|
|
- ukteci: cumaya gittim gelicem
yüksek hassasiyet derecesine sahip mastürbasyon tekniğidir. aklına her gelenin uygulaması son derece tehlikelidir. aslında kimsenin uygulamaması gereken bir tekniktir ama maalesef uygulanmaktadır, o halde gelin bunun yollarını kısaca öğrenelim.
öncelikle elektrikli süpürge türlerine yakından bakmak ve her bir tür ile bu işin nasıl yapılacağına değinmek gereklidir.
çok sık sorulan bir soru olduğu için ilk başta yanıt vermek istiyorum. süpürgenin su hazneli olması zevki kesinlikle artırmaz. bu özellik zevk alma parametrelerinin içerisinde değildir. "nedir o parametreler?" derseniz biraz beklemeniz gerekecektir.
klasik rowenta torbalı yatay süpürge ile mastürbasyon: bir kere şunu belirteyim en çok tercih edilen süpürge türüdür. bu onun çok zevk vermesinden değil, çok evde bulunmasından kaynaklanan bir istatistiktir. bu süpürgelerin bu işe uygun olmasını sağlayan bir diğer özelliği ise devrinin ayarlanabilir olmasıdır. 800 devir ile 1800 devir arasında değişken bir aralığa sahip olması yani 800 devir ile başlanılan bir mastürbasyonun 1800 devir ile sonlandırılması çok insana cazip gelmektedir. ama hemen belirteyim 1800 devir "kopartma devridir" kullanmayın! bu süpürgelerin fişlerinin ayak hareketiyle toplanabilir olması acil durumlarda (eve birinin gelmesi, elektrik çarpması vb.) son derece kullanışlıdır. "nasıl yapılır?" sorusunun cevabı ise basittir. uzvunuzu hortuma yerleştirin ve start düğmesine basarak doruğa tırmanın!!
bosch, siemens türü küçük elektrik süpürgeleri ile mastürbasyon: yazarın tavsiye ettiği süpürgelerdir. hem emişi iyidir hem de toz çıkarmaz (!) mevcut aksesuarları sayesinde değişik imkanlar sunar mesela perde temizleme aksesuarını bir deneyin pişman olmazsınız!! kullanımı yine aynıdır, yalnız bunların boruları biraz ince olabilir, tam erekte olmamış penisin boruya sokulması "tıkanma" dediğimiz durumun ortaya çıkmasına sebep olabilir. dikkatli olmakta fayda vardır.
torbasız elektrik süpürgesi ile mastürbasyon: süpürgenin torbalı veya torbasız olmasının alınan zevk ile uzaktan yakından ilgisi yoktur!! ancak sağlık açısından önemlidir. uzvunuza toz kaçması istenen birşey değildir. bir de bu süpürgelerin üfleme fonksiyonu vardır ki aman dikkat! yanlışlıkla bu düğmeye basarsanız ciddi sağlık problemleri ile karşılaşabilirsiniz.
su hazneli elektrik süpürgesi ile mastürbasyon: işte hem hijjenik, hem klasik bir zevk makinesi. tercih edilmesi gereken makine türüdür. kullanımında hiçbir fark yoktur takın ve çalıştırın. sağlık açısından son derece güvenilirdir tek dikkat edilmesi gereken husus aynı suyun iki defa kullanılmamasıdır.
hava filtreli elektrik süpürgesi ile mastürbasyon: kullanılmasını ev ekonomisi adına salık veriyoruz. filtreyi tıkayabilirsiniz. milyarlık makineyi bozmayın!
evet türlere güre bilgilerimiiz verdik son olarak dikkat edilmesi gerekenlere bakalım.
-süpürgeyi kesintisiz 10 dakikadan uzun süre kullanamayın. morartır.
-bitirişi dışarıda yapın!!
-sürekli kullanamayın 10'a 1 iyi bir orandır.
-800-1000 devir iyidir. yukarıya çıkmamaya özen gösterin.
-elektrik kaçaklarına karşı dikkatli olun.
- kalorifer peteğini düdüklemek kadar yaratıcı olan abanizm akımı.
- hanım, artık elektrik süpürgesi alsak. süpürge çok toz kaldırıyor.
+ çamaşır makinesi yeni tamire gitti zaten. calgon yerine, sabır!
- hazneyi doldurun yazıyordu hanım.
+ peki onu anladık. gırgırla ne alıp veremediğin vardı?
- benle çok dalga geçme dedim, s.kerim dedim. anlamadı.
+ bir gün aklına ben gelir miyim bilmiyorum?
- seni seviyorum, aşık olduğum kadınlara s.kmem.
+ senin aşk anlayışına, teknoloji sevgine...
- kadınların; erkeklere göre daha kolay ve daha fazla haz alarak yapabilecekleri bir tekniktir..
şöyle ki;
elektrikli süpürgelerinin ve aparatlarının diğer markalara da adapte olması bakımından boru çapı genelde aynıdır.. prezervatif veya don gibi boyları mevcut değildir.. bu da değişik penis boyutuna sahip erkekleri üzebilir.. en azından afrikada bu borularının çaplarının çok daha geniş olduğunu biliyoruz.. lakin, türk standartlarına göre bu durum söz konusu olamaz.. 21 cm. çapındaki zenci vibratörümle (sırf merakımdan) boruya kısa süreli tecavüze yeltenmişliğim vardır.. bu nedenle türk erkeklerine gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki o çok önemli uvuzlarınız emin ellerde.. istediğiniz kadar vakumlatabilirsiniz..
gelelim kadınlara;
oral sexle yapılan emme eyleminin kadınlara ne kadar zevk verdiğini hepimiz biliyoruz.. lakin yurdum erkeği o anın aceleciliği ve tecrübesizliği ile emeceği yeri bazen tutturamayabiliyor.. bizim kızlarımız da konuşmaktan derdini anlatmaktan pek bir müzdarip zaten, orgazm olamadan bitiyor mevzuu.. neyseee, haliyle devreye emiş gücü yüksek başka bir emici girmesi gerekiyor..
daha önce denememiş hatun cinsine önerebileceğim ancak dikkat gerektiren bir yöntemdir.. ilk zamanlar canınız yanabilir.. korkmayın ve biraz dinlenip tekrar deneyin..
öncelikle elektrikli süpürgesinin boru ağzını cinsel organımıza yaklaştırıp düğmeye basıyoruz.. bu esnada acele etmeye lüzum yok, hatun cinsinin boruyu kendi bünyesine göre yönetmesi şart.. sakın haaa boruyu vaginanıza sokmaya kalkmayın.. burada bahsettiğim klitoral orgazm..
sonrasında yavaş yavaş değdirmeler yapıyoruz, bazıları alt dudaklarının da emilmesinden hoşlanır.. bu yüzden klitoris ve alt dudakların tümünü emdirebilirsiniz.. emiş gücü, şiddeti ve cinsel organının ne kadarı boru ile temas edeceği kadının insiyatifindedir.. zevk aldığınız duruma göre yönlenin ve doğru noktayı bulduğunuz an boruyu sabit tutup bulutların üzerine çıkmaya hazırlanın..
|