elektrikli süpürge sesiyle uykuya dalan insan   

adana çık aradan

1. elektirikli süpürge sesi anne karnındaki bebeğin duyduğu sese çok yakındır.bu nedenle bebek dünyaya geldiğinde en çok bu sesle huzur bulur hatta kolayca uykuya dalar.lakin büyüdüğünde de hala bu sesle uykuya dalıyorsa anne karnına geri dönme özlemi çekiyordur diyebiliriz.anne karnına dönmek isteyen insan da sanırım bu dünyanın sıkıntılarına katlanamaz duruma gelmiştir.acınası durumdadır.yazıktır...
    (zararsiz insan, 14.11.2007 23:28)
  2. (bkz: kolik)
    (roj u heyv, 14.11.2007 23:33)
  3. buna şahsım adına çamaşır makinesi ve hatta saç kurutma makinesi de dahildir.çocukluğumdan beri en keyifli uykuya dalışlarım onların çalıştığı zamanlar olmuştur ilginç bir şekilde.genelde sezaryenle doğan çocuklarda daha çok olduğunu,çünkü o seslerin hafızada kalma olasılığının onlarda yüksek olduğunu okumuştum.kendim de dahil çevremde gördüğüm örneklere bakınca doğru mu acaba diyesi geliyor insanın.
    (tasarımcı mühendizzz, 14.11.2007 23:57)
  4. lisede bi arkadaşım vardı, biz ona bamya derdik ama bamya olayının konumuzla hiç mi hiç ilgisi yok.

o da bazen saç kurutma makinesi veya süpürge bulursa çalıştırıp yanında uyurdu, biz de çok garipserdik bu durumu. meğersem evde de öyleymiş, gece süpürgeyle uyurmuş.

şimdi üniversitede, mutfakta yatıyo bamya, zaten bi bamyaya da en uygun yer mutfaktı. bence buzdolabı olmalıydı ama o aspiratörün dibinde uyuyor. ellemedim ben de bamyayı, dedim ne halin varsa gör.
    huzurlu bamya.
    (yaşlı çocuk, 28.08.2008 12:39)
  5. buz dolabı, aspiratör hatta bazı küçük şarjlı el süpürgeleri, halı yıkama makineleri - tarafımdan test edilip onaylanmıştır- saç kurutma makineleri ve bazı bulaşık makineleri de bu grubun insanlarının birlikte uyunabilen ev aletleri listesine eklenebilir.(bkz: ben bir kolikim oley)
    (pruebelle, 28.08.2008 14:54 ~ 14:55)