senin benim gibi bi kişidir aslında.o da ağzından aldığını götünden çıkarmaktadır
- 1901 senesinde hubert booth tarafından bulunan makinadır. bulunduğu zamanki hali eşşek kadardır ve gerçekten at arabası tarafından çekilmekte, dışarıdan uzatılan bir hortum ile ev süpürülmektedir. yine de o haline rağmen oldukça takdir toplamış, rağbet görmüştür.
- bir çok insanın ısrarla elektrik süpürgesi dediği alettir.
|