|
|
- yavru kedilerdir, istisnasız hepsi de elektrikli süpürgeyle ilk karşılaşmasında geriler, o büyük voon voon sesinden aptallaşır, masanın altına saklanır, kocaman kocaman açılmış gözleriyle elektrikli süpürgeye doğru havaya saldırgan patiler sallar, korku dolu gözleriyle ağzı miyavlayacakmış gibi açılır ama yavrudur daha, sesi çıkmaz.. işin daha komik yanı, elektrikli süpürge çalışırken hayvanın korktuğunu görüp onu başka bir odaya götürmek istersiniz ama o uslu kedi elinizi ona uzatmanızla birlikte bir anda çılgına döner, ellerinizi çizer, zor bela bir başka odaya götürürsünüz.
dahasında o kedi büyür, elektrikli süpürge kedi için tam bir düşmana dönüşmüştür artık.. ileri geri gidip gelen süpürgenin ucuna çekingen saldırılar düzenlemeye başlar ileri yaşlarda. süpürgeye bir pati savurup gerisin geri kaçar ama sonra. eğlencelidir.
- (bkz: elektrikli süpürgeden korkan muhabbet kuşu)
- tecrübeyle sabittir ki; süpürge sesini duyduğu an "gachayım!!!" edasıyla, yaşadığı evde en kanka olduğu insanın yatağının altına giren ve süpürge tıp edene kadar buradan kat'a çıkmayan kedidir. devekuşu geni.
- (bkz: catbusters)
- bir psikopat tarafından çalıştırılan süpürge üzerine tutulmuş kedidir. hatta kedi yavrusu olması daha büyük bir olasılıktır. ben bunu denemedim ama eminim hayvancık ürkerek duvarın köşesine saklanır ve bir patisiyle kafasını koruyup diğerini savurur mekanik düşmanına. şansı varsa koltuğun altına kaçıp kurtulur. ama zavallı küçük kardeşim böyle nefessiz kalır anneee diyerek kaçmaya çalışırdı. tabi ben onu bırakır mıyım! kovalardım da kovalardım. en sonunda ağlayınca yaptığıma üzülürdüm, öperdim kardeşimi. geçenlerde anneme anlatayım dedim bu yaptığımı gülerek... annem de demesin mi sen de çok korkardın elektrikli süpürgeden! ah anne ah! psikopat genlerim nerden gelmiş anladım...
(bkz: elektrikli süpürgeyle korkutan anne)
(bkz: elektrikli süpürgeden korkan zavallı evlat)
(bkz: elektrikli süpürgeden korkan küçük kardeş)
|